די לכבוש האנגלי!

mooshi01

New member
די לכבוש האנגלי!

לא מובן לי כיצד בארץ מעריצים בצורה כה פאנטית את הכדורגל האנגלי ולאחר חצי גמר כמו אתמול שהפגיש את צ'לסי וליברפול למשחק חלש ברמתו ניתן עוד להרעיף שבחים על הדרבי האנגלי... כשמילאן ואינטר נפגשו ל 0-0 כולם לכלכו על הכדורגל האיטלקי ואמרו שזה הכדורגל האיטלקי האופייני והמשעמעם... אז תוכלו עכשיו את הלב פרו-בריטים שכמותכם כי עם כל הכבוד כיום החלוצים הטובים ביותר משחקים בסרייה A והגיע הזמן שתצאו מהבועה האנגלית ותתחילו להנות מכדורגל אירופי משובח באמת! (נכתב ע''י אוהד אינטר מושבע שאוכל את הלב מדיי שנה ולהפך מכולם אינו מתבייש מפיצוץ הדרבי)

Milanesi

New member
forza italia

אין על הליגה האיטלקית הקבוצות השחקנים הגולים המתח רק חבל על הנבחרת.

avrrvaavr

New member
דווקא יפה

מה זאת המתקפה על הכדורגל האנגלי. אני מגיע ממקום דווקא פרו איטלקי (אוהד יובה) ובכל זאת אני נהנה ביותר לצפות בכדורגל האנגלי (בודאי יותר מאיך שיובה משחקת במשחקים האחרונים). הכדורגל האיטלקי אומנם חזק, חכם, ומשובח עם זאת קשה למרות שמילאן משחקת פשוט טוב - הרבה יותר כיף לראות משחק של צ'לסי, של ליברפול, של ארסנל ואפילו של מנצ'סטר יונייטד. הכדורגל אנגלי מהיר, התקפי וגם סובל מטעויות רבות של השחקנים האנגלים ודווקא משום כך פעמים צפייה במשחק אנגלי יותר מעניינת ממשחק איטלקי בוא כמעט ואין טעויות. צריך להבדיל בין כדורגל טוב וחכם - טקטי - איטלקי - שכבודו במקומו מונח ובין כדורגל מהיר, יפה לעין התקפי ופשוט מהנה לצפייה כמו הכדורגל האנגלי. אז מה אם החלוצים הכי טובים בעולם משחקים בסרייה א??? איך זה קשור כלל??? ובקשר לפיצוץ הדרבי - בושה גדולה לכדורגל האיטלקי ועולמי בכלל. בושה גדולה עוד יותר לאופ"א שיכלה לשים מחסום גדול בפני החוליגנים למיניהם ולהרחיק את אינטר למען יראו וייראו.

rex2

New member
תגובה לאוהדי הליגה האיטלקית!!!!

בליגה שלכם משחקים כמו שכונה רק ההגנה אצלכם טובה והקבוצות (מילאן,יובה ואינטר) גם לא כל כך משהו ובואו נראה,כמה קבוצות ניאו נאציות יש באנגליה? כמעט-0 אם אני לא טועה ובאיטליה??? קשה לספור ובגלל זה אף אחד ובגלל הצורה המגעילה שאתם משחקים אף אחד לא סובל את הליגה שלכם!!!! מנצ'סטר יונייטד האלופה

rtrtrt1

New member
מנצסטר?! דבר יפה פספוסון

תקשיב ימעפן אני גר באנגליה והרמה פה לא משתווה למה שקורה בסריה לך תלמד כדורגל ותחזור לדבר. ועוד אחרי הבית ספר שמילאן עשו לכם אפס

למעלה