די כבר! די! אני- נמאס לי!!

די כבר! די! אני- נמאס לי!!

אני לא זוכרת שביקשתי הרבה, אתם עולים על העצבים!! זה מתחיל בעיצוב החדש-חדש המטומטם הזה, למה לעזאזל אתם חושבים שאנחנו צ`אט, למה השם של המנהל מופיע בירוק מגעיל כזה, למה הארכיון של הפורום אף-פעם לא עובד?! מה כבר ביקשתי?! וכאילו זה לא מספיק, אני נכנסת היום לפורום תיכוניסטים ומופיע שלט ``לחצי כאן``. לחצתי. מגיעה לתפריט הפורומים, לוחצת על ``תיכוניסטים``, שוב ``לחצי כאן``. לחצתי שוב - הפלא ופלא - תפריט הפורומים. בהתחלה אני ממש מתעצבנת, אחר כך אני אפילו מתעצבנת יותר! מה בדיוק עבר לכם בראש?! די כבר אנשים מטומטמים וכתומים, אי אפשר ככה יותר! האחד באפריל זה מחר, למה אתם מתעקשים לנוון לנו את המוח עם בדיחות מעוותות כאלה? מי ביקש מכם לעצב שוב? מי? אף אחד מהשיפורים המטומטמים שלכם לא באמת שיפר! יש איזה ספר כזה למנהלי פורומים ``איך לעצבן את המשתמשים?!`` כי אני חייבת להודות- הצלחתם! אני איבדתי את טיפת הסבלנות האחרונה שהיתה לי!! ושלא תעיזו להגיד שאני אלימה מדי, או שאני סתם ממורמרת. גם אם אני כזאת, תראו לאיזה מצב אתם מביאים אנשים!! מוות! מוות! שיהיה לכם יום כתום, (או ירוק או שחור לא אכפת לי רק תתקנו את זה כבר!) דולצינאה. זועמת.

t@gel

New member
דולציאנה חביבה

הפורטל שלנו עובר שינויים... החל בצאט וכלה בממשק של הפורומים. אני מבטיחה לך שהמתכנתים בתפוז לא עובדים 28 שעות ביממה כדי ללכת אחורה עם הטכנולוגיה. הם עושים כל שביכולתם להתקדם הלאה. נכון שכרגע הכל נראה מבולגן וחסר תיקווה...אבל תאמיני לי, ברגע שהממשק החדש ייכנס לפעילות שוטפת, רק נברך עליו. רבים אומרים שזה לא נראה להם, כי באתרים אחרים אין את הבעיות הללו...אולי משום שבאתרים אחרים אין את הממשק שלנו, שהוא מפותח ומדהים באופציות הפעולה שלו... אני מבטיחה לך שהכל ייסתדר לטובה... ושוב, רק לתת זמן לממשק כדי שיתמקם ויתאפס מתקלות. כמי שסורקת כל ערב את הפורומים, אני יכולה לספר לך כי אני מאוד אוהבת את פורום תיכוניסטיים...איש לא ייתן לפורום לשבות. התפוז עוד יבשיל שנית... שלך, תגל

למעלה