די כבר, עבר את הגבול!!!

GrEeNwOmAn

New member
די כבר, עבר את הגבול!!!

מנהלות? ווויק אפ! תתעוררו~! וואט אה פאק מתחולל פה? תחסמו אותם! אתם לא קולטות זה הורס ת'פורום? תשקיעו מאמץ! אתם עוברות מדפדפות מוחקות דברים, תמחקו גם את זה! או שאתן מעדיפות שכולם יעזבו... עוד מעט ניפתח בשביתה, עד שתזיזו ת'תחת שלכם... (סורי אני קצת נסחפתי, אבל דירבאלק)!!! מי שמסכים איתי בעקיפין או ישיר... שיסמן
מי שלא שיסמן

TiKi PooH

New member
../images/Emo80.gif

זה מאוד עצוב שזה מה שקורה לפורום הזה, שהיה מלא פוטנצייל בתחילתו. חבל. אני לא רוצה לפגוע או משהו, אבל הפורום הזה, שהיה פעם מקום באמת נחמד הפך להיות מגעיל...פשוט ככה. אם זו לו הודעה של הילד/ה המשועממת שטורחיםפ להציף פה, והמנהלות לא מעיפות, אז זו הודעה שמכילה טינה, כעס, או ריבים... אני חושבת שמעטים האנשים שעוד נשארו מיודדים כאן עם כולם, וחבל. מפורום יכול להתפתח הרבה מעבר למקום שמשאירים בו הודעות והולכים. בהמון פורומים פה התפתחו קהילות מדהימות. אז למה אתם הורסים לעצמכם את הפורום? תתעוררו... פורום זה מקום שלכם, שאתם יכולים לטפח. לא חבל סתם להרוס? ואני יודעת, שיש פה חברויות שנוצרו... אבל לא לזה אני מתכוונת. אני מתכוונת שרוכבי האינגליש יתחילו לפרגן לרוכבי הווסטרן, וגם להיפך. ואם אתם לא מסתדרים אם מישהו- אל תתחילו להסיט נגדו את הפורום! תפסיקו להכניס כעס ועוקצנות בהודעות! אתם מכניסים אחרים לריבים שלכם, ונכנסים לריבים של אחרים. זה יוצר אווירה לא כייפית... ושוב- אני לא מנסה להטיף לכם, כי בסה"כ זו בחירה שלכם מה לעשות פה. אבל לפניי שאתם כועסים עליי וזה- תחשבו על זה טוב טוב..אם לא היה פה יותר כייף כמו במצב ההתחלתי- שכולם היו חברים של כולם. אולי הגיע הזמן לפתוח פה דף חדש. ממני- שעוקבת אחריי הפורום מהדף השני שלו, ורואה מה שמתפתח פה.... פשוט חבל, תצליו לעצמכם את הפורום :)

niko girl

New member
גוווווו שירי!!!!!

אממממ לפעמים זה דיי כזה....אבל לפעמים מפרגנים אבל רק לפעמים. זה לא לעיתים קרובות.

Shai Felton

New member
זה כבר לא אכפת....../images/Emo39.gif

עזבתי.. לפחות עד שהן יעופו....

niko girl

New member
הן יעופו............ואז הן יחזרו

עוד פעם ועוד פעם. עד שאחת מן המנהלות לא תתן להם בראש הם אל יבינו. אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב. כלומר שהן יעזבו ולא יחזרו יותר!

טוי בוי

New member
../images/Emo128.gif

תראו אני לא היתי פה שבועיים כי טסתי לספרד לחופש ואני לא יודעת מה היה ומה קורה אבל אני לא בעד חרם על הפורום כי זה סתם יעצית עוד ריבים ועוד ריבים מיצידי שאני ישאאר לבד ויענה לעצמי על הדיונים אבל אני לא יעשה חרם אני לפי מה שהבנתי יש פה הרבה ריבים |תמיד היו...ותמיד היו..טיבעם של בני האדם...חבל...אבל צריך להתגבר ולא לעשות חרם....{זו דעתי..}

תראו אנשים........

דבר ראשון אני מוחקת ואין מה לחסום כי יש מיליוני כינויים ובלי בעיה אפשר לפתוח כל שניה חדשים... ואתם יודעים את זה...... אני אקבל ואבין כל החלטה שלכם..... דברו איתי במסרים על הכל כל מה שעולה לכם בראש שלכם סתיו

Y GIRL

New member
../images/Emo45.gif

אפילו שאני חדשה ולא מכירה אותן זה לא נעים פתאום לראות כאלו דברים! ועוד בתקנון הפורום היה כתוב שכל מה שלא קשור יימחק מייד...אני לא ממש מוצאת את זה קשור!

Edubite

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif|V

niko girl

New member
קרן אם את רוצה את יכוהל פשוט לא

לכתוב פה יותר! את גם לא כל כך תורמת פה.

Edubite

New member
אני בהחלט לא היחידה שסימנה פה ../images/Emo127.gif

אז אולי תבלמי את פיך?

niko girl

New member
נכון......

גם אנשים אחרים. אבל לך אני יכוהל להגיב כי בא לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אל מכירה את האחרים חוץ מאת רעות. אז..............................הסססססססס.

למעלה