די כבר, בחיי שמספיק

habubnik

New member
די כבר, בחיי שמספיק

נעדתי לאיזה יום ורבע מהפורום, ואני חוזרת למסה עצומה של הודעות, שלבסוף התעייפתי מלקרוא את כולן. כמה דברים: לנשים שלא אוהבות את הפורום, לא אוהבות את מה שנאמר בפורום, לא אוהבות חלק (או את כל או את רוב או 34.6%) ממשתתפות הפורום - אוקיי. אני מדברת פה בשם עצמי, לא מכירה אתכן או את שאר משתתפות הפורום, ואתן לא מכירות אותי. עד כאן יש הסכמה? יופי. אני מקדמת בברכה את דעותיכן. באמת. שום ציניות בנאמר - עם יד על הלב. תהיו מבורכות במה שהחלטתן. יש לכן הרבה פורומים בתפוז לכתוב על אהבתכן לילדיכן ועל השמחה שבהחלטה שלכן להביא ילדים. ייתכן שהילדים שלכן מגדירים אתכן כבני אדם, אבל הדיעות שלי לגבי אם אני רוצה ילדים או לא (ומדובר ב"רוצה ילדים או לא" - ולא הריון - כן או לא) לא מכתיבות את מי שאני כאדם. ולא היה מקובל עליכם שבעקבות פורום אחד יכניסו אתכן לקופסאות שמתוייג עליהן בדיוק מי אתן, מה אתן חושבות לגבי ה-כ-ל וכד'. נכון, יש נשים/בחורות/נערות בפורום הזה שהביאו דיעות שחורות לכן. אתן יודעות מה? היו הודעות שלהן שחרו גם לי! והגבתי עליהן בהתאם - בצורה מכובדת ונעימה. לא ירדתי להתנשאות, סלידה והכרזות על "איזה מן אנשים יש בפורום הזה"... יש הרבה אנשים בפורום הזה! וכל אחד חושב מה שהוא חושב לגבי דברים. הם הגיעו לפה בגלל מכנה מסויים ***אחד***, שאפילו הוא מתחלק למניעים שונים ומשונים. אז די עם ההכללות. אם לגברת כהן, אם ל-3 יש משהו לומר לי על הודעה שכתבתי - נהדר. אם לגברת אהרוני, אם ל-1 יש משהו לומר לחברת פורום אחרת, שתגיב אליה ספציפית. אני לא נכנסת לפורום הורים לילדים ומכריזה שכולם שם אנשים זבל שמלמדים את הנוער של ימינו להיות חרא של אנשים, ובגלל זה הם גם בעצמם חרא אנשים וכו' וכו' - זה לא מכובד, זה לא מכבד והכי חשוב - זה בולשיט מוחלט. מותר לכן לא להסכים איתנו עד מחר. אבל אל תחשבו לרגע שאתן כבר מכירות את כולנו מאלף ועד ת'...נכון שזה מאוד נוח, אבל זו פשיסטיות. וזה מיותר. בנות הפורום - תפסיקו להלחם בתחנות רוח. תמיד יהיו טרולים (למרות שקשה לי לאמץ את הכינוי הזה), תמיד יהיו כאלה שלא יסכימו. תמיד תמיד תמיד. הפורום הזה לא ישנה את זה גם אם נרצה מאוד. מחר אחת מה"טרוליות" תקבל שטיפה על משהו אחר בפורום אחר והיא תקרא למישהי אחרת "טרולית"...זה מעגל שלא נסגר. תשמרו את האנרגיות שלכן להכין לעצמכן משהו טעים לאכול, לצאת לטיול או כל דבר אחר שעושה לכן טוב. באהבה.

karnity

New member
באמת שהתגעגענו..

את צודקת... צריך להפסיק להילחם בתחנות הרוח... אבל לא תמיד זה פשוט (ע"ע דון קישוט...(רציתי להוסיף אייקון קורץ אבל משהו דפוק פה...)..) הציעו זאת כאן לא פעם ולא פעמיים... אז כל שנותר לי לומר הוא בואו ננסה!

למעלה