די לכיבוש די לטרור די לגזענות

גידעון1

New member
די לכיבוש די לטרור די לגזענות

די לכיבוש- הפלסטינים כבשו את עצרת האום ומנצלים אותו לצרכיו שלו. ישנם דברים הרבה יותר דחופים במדינות חשוכות שעל האום לתקן אך המדיניות הפלשתינית יחד עם מדינות ערב לא רק שתוקעות סכין בתהליך השלום אלא גם גוזלות את משאבי האו"ם כאמור לדברים יותר חשובים. הפלסטינים כבשו את מועצת זכויות האדם ואת עצרת האו"ם והשימוש בהן נעשה לרעה נטו. די לגזענות ולצביעות-יומיים לאחר אנאפוליס מדינות ערב כולל הפלשתינים לא מסוגלים להתאפק וכבר מלכלכים על ישראל באמצעות האו"ם אשר נכבש על ידי הפלסטינים. די לטרור- למרות שסלטעון חושב שאין קשר בין טרור לשלום(לפחות לא קשר חזק) טרור ושלום לא יכולים ללכת יחד. או שיש שלום ואין טרור או שיש טרור ואין שלום(מצב עכשווי). הנ"ל נכתב בהשראת הכתבה הזאת

mike00

New member
הכי אהבתי את הביקורת על מצרים שבהחלט ידעה

להתחמק ממנה עד היום......כל השאר ידוע מראש וזו לא הפעם הראשונה שמעלים את הנושא...

THE WIZARD 55

New member
כל עוד יציגו מפות

שאין בהן מקום לישראל שלא יצפו שמישהו יכבד את בקשתם.

ויז מתי ראית פעם אחרונה בטלויזיה

תחזית מזג האוויר? הערוץ הראשון למשל? זוכרת איך נראית המפה? אז אולי גם שהפלסטינים לא יכבדו את בקשותינו? או בקיצור, לא מפה זו או אחרת תקבע אם יהיה שלום או לא.

THE WIZARD 55

New member
חחחחח עמית הרגת אותי מצחוק עכשיו

ושתבין שאני בשיא הקריזה...חחחחחחחח לא רואה ערוץ 1 ולא תחזית.. ועכשיו לעניין, ברגע שהם מציגים מפות שבהן אין מדינת ישראל זה ברור שזה לא יוביל לשלום

mike00

New member
או שהם כולם הולכים לועידת שלום

ויומיים אחר כך מקללים את ישראל בדיונים באו"ם....חביב מצידם...

אל תהיה תמים מייק, את זה גם אנחנו עושים

וגם אין לי בעיה עם זה שאנחנו עושים את זה. אף אחד פה לא מלאך, והמאבק על דעת הקהל הבינ"ל מתנהלת ע"י כל הצדדים, כולל ישראל, בעורמה של עורכי דין. הבעיה עם ישראל היא לא בקוסמטיקה הזאת, אלא בעמדות שהיא מגלה בסופו של יום במו"מ.

גידעון1

New member
הלוואי שיגיע היום שבו אני אראה אותך רושם

אחרי מעשה לא ראוי של הפלשתינים "הפלשתינים אשמים ב..." זה יהיה אחרית הימים אם אני אראה אותך עושה דבר כזה.

היו כאלה, ותראה שוב בקרוב אנשאללה

רק להזכיר לך את תגובותי על חמאס בזמנו, על תקיפת הזוג ההולנדי בפקיעין, על פיגועי ההתאבדות וכו'. אבל השאלה היא גדעון מתי נראה אותך עושה את זה? בדר"כ שיש מעשים לא ראויים של היהודים אתה רק מאשים בזה את הפלסטינים, עוד פעם. אני באמת מחכה פעם לראות אותך מפעיל קצת ביקורת עצמית.

למעלה