די כבר למשתוללים

די כבר למשתוללים ../images/Emo46.gif

לי כבר נמאס. אתמול בחורב ילד בן 18 משתולל עם ה-
של אבא שלו, מחשיב את עצמו מלך העולם ו...באים מבי האש ומנסרים את הרכב. אולי אני יעורר פה תגובות חסרות-תקדים אבל אני אומר מגיע לו!!! לי כבר נשבר ממש הזין כשאני יוצא בישי חיפה ולאות ילדים בני 18-19 מתלהבים מחתיכת פח מסרחיה שיכולה לגמור אותם. היום בערב, בשעה 20:30 בערך אני נוסע מהצ´ק פוסט לכיוון הקריות, לידי נוסע מיצובישי לנסר עם 4 ילדים, ממש ילדים, ומה זה משתוללים, חבל על הזמן. את האמת? אלוהים (אמרתי לעצמי...) תעצור אותם באיזה עץ לפני שיהיה מאוחר מידי. משתולל על הכביש = רוצח. אני היום בן 24 ואני נשבע לכם, אף פעם לא היה לי את הקטע של ההתלהבות הזאת, אולי זה באמת בחינוך, מי יודע. אני עוסק בתחום הרכב ואני רואה יותר מידי תאונות. פיקולו, שנמאס לו.

חזק ועצוב../images/Emo7.gif

אבל לדעתי זה כן קשור לחינוך, אני בת 18 ויודעת שזה בה מהבית!!!
זה עוד גיל של תינוקות, ואילו בדיוק אותם הערסים מהאוטובוס, רק שהם גדלו ויש להם רישיון!!!

אני רוצה להגיב לדברייך.....

זה לא הכל נכון מה שאמרת.....זה לאו דוקא קשור לחינוך מהבית. וזה מוכח....... זה קשור גם לסביבה שבה את נמצאת,וזה יכול להיות גם לחץ חברתי. LOVE ענת.

אוי, הצדקנות תנצח??? ../images/Emo10.gif

אז מה יהיה לנו? אני רוצה לספר לכם משהו. שאחי קיבל רשיון (הוא בן 21 כיום), הוא בחור אחראי פי 1000 ממני, אבל בכל זאת ביום שהוא קיבל את הרשיון לקחתי אותו לכביש פרויד, שם עצרנו ליד גג המכונית המנוסר של משפחת רווה ואמרתי לו מילה אחת:"תסתכל...". תאמינו לי, הילד נהיה ירוק... קצת להפחיד אותם...לא יקרה להם כלום.

תאמין לי ../images/Emo88.gif

אני בת 18, שבדיוק עובדת על קבלת רישיון, ואני אומרת לך שמה לא עושים בשביל להפחיד אותנו, לקחו אותנו עד טיפול נמרץ ברמב"ם, אבל מה זה עזר, יומים אחרי זה ידיד שלי עשה תאונה!!! אין פיתרון!!! לדעתי, הפחדה לא עוזרת!

BoR|S

New member
אגב...

או שאני עיוור או שרק עכשיו שמו את הגג המנוסר כי אתמול ירדתי בפרויד... ופעם ראשונה ראיתי את הגג...

תראה.....

זאת אחת הסיבות שצריך להגדיל את גיל קבלת הרשיון,והסיבה לכך שיש צורך במלווה בתקופה מסוימת למרות שעדיין לא שמים על זה. אי אפשר לעצור את זה גם אם תצא במחאה.... כל שנותר הוא לקוות שיהיו שוטרים בזמן ואיפה שצריך אותם. ככה זה נוער בגיל כזה מתלהבים,מראים שהם "גברים" ועושים פוזות על החברים ופוזות זה אחת הסיבות העיקריות לתאונות על הכביש!! אני תמיד אומרת אני אסע כחוק,מצידי שכל המטורללים יעקפו אותי לא אכפת לי,אני לא אסע מהר ולא לוקחת סיכונים על הכביש. אתה חושב שיש דרך לעצור את זה? אשמח לשמוע..... LOVE ענת.

למעלה