די להצפה של יוסי קרמר

Jack Cole

New member
די להצפה של יוסי קרמר ../images/Emo88.gif

עד מתי נסבול את ההצפות של הפוסטים הלא מעניינים שלו על מה זה דת ומה צ'יפמאנקס? עד מתי נקבל בהבנה ובאנרגיות חיוביות את הטקסטים על הפסיכולוגיה של הפנקייק? די! לחסום אותו מהגעה לדף הראשי של הבלוגיה! די!

wranger

New member
אפשר קישור לפסיכולוגיה של הפנקייק?

...כי לא מצאתי. אבל כל עוד הוא לא כותב שם כל מיני קללות, מוציא דיבה או עובר על בטחון שדה (אני בספק אם הוכחות לקיומו של אלוהים מסכנות איכשהו את מדינת ישראל), ספק אם מישהו יכול להגיד לו להפסיק. למיטב ידיעתי קיימת סנקציה על בלוגרים ש"מציפים", כלומר מפרסמים המון רשומות חדשות בזמן קצר: אותה סנקציה (שוב, למיטב ידיעתי, ואם אני טועה אז מישהו מוזמן לתקן אותי), היא שב"עדכונים אחרונים" יופיע רק העדכון האחרון של אותו בלוג. ואם אותו כותב הוא פורה במיוחד, אז אולי הוא יופיע שם די הרבה, אבל לא יפוצץ את הרשימה אלא יהיה שם רק פעם אחת. לעניות דעתי אין צורך ביותר מהסנקציה הזו. ואם אתה לא חושב שהבלוג שלו מעניין, אם הוא גורם לך ל"סבל", כהגדרתך, ואתה לא מוכן לקבל בהבנה ובאנרגיות חיוביות את הטקסטים שלו - אל תקרא.

Jack Cole

New member
מי קורא אותו בכלל?

אני פשוט לא מבין למה אני צריך לדפדף עוד ועוד כדי לקרוא את מה שיש בעדכונים האחרונים בגלל שהבנאדם פעמיים ביום שולח שוב ושוב את אותן הרשומות

goldy

New member
תנו לו ליכתוב

אפשר לחשוב שכולנו עמוס עוז ורם אורן. הרשומות שלו הם כמו הבלוג של טלי פחימה (אני יודע ששכחתה): רק מי שעושה אותם צופה בהם.

suki da yo

New member
בוא נגיד ככה

מי מבנינו שלא עמוס עוז, כנראה נידון ליהות רם אורן, רק בלי הרייטניג הגבוה...

Bezalel P

New member
אני מבקש לא להתיחס בצורה מעליבה

גם לבלוגרים שאתם לא אוהבים. תודה.

למעלה