די!!! לא יכולה עם הדבר הזה בצד!!

nightspel

New member
די!!! לא יכולה עם הדבר הזה בצד!!

"תפוז" - - - זהו פורום של תשישות ופיברו' - ואחרי מספר דקות באתרכם כבר יש לי סחרחורת. מכיוון שאני ודאי לא היחידה, בקצב הזה אנו עשויים לעבור (שוב) למקום אחר, ולא משום שלא נחמד לנו כאן, אלא משום שחלק ניכר מאיתנו (אני מקווה שזה בסדר שאני כותבת גם בשם אחרות/ים) לא מסוגלים לסבול פרסומות קופצות כל כך אגרסיביות. צריך כסף וכו', אך מי שלא מסוגלים לסבול פרסומות קופצות, הרי מתרחקים מהן ואף מהאתרים המשתמשים בהן כמו מאש, וממילא לא פוזלים אפילו לכיוון שלהן!! אז מה יצא למפרסם, ולכם..? כולכם מפסידים. האם חשב המפרסם הגאון לשים במקום הפרסומת השנואה, שעד עכשיו אין לי (ולא רוצה שיהיה לי) מושג במה היא עוסקת, פרסומת יפה, בצבעי סגול-ורוד-תכול, למשל (במקרה שלי)? הא? זה הרבה יותר ימשוך לי את העין; מנסיוני, גם יש סיכוי שיקרה הבלתי אפשרי, ואלחץ על הבאנר. *** ולחבר'ה מהפורום (מירה ושות') עם העצות: אני לא גולשת מהבית אלא ממקום ציבורי, וכמו כן אני גולשת במספר חלונות במקביל - כך שהרעיון של לשים מגבת אינו מעשי עבורי (מה גם שמגבת על המסך - כמו כל דבר אחר על המסך שאינו 'מסך' - ישגע אותי). תודה מראש, בכל אופן. "תפוז קהילות", לתשומת לבכם. נא לא לשחק עם עצבים רופפים ממילא. תודה.

למעלה