די כבר, נשים

די כבר, נשים

אופנת ההתעוררות מה"קומה" של נשים שפעם מישהו נגע להן, בעידוד
התקשורת הצהובה שלנו-היא תופעה נלוזה שיש לשים לה קץ.

הקטע של: גם אני גם אני, או גם לי גם לי הוא נגע – יכול להיות ישים
במגבלות של זמן. נניח, עד שנה מקסימום ולא יותר.

אותן הנשים הפגועות לכאורה, בד"כ ממשיכות לחייך ולהסתלבט עם אותם הבוסים ש"נגעו להן" או עם אותם החברים לעבודה.

זאת ללמדך, שהפגיעה המוחית לא היתה כה אנושה.

מדוע גברים לא מתלוננים לעולם? חסר נשים המפעילות את גופן
למטרות של קידום בעבודה?
חסר נשים המשתפות פעולה מתוך הדדיות, וכעת, במלאות עשור-הן
קופצות על הטרנד הזה, סתם מתוך יצר פרסום?
ועל הדרך, מוטלות הגופות של אנשים שהכל נהרס להם בשבוע,
אחרי שלושים שנה.

ההגבלה של עד שנה שתכולל גם תלונה רשמית במשטרה, ולא סיפורי עיתון
צהוב ומצהיב, מתחייבת כיום פי כמה וכמה.
חסר גברים שהקריירה שלהם נהרסה במחי
צהובון שמחפש רק רייטינג, ובסוף, התיק נסגר כאילו דבר לא קרה?

מרק.

Shamy

New member
מרק - תודה על הפוסט

חייבת קודם כל לשבח אותך על זה שממש השקעת ועשית פוסט עם צבעים ובולט ואפילו שמת תמונה מתאימה לו.. אותי זה שעשע התמונה

שנית - אני ככה בחצי עין וחצי שן מסכימה איתך , אני רואה שיש הרבה מאוד ויותר נשים ונשים קמות ומתלוננות על הטרדות מיניות ותקיפות נגד הרבה סלבריטאים. ברמה שלעיתים אני תוהה אם זה באמת נהיה סוג של "טרנד"

זה נושא מאוד מורכב ויש לדון ואפשר לדון עליו מהיום ועד לטימבקטו , אני חושבת שזה פוסט מאוד מתאים לפורום ותודה לך על זה.

מצד אחד זה טוב שלנשים יש יותר כוח היום ויותר מוכנות לקום ולדבר ולא לפחד להגיד הנה הטרידו אותי מינית ולהתלונן -כי זה מאוד חשוב לא לתת לנשים תחושה והרגשה שהן צריכות לחיות עם הטרדה בפחד.

מצד שני אני באמת תוהה ביני לבין עצמי , כי אני בטוחה שלא אישה אחת ובטח לא שתיים הטרידה גם עובד מינית בעבודה. (זה קורה...) אני רק לא בטוחה בנוגע לתדירות (כלומר , כמה זה נפוץ) וזה שאלה מצוינת לשאול יותר. והאם אצל גברים יש כמו אצל נשים מעין "פחד" להתקומם ולהגיד - הטרידה אותי העובדת בעבודה. האם זה נובע אולי מתחושות של איבוד "אגו" (כמו שאמרת..איזה מין גבר יקום ויתלונן על הטרדה ?? כנראה כי זה נחשב לבושה אצלנו בחברה במובן מסוים?אולי יראו בו כלא גברי מספיק ?) ומה כן יגרום לאותו גבר שהוטרד בעבודה לקום ולהתלונן?...

אני חושבת שאלה השאלות היותר נכונות שצריך להפנות כלפי החברה ועצמנו ופחות להאשים נשים ולהגיד -למה נשים עושות מהטרדות מיניות "טרנד". לפחות כך אני חושבת.

ולהוסיף - היות ואנחנו פורום אנונימי , אף אחד פה לא חלה עליו חובת ההחשפות - האם יש פה גברים בקהל שהוטרדו מינית בעבודה? במסגרת חברתית אחרת ? והתביישתם לספר? בואו לספר לנו פה..

וידוי

מישהי בעבודה רצתה קידום, בכל מחיר.
הפעילה את הנשק וזכתה, בעוונותיי.

מה שאותי כן הטריד שברגע שהיעד מבחינתה הושג-הפנתה לי עורף.
גם זה קורה. כמובן שהמשכתי הלאה.

Shamy

New member
מצער מאוד לשמוע

שמחה שאזרת אומץ לספר..חוץ מלהגיד שכמו שיש גברים שדורכים על נשים יהיה גם ההפך ולתת חיבוק מקבל אין לי הרבה מה להגיד

שמחה אם תצטרף לפורום ותהיה קבוע כמו השאר -משתדלים להיות סביבה תומכת חברתית ונחמדה להיות בה

evanescent

New member
סליחה אבל לא נראה לי

שלהסכים לתת קידום תמורת מין זה הרבה יותר טוב מלהציע דבר כזה (כמו שלקבל שוחד לא הרבה יותר טוב מלהציע שוחד), אז ממה שנאמר בלבד זה לא נראה מקרה של נשים שדורכות על גברים. למי שמסכים לעסקה כזאת אין מה להתלונן שהתמורה היא מה שמעניין את מי שהציעה את זה. אלא אם כן היתה כאן הולכת שולל, שלו היו כוונות רציניות והיא היתה מודעת לזה ושיחקה משחק.

ELLA1992

New member
היי מרק
, הפתרון היחיד לתופעה הזו , בעיניי לפחות

הוא- להפסיק לקיים סוג כזה של יחסים עם נשים במקום עבודתך.
כך תהיה למעשה "נקי" ולא ניתן יהיה להלביש עליך כלום.
אף אישה לא תיקשר אליך פיסית או רגשית ובכך תזכה לשקט ופחות כאבי ראש/ דאגות מיותרות.
מעולם לא הבנתי מה הבעיה להשיג יחסי-מין מחוץ לעבודה? למה דווקא במסגרת העבודה? מדוע דווקא בין קירות המשרד? זה כל כך לא אתי ולא מקצועי...

והרי לך "רפואה" מונעת על מנת להבטיח שלא תצטרך לעמוד יותר במצבים הללו- פשוט תסרב, תבטיח לעצמך שאין יותר דבר כזה סקס בעבור קידום, אל תכנע לזה, ובכך לא יירדפו אחריך כל הצרות האלו.
זו גם איפשהו קצת האשמה שלך, מדוע הסכמת? אני מבינה שתחת הלחץ של ההורמונים קשה לחשוב לטווח הרחוק, אבל תתעלה על זה, אתה אדם בוגר רציונאלי ומצופה ממך לקחת אחריות על מעשיך.

אני חלילה לא מצדיקה את מעשיה של אותה אישה שמעלילה עליך סיפורים ואגדות...אבל כרגע זו המילה שלך נגד המילה שלך. תלמד מהטעות הזו להבא.

בינתיים, לא נורא, אין דבר , לא קרה כלום
מדובר רק בניצול לשם קידום, למזלך זה לא נגמר בתלונה חלילה...זו ההזדמנות שלך ללמוד כדי לא להסתבך בעתיד. אל תסתכל על הנשים ותשפוט אותם, תתרכז בלשפוט את עצמך, השינוי האמיתי מתחיל מאיתנו
אנחנו לא נשנה את העולם אבל לפחות את עצמנו אנחנו בהחלט יכולים

בהצלחה !!!

שילת281

New member
די כבר, גברים

מרק היקר
קראתי מספר פעמים את שכתבת. ויש לי הצעה פשוטה : אולי במקום שגברים ירימו גבה כאשר אישה מתלוננת לאחר מספר שנים, הם יתחילו להפנים שיש לכבד אישה, בפרט אם היא קולגה, ולא להביך אותה. לא להציע לה הצעות מגונות. לנעוץ בה מבט של "מה הייתי עושה לך". ועוד לא הגעתי בכלל לאלו שנוגעים...

שמתי לב שאתה מזדעזע מהעובדה שנשים מתלוננות לאחר שנה ויותר. באמת אוי ואבוי! אתה בודאי לא יודע איך זה מרגיש להיות בצד החלש, שמתקשה להתפרנס, ביחס לגברים, ולכן אתה מזדעזע איך זה שנשים מתלוננות לאחר יותר משנה !!! אולי זה בגלל שאנחנו חיים בחברה פטריארכלית, שעם כל הכבוד לפמיניסטיות שצצות כמו פטריות אחר הגשם, עדיין הגברים שולטים גם בעולם התעסוקה. ועם בוס כמוך שנותן קידום תמורת סקס... ועוד אחר כך בוכה למה הפנתה לו עורף... אני לא מתפלאה. אגב, אתה יודע שזה לא חוקי נכון ? לא משהו שעניין אותך הא?
אז לא כדאי פשוט להקדים תרופה למכה וללמוד להתנהג בכבוד לאישה מלכתחילה?

אני גם אחת מאלו שהוטרדו כמה וכמה פעמים וגם במקום עבודה. לא התלוננתי ולא עשיתי עניין. אולי כי אני רגילה, אולי כי זה מקובל וקורה לכולן, ואולי כי לא רציתי לאבד מקום עבודה טוב שלקח לי המון זמן למצוא. אבל אני לא אשכח את ההרגשה המשפילה שגבר חושב שמותר לו. אז הגיע הזמן שאנשים פה יתעוררו ויפנימו מה מותר ומה אסור וה"טרנד" הזה מבורך . ויביא לשינוי לטובה

שילת

תגובתך זו צדקנות לשמה

לידעתך, נשים מטרדות לא פחות.
רק שבעיניי הגברים זו אינה עילה
לצעוק-הטריד אותי, לרוץ ולהגיש תלונה במשטרה.

זהו כל ההבדל.

כנראה, שנשים כמותך שכחו כבר מזמן
מה זה אומר בינו לבינה.

למעלה