די כבר../images/Emo7.gif
נמאס לי. נשברתי, באמת. אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל את כל זה. מה אני עושה פה בכלל? אני הבטחתי לעצמי להפסיק לספר לחצי עולם מה עבר איתי בכל ה...שנתיים וחצי האחרונות? זה התחיל מעזרה לחברה עם הפרעות אכילה ועבר להפרעות אכילה שלי בעצמי, ש"עברו לי" די מהר כי עצרתי את עצמי בשלב מוקדם של זה. זה המשיך בדיכאון נוראי וכמה נסיונות "מכובדים" להתאבד. ומאז הנסיון האחרון עברו שנה וחודש. אני גאה בעצמי, באמת. הרמתי את עצמי אחרי המון זבל שאכלתי, ולא היה לי קל בכלל, אבל הצלחתי בסוף. הבטחתי לעצמי שדי, אני לא נותנת לעבר הזה להפיל אותי כל פעם מחדש. אני באמת כבר כמעט ולא נופלת לזה כל פעם שמשהו מדכא אותי, אבל בכל זאת אי אפשר להתעלם לגמרי מכל הדברים האלה. עברתי טראומות
הדרדרתי מאז בקצב היסטרי בלימודים. הייתי ילדה של מאיות, ובכלל לא קשה לי להצליח (מבחינת הרמה..) אבל מבחינת הלחצים? מי עומד בזה? אני צריכה להגיש את הפרויקט המזורגג (סלחו לי) באנגלית למחר, יחד עם פורטפוליו שלם משנה שעברה ועוד פורטפוליו של השנה. גם 4 שאלות עם AMS, שני בוק ריפורטס ו....סלחו לי אם שכחתי משהו. אני נכשלת במתמטיקה, וממשיכה להבריז מהשיעורים. למה? לא יודעת. אני מפגרת. כמה נמוך אפשר לרדת? אין לי נוכחות סדירה בבי"ס ואה, כן. גם שברו לי את הלב לא מזמן. ועדיין, הוא שבור. אני נשמעת אולי אהבלה עם צרות קטנות של נערה מתבגרת מטומטמת, אבל ככה זה כנראה. אני כ"כ מתוסכלת בשעה שהמורה לאנגלית (רכזת השכבה) נוזפת בי ומרימה לי גבה על זה שוואלה, אני צריכה להגיש כ"כ הרבה דברים כבר מזמן. מזה בונים את המגן שלי והבגרות במאי. אני מתוסכלת כשהמורה למתמטיקה מתנהגת אלי כאילו אני מוגבלת ואומרת לי שאני צריכה לקבל בזה 100, כי זה שאלון 003 והוא הכי קל שלי. אני מתוסכלת כשאומרים לי שלא נכחתי בשיעור במן תוכחה כזאת. אני מתוסכלת בכלל לדרוך בבי"ס. ותסכול גורר תסכול גורר דיכאון. ופתאום יש כ"כ הרבה דברים שאומרים לך שהחיים הם כן זבל טהור, למרות מה שניסית לחשוב קודם. פרשתי ממגמת מחול כי לא עמדתי בעומס וחשבתי לתומי שהילדה שרוצה להצליח מפעם תניא אותי מלשבת כאן כל היום ותזיז אותי ללמוד. האשמתי את האנמיה בכל הצרות שלי והעייפות הקבועה הזאת. אני מרגישה כמו מתה רוב הזמן. איך זה יכול להיות שציינתי את זה ששברו לי את הלב רק בשורה אחת ? אני בורחת מזה, כמו מהכל. לא אוהבת לדבר על זה. מעדיפה לבכות בחדרי חדרים. הכל נשמע כמו סלט מסריח:/ סליחה שחפרתי עד עכשיו
נמאס לי. נשברתי, באמת. אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל את כל זה. מה אני עושה פה בכלל? אני הבטחתי לעצמי להפסיק לספר לחצי עולם מה עבר איתי בכל ה...שנתיים וחצי האחרונות? זה התחיל מעזרה לחברה עם הפרעות אכילה ועבר להפרעות אכילה שלי בעצמי, ש"עברו לי" די מהר כי עצרתי את עצמי בשלב מוקדם של זה. זה המשיך בדיכאון נוראי וכמה נסיונות "מכובדים" להתאבד. ומאז הנסיון האחרון עברו שנה וחודש. אני גאה בעצמי, באמת. הרמתי את עצמי אחרי המון זבל שאכלתי, ולא היה לי קל בכלל, אבל הצלחתי בסוף. הבטחתי לעצמי שדי, אני לא נותנת לעבר הזה להפיל אותי כל פעם מחדש. אני באמת כבר כמעט ולא נופלת לזה כל פעם שמשהו מדכא אותי, אבל בכל זאת אי אפשר להתעלם לגמרי מכל הדברים האלה. עברתי טראומות
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)