צודקת, גם אני חושבת ככה.
הגעתי מהעמוד הראשי....מדי פעם מציצה לערוץ 25 וצופה בתוכניות הרשמיות בערוץ 10. בחיי שאיתן בחור יבש. מדבר סהרה כבר יותר לח ממנו. ומעבר לעובדת היותו יבש ורשמי מפריע לי חוסר הנימוס ולעתים אף חוצפה שמפגין כלפי הבנות: משחק בפלייסטיישן במקום לנסות להכיר. פוסל בנות סתם, מילא אם היה מנסה לדבר איתן ולהכיר את כולן ואז מגיע למסקנה, אבל יש בחורות שהוא פוסל על סיבות מפגרות (עדי למשל). מדבר בצורה לא יפה ולא נותן צ'אנס לבנות להתבטא - בשיחה עם ענבר. מייבש בנות מסויימות על חשבון בנות אחרות (ענבר, תרצה, ליאן למשל). אין לו דעה משל עצמו לגבי בחורות שאיתן הוא מעדיף לצאת לדייט, תמיד שואל את החבר'ה ומקבל את דעתם, משאיר בוילה בנות שחברים שלו דלוקים עליהן. נראה חנבץ חסר עמוד שדרה, זקן בן 80 בגוף של צעיר בן 34, כזה שאין לו כח להתמודד עם המשימה שלשמה הוא בעצם בוילה, הבעת "קרעכצן" (מי שיודע יידיש מבין...זה מין "אוי אוי אוי" כזה) על פניו מהזמן שקם בבוקר ועד שהולך לישון (אפילו הראו איזה בוקר שקם ואמר לחבריו שאין לו חשק לצאת אל הבנות....רבאק, אז צא מהוילה ותן למישהו אחר סיכוי לכייף ולהכיר את אשת חייו!! אני אוהבת ריאליטי וצופה מושבעת של הרווק האמריקאי, איזה הבדל של שמיים וארץ!!! שם מביאים גברים גברים, לא רק חתיכים אלא ג'נטלמנים, כיפיים, נותנים לכל אשה הזדמנות לדבר ולחוות דייט במקומות חלומיים, רואים שהגבר נהנה למרות הסיטואציה הקשה בה נמצא מבחינה נפשית ורגשית. גם שם הרווק מנפה בנות שהוא לא מרגיש אליהן משיכה או לא רואה עצמו בקשר איתן בהמשך, אבל היחס לכל אחת מהן מכובד - לא תראו אף רווק אמריקאי יושב ואומר לבחורה X מה דעתו על בחורה Y, להיפך - מנסה לפשר ולהבין למה דעתן שונה ממה שהוא הכיר ולא לפסול רק על סמך מה ששמע מריכולים של הבנות על אותה בחורה. גם אני בדעה שכדי להציל את הפורמט חייבים להוציא את איתן משם, הוא לא מתאים לריאליטי, הוא לא מספיק מעניין...הדבר היחיד המעניין יוצא אצלו בשיחות עם הפסיכולוגית - מעניין איך גבר בן 34 מגיע למסקנות שגם הוא לא כזה מושלם רק כי פסיכולוגית מראה לו שגם הוא היה פעם בעמדה של רגישות, פגיעות ונחיתות בדיוק כמו עדי וענבר למשל....