די להכפשות. די.

די להכפשות. די.

בראיון לקול ישראל אומר דן הראל כי אין מידע על כוונת מתנחלים. לחטוף חייל. הלב זועק. כמה אפשר לרקוד על דם יהודי . דייייי

גם אני שמעתי על זה...

שפעילי ימין קיצוניים.. או סתם מתנחלים מתכוונים לחטוף חיילים.. למו"מ עם ממשלת ישראל. השאלה מי המקור למידע. בטוח שלא אמין... סתם מנתחילם לא יעשו דבר כזה... אולי פעילי ימין כן.

The Bugi

New member
נו באמת...

מישהו באמת מאמין לזה? פעילי הימין הם חיילים בעצמם!

אחוז קטן הם חיילים..

רוב פעילי הימין לא חיילים (וחלקם גם לא היו חיילים מעולם).. תשמע.. הכל הגיוני.. במוח שלהם.. הם לא יבינו את הטעות של לחטוף חייל.. עד שלא יעשו את זה.. אי אפשר לנחש התנהגות של פנאט ימני... אני טיילתי לי באזור צומת ה"צ'ק-פוסט" בחיפה.. והורדתי כל מיני ליכלוכים כתומים בצורת סרט שפעילים בדיוק קשרו בכל מקום בצומת... כמעט רצחו אותי שם.. :) .. חח. פנאטים... הם ליכלכו את הצומת, אז ניקיתי... (עברה ניידת משטרה שלמזלי לא ישבו בה פנאטים.. והיא עזרה לי)

למה??

רגע.. למה סתם ליצור ריב?? הם ליכלכו.. ואתה ניקת.. זה לא עד כדי כך פשוט, וכל טמבל יודע את זה.. לא מסכימה אם איך שהם התנהגו.. ולדעתי - כפי שיש להם הזכות לשים, לך יש הזכות להוריד.. אבל למה להציג את זה ככה?? מה זה פעילי ימין? אני נקראת פעילת ימין? אני כבר עכשיו חושבת שלחטוף חייל זה טעות.. אבל מי לכל הרוחות המציא את השטות הזו?? אני לא חושבת שזה אמיתי, צר לי. וזה לא כל כך רחוק מהמציאות שהתקשורת אומרת דברים שאינם נכונים.. חח הפוך - זה יותר רחוק מהמציאות שתציג דברים כהוויתם.. לילה טוב!

נתחיל מיזה..

יהודי כן מגרש יהודי.. סתם תיקון קטן לחתימה שלך. לא שאני בעד, אז זה משהו שיקרה בעוד שבועיים בוחצי.. משהו כזה.. .. זה צריך להיות "לא מוסרי שיהודי יגרש יהודי אבל יהודי מגרש יהודי"
סתם אני צוחק על כל הנושא, כי הוא לא ממש נוגע לי. מצטער לאכזב.. אז "צר לי" גם לך.. ו"כהוויתם" בחזרה אליך :) .. לילה טוב.. מחיפה המושלגת.. |אישלג|

silverhawk

New member
עם כל הכבוד, זה פשוט שטויות

אחוזי הגיוס ליחידות הקרביות בקרב הכיפות הסרוגות הם מהגבוהים במדינה (ואני מדגיש 'כיפות סרוגות'. אני לא מדבר כאן על החרדים). לך לכל גדוד קרבי ותראה את אחוז חובשי הכיפות. יותר מזה, התבונן בקצינים הקרביים בצה"ל ואמור לי כמה מהם חובשי כיפות? אז שוב, הבנתי שהדיונים הללו 'משעשעים' אותך, אבל אנא אל תפלוט דברים השגויים מיסודם.

דעה לא יכולה להיות שגוייה...

אז פעם הבאה אני אציג את זה כדעתי.. ולא כעובדה. אתה צודק קשר לחובשי הכיפות הסרוגות בצה"ל. אני אפילו מסכים את ההגדרה שהם מחזיקים את הצבא.. לל"ט.

למעלה