די כבר.

נימרודל

New member
די כבר.

למה יש כל כך הרבה קללות וריבים והעלבות בפורום כזה? אנחנו חבורה של אנשים אינטילגנטים שאוהבים פינק פלויד וככה זה פה? יש לנו את ההזדמנות הכל כך חשובה לחשוב לפני שאנחנו אומרים או כותבים משהו או לדבר עם יותר טקט וככה אנחנו מעריכים את זה? אתם יודעים כמה דברים שאמרתי פנים מול פנים אני כל כך מצטערת שאמרתי ואם היתה לי הזדמנות לחשוב על זה קודם כמו שיש בפורומים אז לא היתי אומרת? או היתי אומרת אחרת. איך אתם יכולים לרצות ששאר אוכלוסית העולם יקבלו אתכם אף על פי היותכם "פריקים אוהבי פינק פלויד" בלי שאתם מכבדים את שאר האנשים פה ומביעים זלזול גם על הכבוד העצמי שלהם וגם של שלכם? תחשבו על זה...

nnnnnnnnn

New member
קראתי פחות או יותר מה הולך כאן...

ואת צודקת באמת חבל אבל אני מאמינה שאם הזמן הפורום ישתפר צריך לתת לו הזדמנות.. נ.ב מה הקשר בין פריקים לאוהבי פינק פלויד?

nnnnnnnnn

New member
למה אף אחד לא סיפר לי?

אני בת אגב

Yael Floyd

New member
לא פריקים, היפים!!

ככה זה אצלנו לפחות.. אנשים עם טעם טוב במוזיקה= היפים בלאקרים עם ניטים שמוציאים לך עין= פריקים ולא חסרים כאלה, דרך אגב

malolds

New member
אתה מקשיבה למה שאת אומרת?

כי אין קשר בין מה שאת אומרת למציאות.. אין קשר בין פינק פלויד להיפיות.

Yael Floyd

New member
לא אמרתי שיש קשר, אמרתי שככה זה

אצלנו. מישהו כאן אמר שפינק פלויד= פריקים אז אמרתי שאצלנו זה שווה להיפים, זה הכל, די לצלוב ת'מנהלת!!

nnnnnnnnn

New member
לא נכון.

אין קשר בין מה שבן אדם שומע לסטיגמה ובלה בלה בלה... אני מניה שיש פריקים ששומעים פינק פלויד ויש היפים. זה להקה של כככוווללםם.

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifX|../images/Emo128.gif

erezsh

New member
תשובה

אתה שוכח שייתכן חלק מהמשתתפים פה מכירים רק 4 שירים שלהם, או שכיתה ו' גדולה עליהם.. ומה לעשות, לא כל מעריצי פינק פלויד הם נחמדים. לא כולם.

../images/Emo26.gifאממ..תקראו בבקשה..../images/Emo36.gif

למה יש כלכך הרבה העלבות וקללת וריבים? אני חושבתשזה כי האנשים פה, חלקם לא כולם, חושבים שזה שהם מכירים את הלהקה הזאת ושולטים בהיסטוריה שלה ויודעים לנגן ואת גל המילים בעל פה, אז הם חושבים שזה עושה אותם להרבה יותר נחשבים\חשובים מאחרים פה. אנשים פה פשוט צריכים להבין שלכל אחד יש את הדעות שלו ולהתחיל לכבד את הדעה של השני, גם אם היא סותרת את דעתכם, יש דרכים שונות ונעימות יותר להביע דברים והסיפור של 'פריקים\היפים אוהבי פינק פלויד'.. אויש, נו באמת...אתם אוהבים שקוראים לכם פריקים\היפים\פרחות\ערסים (הקף את הץשובה הנכונה..)? אני ממש לא אהבתי את זה כשהייתי בגילכם (אני אומרת בגילכם כי רובכם פה בני 13-16..ואני הייתי כזאת לפני כמה שנים טובות..) אני לא חושבת שרק בגלל שאנחנו שומעים פינק פלויד אז אנחנו היפים, או אינטיליגנטים.. כי כמו שמישו אמר פה, יש פה כאלה שמכירים 3 שירים וכיתה ו' גדולה עליהם.. אני לא מזלזלת פה באף אחד, חס וחלילה, ממש לא.. אבל אני חושבת שפשוט צריך להרגע קצת, כמו שנימרודל אמרה-לחשוב פעמיים לפני ששולחים את התגובה. ובקשר להשמצות על המנהלת.. בוקר טוב אנשים, גם למנהלת פורום פינק פלויד יש חיים.. וmeandmeandme בסה"כ מנסה לעזור, אז להגיד שזה שהוא אולי יהיה בקרוב מנהל זאת סיבה טובה לעזוב? תסלחו לי, אבל זה ממש מגעיל מצידכם.. אם הוא יצטרף לניהול תאמינו לי שזה יעשה לפורום רק טוב הוא ויעל יכולים להיות צוות מנצח פה- הם לפחות מנסים להחיות את הפורום אז תעשו טובה, אם אין לכם דברים מועילים וטובים לתרום לפורום, קללות וריבים זה הדבר האחרון שנחוץ לנו פה... יום טוב לכולכם

yon2k

New member
סטיגמות זה כיף

ואם כבר מדברים על הנהלה חדשה אני חושב שזה רק מן הרצוי, כי הפורום מתנהל בצורה זנותית.

baaaaaaaaaaaaa

New member
מגיעה לי קרדיט!

אני הייתי ממש קרובה ללהגיד " מה חברי הפורום משלמים לה והיא מזיינת אותם?" אבל לא אמרתי!

Yael Floyd

New member
הלו הלו!! מה זה כאן? בית זונות???

דברו עליי, אבל לפחות שיהיה מאחורי הגב!!

yon2k

New member
יש מספיק מאחורי הגב

ורצינו קצת להעיף לפנים ולשאר חלקי הגוף

Yael Floyd

New member
אם אתה ממש נהנה מזה, אתה יכול גם

באייסיקיו, באי מייל, במסרים, אני פנויה לקיטורים והצקות כל היום!

למעלה