די לבלאגן בערוץ

די לבלאגן בערוץ ../images/Emo70.gif

די החלטתי לפתוח את הפה , אני פשוט מעריץ של הערוץ ולא מפספס אף תוכנית , אבל יש בעיות חוזרות שפשוט עוברות כל גבול . דבר ראשון שביגללו עלה לי הפיוז היום זה הסידרה "מגרש ביתי" , במקרה החלטתי לראות חדשות ולא שמתי לב שזה נופל בדיוק היום על העונה השניה , היות ואני רגיל לפספס אבל הבעיה שהשידור החוזר הוא רק ב-5 בבוקר וגם בשידור החוזר שבוע הבא אני לא יוכל לראות וכך הלך לי הפרק הראשון . בעיה חוזרת בשבועות האחרונים זה התקצירים שפשוט לא התאימו למה ששודר , שבוע שעבר זה היה בשתי מקרים (אני זוכר כרגע ב"פיצוץ של שיפוץ" ועוד אחד) , חוץ מזה אני קם מוקדם בשבת לראות את כול התוכניות הנהדרות בשבת בבוקר ופתאום לפעמים יש שידורים חוזרים של פרקים שהיו בעבר או תוכנית שלמה בשידור חוזר כמו "מפשחה בהשאלה" . באמת אם אין תוכניות אחרות או חדשות עדיך לחזור במשבצת הזו את הסרטים שהיו באותו זמן . אגב מהתוכניות האלו לומדים ממש הרבה (לפחות אני למדתי כמה דברים) ,איך לאכול נכון , איך לרזות , איך לשפץ , איך לחנך ילדים ואיך לנקות ובאמת חבל שתוכניות רבות חוזרות על עצמם . בעיה נוספת שהתגלה בשבוע האחרון וחשבתי שאני לבד בעניין אבל התברר לי שעוד כמה סובלים ממנה , זה כול תוכניות הריאלטי שבעיקר אחר הצוהרים בשבת . הבעיה שהתחיל עונת הכדורגל וזה נופל בדיוק על משחקי או שהולכים (כמו שהיה לי שבוע שעבר) או צופים "שבת של כדורגל" (ואין לזה שידור חוזר) או כאלו שמאזינים וגם לחלקם שיש שידור חוזר הם אחרי חצות שצריך ללכת לישון כי לחלק עבודה למחרת או לימודים . אני הייתי מציע שאת הסדרות (חוק וסדר , O.C , סמולוויל , אוורוורד , חוקי המשחק , מגרש ביתי , פשע מן העבר ועוד כאלו שיגיעו ) למקם בשישי וחלק לעביר לשבת רק בין השעות 17:00 עד 21:00 ואת תוכניות הריאלטי למקם רק מ-21:00 עד 00:00 בשישי ושבת , את התוכניות הקומיות וייתר התוכניות להשאיר באותו מיקום . שבת שלום לכולם , אורן אהרוני

TheCharm

New member
תקנה ווידאו

אם לא נוחות לך המשבצות. מה שאתה מציע למעשה זה לשבץ גם את הקומדיה, גם את הדרמה וגם את הריאלטי על אותו יום, אבל סוף השבוע מורכב מ-2 ימים, לא נדבר על זה שחצי מ-2 הימים האלה הוא ממש לא במקרה שידורים חוזרים מתוכניות שמשודרות במהלך אותו השבוע.

kalay

New member
שים לב מה אתה אומר

אתה מתעצבן כי לא שמת לב באיזו שעה התוכנית משודרת.

בגלל זה פספסתי את הפרק האחרון

של "פשע מן העבר". כי התקציר הראה לי שיהיה הפרק לפני האחרון ולא האחרון. עכשיו אני מחכה שהש"ח בימי שישי יגיעו כבר לפרק האחרון בשביל שאני אוכל להשלים אותו.

TheCharm

New member
אני מקווה שהיית מודע...

שרק שם הפרק לפי התקציר היה שם הפרק משבוע שעבר. התקציר עצמו כן התאים לפרק.

G I L R IV

New member
אני מקווה שאולי ישודר גם עונה2

?מי יודע -הרי עונה2 נגמרה יש אומנם שידור חוזר עודפם בשבת זה ש,ח נכון בכול מקרה מגרש ביתי THE OC בשבת אחרי הצהריים אבל זה יום טוב לכם

TheCharm

New member
הא? ../images/Emo4.gif

הבחור מחפש את העונה השנייה של מגרש ביתי. לא את העונה הראשונה, לא את העונה השניה שאולי במקרה עתידה להגיע לערוץ 10, ולא את The OC

snier1991

New member
אתה רוצה שתוכנית כמו

הישרדות או המרוץ למיליון תשודר בחצות?

למעלה