די לבכות, תגידו תודה ותשתקו

דליה1965

New member
די לבכות, תגידו תודה ותשתקו

מעצבן אותי שקבוצות תלויות, שמלכתחילה רק מקבלות מהמדינה עוד ועוד, ואל תקשקשו לי על נכי צהל כי הם מיעוט מבין כל אלו, אני במקומכם כבר מזמן הייתי מתאבדת ולא מנופפת בפרזיטיות שלי, תתביישו לכם נכים.

אבי חן

New member
תגובה לדליה

דליה היקרה , את כעת יושבת לך בבית , גולשת להנאתך באינטרנט ו- סבבא נכון? רק תחשבי מה יקרה (חס וחלילה!!!) מחר בבוקר, יום שישי תצאי לקניון הקרוב למקום מגורייך, וממש במקרה בלי שום כוונה יהיה פיגוע ותפגעי בצורה קשה. תקשיבי למה שקורה מסביב במדינה - עקב רצף האירועים והפיגועים הרבים, המדינה אינה מסוגלת לממן את כל השיקום, הטיפולים , הציוד וכו´ ושר האוצר מודה בזה. לכן, אם את תפגעי (שינית, חס וחלילה!!!)- למעט משפחתך לא יהיו לך מקורות הכנסה , כי סביר שגם לא תמצאי עבודה ... לפיכך , תמצאי את עצמך במוקדם או במאוחר בדיכאון עמוק , מלווה בתחושה שאת נטל על משפחתך והסביבה. אז מה ? כפי שציינת, להתאבד ? להיפך ! להתמודד !!! אם כל נכה (לא משנה מה הסיבה ) יבחר להתאבד - אני שואל - איפה אנחנו כחברה ?! כאן, בדיוק כאן אנו נמצאים כדי לסייע לחלשים והמוגבלים שאינם יכולים לחיות כמוך וכמוני. כאמור , איננו יודעים מה יקרה לך מחר בבוקר אבל קיימת סבירות (אפילו אם מועטה) שהתרחיש שציינתי יקרה - ואז מה ?!!! אין לך מושג כמה אשמח אם תתנצלי על דברייך (לעולם לא מאוחר). אבי חן.

תומכת

New member
אבי חן, היא כבר נכת נפש בלי להיפגע

שוב, אולם לעיתים הגורל אכזר, ואנשים רעים נפגעים שוב. האם אז היא תקבל קצבה כפולה.. עבור שתי פגיעות? ירחם השם על הנשמות הטובות בלבד!

תתביישי , דליה../images/Emo67.gif

הדברים ממש מדהימים . מעניין מה היית אומרת אילו אליך התאכזר הגורל כמו אל הנכים . הרי לאיש אין ביטוח נגד הגורל .

mettodi

New member
תגובה לדליה

מילא להתעצבן, אבל להציע התאבדות ??? הנכים השובתים יודעים שהם נכים והם מבקשים את מה שמגיע להם...כן , מגיע להם. אבל את נכה ואינך יודעת זאת.כדאי שתבדקי מה גורם לך להציע להם להתאבד ומאיפה בדיוק יוצאות המלים שלך... שעליהם אין לך שליטה. אגב, איני נכה אך אני תומכת בהם בגאווה ובכבוד. הם נלחמים בכבוד על מה שמגיע להם מהמדינה שבנינו כולנו - בשבילנו. הנכים הם חלק מכולנו וגם את...

asloma

New member
לחברה דליה הנכבדה

הרשי לי לומר לך, שלפי סגנון כתיבתך כאן, יש לך בעיה נפשית כל שהיא ואולי גם מחשבות אובדניות שאת מתכחשת להן ומטילה זאת על הנכים.. דרך מעניינת לך להתמודד עם קשייך. את אדם לא מאושר, אינך נדיבה ואינך רוחשת אהבה לאף אחד ובוודאי לא לעצמך... הנני מציע לך לקבל עזרה באופן בהול במרפאה הפסיכיאטרית הקרובה למקום מגורייך. אני מאחל לך החלמה מהירה ורפואה שלמה. אבי סלומה

תומכת

New member
אוי לך שאת חיה עם שנאה בלב

כפי שאמר אבי, את לא שפוייה- ולכן מגיע לך נכות גבוהה ביותר שאני בטוחה שאת אכן מקבלת. אני מבינה שקשה לך בחיים בכלל, ומוכנה להמליץ לך על "פרוזק" או "סרוקסט" והאמיני לי שתהי אישה אחרת, ואף הסיגנון שלך ישתפר התוכן את קובעת, אני מרחמת עליך, ובטוחה שהתרופה תעזור, ואז תשמרי את הארס, והגועל לעצמך: בהתייחס לעובדה שאת נכה נפשית, עלי לירושלים להפגין כי את בטוח תקבלי תוספת על תרופות, וכמו-כן כל הזכויות שמגיע לנכים קשים לבנתיים.

פלטינה

New member
את היא זו שצריכה להתבייש!!!

כי ליבך הוא לב של אבן!!! בזה ת---ת---ב---י---ש---י!!!!!!!!!!

rainbow too

New member
די לחוסר סובלנות!!../images/Emo128.gif

דליה יקרה, תתבישי לך. איך את בתור אדם יכולה להביט לאדם חסר ישע בעיניים ולאמר לו שהוא פרזיט? איך את יכולה להגיד לאדם החולה בנפשו להתאבד??(כן כן גם הם נכים). איפה האנושיות שבך? איפה החמלה? איפה הסובלנות? את יודעת מה זה הכאב הנורא שבחווית איבוד איברים בגוף, או כאבים נפשיים? יש לך מושג מהו הסבל שהאנשים הללו חווים יום ביומו? איזה חוסר רגישות יש בדברייך, וכמה כעס... במקום להתעצבן ולחשוב שהנכים הם פרזיטים אולי תנסי להבין איך מרגיש נכה שאינו יכול לפרנס את עצמו עם קצבה בסכום שמתחת ל2000 שקל. אני בטוח שאם מישהו חס וחלילה אצלך במשפחה היה נכה. לא היית כותבת את הדברים. נסי לראות גם את הצד האחר ולא רק את הצד שלך(וזה תופס לגבי כל דבר בחיים). ואולי אז תחכימי. שיהיה הרבה אור ואהבה לך ולבני ביתך.

דליה1965

לדעתך: אסור לבכות? לא צריך לשמוע? לא צריך לדבר? לא צריך לראות? לדעתך צריך לשתוק? והכי טוב לדעתך שנשתיק את עצמנו? שמת לב, את משתיקה אותנו, אזרחי מדינת ישראל. מבקשת מאתנו חס וחלילה להתאבד? מדוע? קשה לך לראות את התמונות? לדעתך רק ליפים. צעירים, בריאים ישנה זכות לחיות? ולדעתך אסור לחיות בכבוד בזכות ולא בחסד? איזו זכות יתירה נתנה לך בתור אזרחית או לא אזרחית לקחת מאתנו את הזכות לחיות? הזכות שיש לך בחסד ולא בזכות? האם יש מעליך אצבע אלוהים ששומרת אותך שלא תפלי חס וחלילה קורבן למחלה, פיגוע או אחר? חס וחלילה! אני מאחלת לך שכל חייך לא תחלי לעולם. שיהיה לך חם במיטה. מקרר מלא שמפניה וקוויאר. ארון מלא בגדים חמים. ושאר מנעמי העולם. שילדיך ובעלך לעולם יהיו בריאים. כי אם לא יהיה כן,ויתהפך גורלך חס וחלילה, תהפכי אם תרצי או לא, חלק אינטגראלי מהציבור שנלחם על זכותו לחיות בכבוד. בלי טובות ובלי תרומות. לחיות כמו כולם ולקבל יחס השווה לכולם. מעניין שציבור רחב ביותר עולה לירושלים הקרה לתמוך במאבק. האם שאלת את עצמך מדוע? בוודאי שלו. כי לך זה לעולם לא יקרה? מאחלת לך בריאות ואריכות ימים.

לירן2002

New member
אתי,אני מסכים איתך! ../images/Emo45.gif

נעים לי מאוד לקרוא את הודעותייך ואת דברי החוכמה הנובעים בהן. חבל שישנם אנשים אטומים כמו דליה, שחושבים שהנכים הם "נטל" למדינה. מעניין איך היא הייתה מדברת לו קרוב משפחה שלה (חס וחלילה) היה במצב כמו שלך. והחיים קדושים! רק אבינו שבשמיים יחליט מתי לקחתנו לעולם הבא! לא אנחנו!

תומכת

New member
דליה - אנחנו מתכוונים לחיות שנים

רבות רבות, לקבל תרופות (ללא תשלום) שנהייה בריאים, כך שאף אחד לא יתאבד מהשובתים, אולם אם את מוכנה להיתאבד ברחבת השובתים, תעזרי לנו מאוד.כמובן רק אם את מוכנה להתנדב לזה ובכך תעשי לנו קל יותר.

GIPSY

New member
דליה זה הזמן שלך - תתאבדי ועכשיו!!!

ובכך תעשי טובה גדולה הן לכלל האנושות והן לעצמך וכבר א-ת-מ-ו-ל
כי אם לא תעשי כן וביחוד כעת יבוא יום והטימטום המשווע שלך יהרוג אותך. אז כדאי מאוד שתצילי את מעט ה""כבוד"" המפוקפק שעוד נותר בך ותעשי זאת כבר, וםא עדיין לא הבנת את המסר, את לא צריכה לחכות שתהיי במקומם בכדי לעשות זאת
תתביישי לך תת יצור נחות אומלל, פטתי ועלוב נפש והחיים שכמותך

hayperes

New member
די

לדליה הלווי ותהי נכה זה כל מה שאני מאחל לך. ואז תתאבדי את

נכה גאה

New member
תגובה של נכה לזבל

דליה אני נכה ונראה לי שאף אחד לא יצטער אם זבל שכמוך תתאבד. אם את רוצה עזרה אני מוכן כי לחיים המסיריחים שלך אין ערך. אני מצטער שאני מבזבז עלייך זמן אבל המצפון (דבר שאת לא מכירה) לא נותן לי. לידיעתך אני עושה בגרות מלאה ובעתיד אני אתרום לחברה בניגוד אלייך. לצערי עוד לא הספקתי לעלות לירושלים אבל ביום שני אם לא תגמר השביתה אני יעלה לירושלים בעיניי ובעיניי קרוביי וחבריי הם גיבורים. שלא כמוך יצור שלא ראוי להסתובב בין אנשים ואפילו חיות. אני מתבייש שאני יודע על קיומך. אני מאחל לך את מה שאני לא מאחל לגרוע שבשונאי שתהיי נכה זוהי בקשתי ותפלתי היחידה . שונא אותך שי

orenelne

New member
דליה - שלא תדעי מצרות

דליה - הגישה שלך לנושא מזכירה גישה מוקדמת של משטר שעלה לשלטון לפני 69 שנים במקום אחר. אני מקווה שהפתרון שאת מציעה לבעיית ה"פרזיטים" שלא באשמתם לא דומה לפתרון שיושם אז. אני לא סובל ממוגבלות כלשהי, לא פיסית ולא מנטלית (כמוך) ומעולם לא חשבתי להגיב במדיום זה על שום נושא, אבל הצלחת להרתיח אותי כמו שאף אחד לא הצליח זמן רב. ודליה - אני מאחל לך חיים יפים ושלמים ושלא תדעי מצרות, ותזכרי לא לדון אדם לפני שאת מגיעה למקומו.

tipid

New member
דליה ל שכמותך נאמר:

אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו. אני במקומך הייתי מתביישת לכתוב את השטויות שכתבת. ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת חנוכה שקטה מבורכת! וחודש טוב לחודש שבט הבא עלינו לטובה.. מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר.

למעלה