די כבר!!!! נמאס!!!!

שורדת 28

New member
די כבר!!!! נמאס!!!!

שההפקה תעיף כבר את איתן, הוא כל כך משעמם!!!! ראיתי הרגע וכמעט נרדמתי ממנו אז העברתי ערוץ! הוא רשמי כזה ומשעמם! ועוד מחר משימת השקט?!!!! למה???? זה היה בכאילו לפני כמה ימים וזה היה נורא משעמם! ההפקה הזאת לא יודעת לעשות טלויזיה!!!! והחברים שלו גם החוצה איתו, לא להאמין שההפקה לא יודעת לעשות טלויזיה, אני יודעת יותר מהם מה הקהל אוהב וזה לא את איתן וחבריו וכדו'!

שמיים26

New member
זה לא שהוא משעמם

הוא פשוט ילד קקה שחצן...והבנות שם? אני לא מבינה מה הם עוד עושות שם.. בעצם..אולי בגלל ההוא..לא עם הבלוטה..לא הקרחת.השלישי...סורי לא עוקבת הייתי צריכה רק לראות דייט אחד שבדיל להבין שהוא שחצן שחושב שהוא מתנת האל למין אנושי ו=הנשי בפרט...

tapuzo

New member
לא לא - הוא משעמם. והבנות שם עבור הכסף וחשיפה

מן הסתם מציעים לך אפשרות לזכות במליון שקל וחשיפה (חוזי פרסום ודוגמנות..) אז הן יסרבו? הן יודעות כבר איך עובד העסק והן חתומות בחוזה שבו יקנסו בסכום גדול אם הן מפרות אותו ומחליטות לעזוב באמצע וזה שיקול מרכזי, בכלל לא איתן. הן "רוצות" אותו כי זה המשחק שצריך לשדר, הן לא מטומטמות הן מבינות מה מצפים מהן לומר ולעשות - גם אתי אמרה את זה בשיחות שלה - היא מבינה שהיא משחקת משחק אחר בלי קשר לאיתן אלא כדמות בפני עצמה ולכן יכולה להרשות לעצמה לא לזייף משיכה אליו כמו היתר ועדיין ישאירו אותה.

tapuzo

New member
../images/Emo4.gif

אני מחכה לראות מה השינוי הדרמטי. אבל נראה לי שזה לא יהיה מעבר להצבעות. איתן ושות' בלתי נסבלים בעליל. אולי צריך לנטוש סופית את התוכנית הזו. חבל.

../images/Emo6.gif

לא היו הרבה קונים שיקנו את הערוץ הזה בהוט. הם החליטו להאריך את הצפייה עוד שבוע בחינם. וגם לא חושבת שיכניסו בנים חדשים, נצטרך להשאר עם הבנים המשעממים האלה עד סוף העונה. גם המשימות בכלל לא מעניינות.

א ו ר3

New member
היו צריכים להביא את ג'קי במקום איתן

אני בטוחה שזה היה הרבה יותר מעניין....

הדס1976

New member
צודקת, גם אני חושבת ככה.

הגעתי מהעמוד הראשי....מדי פעם מציצה לערוץ 25 וצופה בתוכניות הרשמיות בערוץ 10. בחיי שאיתן בחור יבש. מדבר סהרה כבר יותר לח ממנו. ומעבר לעובדת היותו יבש ורשמי מפריע לי חוסר הנימוס ולעתים אף חוצפה שמפגין כלפי הבנות: משחק בפלייסטיישן במקום לנסות להכיר. פוסל בנות סתם, מילא אם היה מנסה לדבר איתן ולהכיר את כולן ואז מגיע למסקנה, אבל יש בחורות שהוא פוסל על סיבות מפגרות (עדי למשל). מדבר בצורה לא יפה ולא נותן צ'אנס לבנות להתבטא - בשיחה עם ענבר. מייבש בנות מסויימות על חשבון בנות אחרות (ענבר, תרצה, ליאן למשל). אין לו דעה משל עצמו לגבי בחורות שאיתן הוא מעדיף לצאת לדייט, תמיד שואל את החבר'ה ומקבל את דעתם, משאיר בוילה בנות שחברים שלו דלוקים עליהן. נראה חנבץ חסר עמוד שדרה, זקן בן 80 בגוף של צעיר בן 34, כזה שאין לו כח להתמודד עם המשימה שלשמה הוא בעצם בוילה, הבעת "קרעכצן" (מי שיודע יידיש מבין...זה מין "אוי אוי אוי" כזה) על פניו מהזמן שקם בבוקר ועד שהולך לישון (אפילו הראו איזה בוקר שקם ואמר לחבריו שאין לו חשק לצאת אל הבנות....רבאק, אז צא מהוילה ותן למישהו אחר סיכוי לכייף ולהכיר את אשת חייו!! אני אוהבת ריאליטי וצופה מושבעת של הרווק האמריקאי, איזה הבדל של שמיים וארץ!!! שם מביאים גברים גברים, לא רק חתיכים אלא ג'נטלמנים, כיפיים, נותנים לכל אשה הזדמנות לדבר ולחוות דייט במקומות חלומיים, רואים שהגבר נהנה למרות הסיטואציה הקשה בה נמצא מבחינה נפשית ורגשית. גם שם הרווק מנפה בנות שהוא לא מרגיש אליהן משיכה או לא רואה עצמו בקשר איתן בהמשך, אבל היחס לכל אחת מהן מכובד - לא תראו אף רווק אמריקאי יושב ואומר לבחורה X מה דעתו על בחורה Y, להיפך - מנסה לפשר ולהבין למה דעתן שונה ממה שהוא הכיר ולא לפסול רק על סמך מה ששמע מריכולים של הבנות על אותה בחורה. גם אני בדעה שכדי להציל את הפורמט חייבים להוציא את איתן משם, הוא לא מתאים לריאליטי, הוא לא מספיק מעניין...הדבר היחיד המעניין יוצא אצלו בשיחות עם הפסיכולוגית - מעניין איך גבר בן 34 מגיע למסקנות שגם הוא לא כזה מושלם רק כי פסיכולוגית מראה לו שגם הוא היה פעם בעמדה של רגישות, פגיעות ונחיתות בדיוק כמו עדי וענבר למשל....

tapuzo

New member
אל תתדאגי אתמול ההפקה שטפה את איתן היבש

ועכשיו הוא ינסה להיותר רטוב יותר גם מחוץ למים
לפתע נראה צחקוקים, חיבוקים ונשיקות והתעניינות בבנות. אין לו ברירה אלא לזייף את זה, הוא חתום על חוזה משחק של רווק שמחפש אהבה ולא יוכל להסתתר בחדר עם פלייסטיישן 3 חודשים כפי שכנראה חשב.

didush100

New member
קשה לי להאמין

זה כבר האופי שלו והוא לא ממש מתלהב שם ממישהי

HD 2011

New member
ליהוק כושל

איתן יבש הבנות אף אחת לא מעניינת וגם לא יפה משהו תעיפו את כל הבנות הללו ותביאו בחורות חדשות רק ככה אולי איתן יתעורר וגם הצופים מול המכוערת שהבאתם כלום לא יקרה

JasPoint

New member
שום דבר לא ישחרר את איתן

זה האופי שלו. נקודה. רוב הבנות אולי לא מדהימות ומרתקות במיוחד אבל ברור שהבעיה העיקרית היא אורבך וחבריו.

tapuzo

New member
אני מסכים זה האישיות שלו

הוא לא ישתנה ולא יפתח באמת בתוכנית. מה שיקרה שהוא ינסה לתת הצגה משכנעת למצלמות. הוא טיפוס מחושב מאד, הוא לא נפתח באמת לא חושף את חייו הפרטיים למצלמה, מחושב בכל מילה שיוצאת לו מהפה ולא זורם באמת. כבר הרבה יותר מעניין לי העניין הפסיכולוגי של בן עם הפסיכולוגית ששאלה אותו למה הוא לא נוגע ונפתח לבנות ונראה לי שזה משהו אמיתי שמטריד ומעסיק אותו עוד לפני התוכנית וזה מהו שבא ממקום אמיתי. אבל בסך הכללי הבנים והבנות בחוסר כימיה מאד מורגשת. זה חוסר כימיה מבחינת הבנות שמאד רוצות לפתח קשרים אבל לא נמשכות לבנים האלו ולדעתי רובן לא נמשכות לאיתן מעבר ללהישאר ולזכות בכסף ושלא יזרוק אותן בגלל כל מיני תחושות פגיעות שלהן עם עצמן מדחייה. אבל אם היו 3-4 בנים אחרים שנפתחים כלפי הבנות היינו רואים תככים אמיתיים סביב הבנים בין הבנות, שהם הלחם של כל ריאליטי. אין מה לעשות ריאליטי טוב צריך סיפור עלילה - רומן שמתפתח, קרב על מישהי. אין פה עלילה. שנאה של הבנות לקרן או הפה של אתי אולי יכולים לייצר קצת עלילה, אבל זה עדיין תלוש.

עתניאלה

New member
נפל שבנפלים

התוכנית משמימה אימים. אפילו מתח מיני אין שם. בתוכניות מסוג זה, ההורמונים אמורים להשתולל. וכאן - דומה שהם בקומה. היום צפיתי באורבך ובבלונדית המורחים זה את זו בקרם שיזוף. הם עשו זאת בסתמיות, ניצוצות לא עפו וכדור הארץ לא נעצר בהשתאות. דומה שהמתח המיני מתקיים בין הבנות לבין עצמן... המשתתפים צפו, ככל הנראה, בתוכניות דומות (מהן עשו כאן שעטנז), ושיננו מהן דבר או שניים. היישום קלוש וכבד ומגומגם. איתן וחבריו אינם מהווים נתח שראוי למעוץ בו שיניים, למעט האיש ובלוטת השומן במצח המתפקד על תקן החברה הטובה. הם לא אטרקטיביים ולא משתדלים לעורר עניין. שמא הם מצפים שהעלמות תפזזנה (על משקל 'ירקדו הנערים לפנינו') ותטרחנה? הם על תקן עציצים? לגבי ליהוק הבנות, גם הוא שגוי. יש אחת על תקן הפריחה, בלי למלא את הרובריקות האחרות של הסטיגמות. הליהוק סובל מעודף בלונד, אנמיות ומעצורים. הן יודעות כיצג לשחק, אך לא מיישמות זאת בשל עכבות, חשש מהתבאסות או עודף אגו. קרן סיכמה את בעייתה בעודף אגו. ממש סוגיה פסיכולוגית עמוקה. הבחורה מזייפת פרוגנוזה (רציתי לכתוב אורג...). הבנות, ככלל, לא נועזות, לא חצופות, לא מלאות חיים וחיוניות. רובן מתנהלות כמו הטיטניק בפגישה עם הקרחון - הולכות ושוקעות ומעלימות את נוכחותן.רק איילת מפגינה מיניות מוחצנת בוטה, בדיוק המינון החסר לשאר. חסרות כאן בחורות משכילות, שמלבד רגליים גפרוריות, ניחנו בראש טוב שיאתגר את הברנשים. עורכת דין אחת אינה מעידה על הכלל. מדעי ההתנהגות ותקשורת? - לא האקדמיה במיטבה. אני משערת שאורבך היה מתנאה בבחורה שאפשר להציג בפני ההורים - יפה ואופה. לא שהוא משהו: פרצוף ילדותי וגוף גמלוני, ללא תוכן ראוי. הוא ישראלי ממוצע, שעברו הולך לפניו. יש קבלות? לכל הרוחות שחק את המשחק ונסה להפיח רוח חיים בגווייתך הטלוויזיונית. ולא - שקול את המשך השתתפותך. ההפקה מנסה להחיות את פגר התוכנית בהופעה של מושיק עפיה, והקושיה המרכזית - באיזה חדר ילון. מפלס המתח המיני עולה (עלאק)...

למעלה