די למסחר את מותו של מאיר אריאל

manorkuki

New member
די למסחר את מותו של מאיר אריאל

הייתי בהופעה של השנה למותו של מאיר אריאל שהיתה בקיסריה היה ענק פשוט מטורף ערב מעולה אבל מאז כל שנה מביאים אומנים שאין להם קשר בכלל לאומן הזה והקשר היחידי שיש להם זה הכסף שהם מקבלים על חשבנו בהופעות האלו אם כל הכבוד - למוקי ולדג נחש ולכל השאר שלא קשורים בכלל שאני חושב שהם מוכשרים מאד אבל הם לא קשורים בכלל להופעות האלו וכנ"ל גם הביצועים שלהם לשירים שלו אז אני אומר די למסחר את המוסיקה והטקסטים של היוצר הטוב מאיר אריאל בכל מיני כאלה שעד לפני שהם הופיעו בערבים לזכרו לא ידעו מי הוא בכלל !!!

shulhi86

New member
אני חושש שאתה צודק ומקווה שאתה טועה

אני מקווה שיבוא מישהו מהמבינים ויגיד "מהם בלבולי השכל האלו?" שישכנע אותי שכל ההופעות והדיסקים שבעקבות ההופעות והדיוידי והדיסק הופעה כולם נעשו משיקולים אומנותיים. אני מקווה מאד...

yossnet1

New member
"מהם בלבולי השכל האלו?"

אף אחד לא חייב אף שני לקנות DVD, דיסק או כל דבר אחר. מה שיצא זה חומר של מאיר. כולנו רק זכינו לשמוע ולראות עוד ממישהו שאיננו. מה אתה נכנס למניעים ושיקולים? מה אכפת לך? זה לא צריך לעניין אותך. מאיר נפטר וזה מה יש. אני נהינתי מאוד מכל מה שיצא ומי שלא שלא יקנה.

DAVID527

New member
שיקולים אמנותיים...

לshulhi86 שלום, אני די חדש בפורום אבל רק רציתי לומר שלדעתי הרבה מהפרסום הנ"ל כן נעשה לצרכים אמנתיים בלבד אך הגבול פה בין האמנות לחמדת הממון הוא דק מאוד ולכן גם אני מקווה שהכל למען האמנות ושהכל נעשה על טהרת האמנות

yossnet1

New member
זרום עם החיובי../images/Emo168.gif

שלום חנוך, אריאל זילבר, דיוויד ברוזה, אודי אריאל, אהוד בנאי, יואב קוטנר, יהודה עדר. יותר קשור למאיר מזה
ומה רע בברי סחרוף ויהודית רביץ שרים מאיר? בוא עם גישה חיובית. אל תחפש איפה לא טוב. (כי באמת נמאס כבר מהקטע של "ממסחרים את מאיר" אם אתה רוצה לזכות לראות עוד כתבים ולשמוע עוד הקלטות צריך ערבי זיכרון שגם יביאו קהל. למרות שרשימת האמנים מכובדת גם בלי קשר.)

רפיצ

New member
לא מסכים

מאיר אריאל בעיני הוא בגדר סמל משורר שצריך להחקק עמוק בסלע היסוד של המוסיקה בארץ אני חושב שכל האמנים שמופיעים יודעים את זה ומעריכים אותו, בדיוק כמו כולנו בפורום הזה אני רואה את הערבי שנה האלה כדבר חשוב אפשר לקרוא לזה בשפה של אנשים חשובים שימור מורשת וזה יפה

yossnet1

New member
חי וקיים

יפה כתבת. מאיר לא צריך להיות מוגבל למגדר זה או אחר. ככל שיותר אנשים יפתחו ויכירו את מאיר ויבינו על מה הוא מדבר, כך הדברים שלו אולי יתחילו לחלחל וזה יכול לעשות רק טוב לכולנו. אני תמיד אומר שצריך ללמד מאיר בבתי ספר. לא "לשמור" אותו רק ל"מביני עניין". זה מזכיר לי שבשיחה שלי עם משהו התגלגל הנושא שאני שומע מאיר, והוא אמר לי "וואלה, איזה היי סוסייטי". וזה כל כך לא נכון, כל כך לא מאיר שסלד מהפלצנות ובטח שלא כיוון את דבריו לכל ה"אחלה בחלה קוקטייל פארטי" (ע"ע תקציר שירי החורף הבא ועוד). בקיצור, כל עוד זה נעשה מתוך הערכה למאיר וכל עוד ההפקה בידיים טובות שרוצות רק להמשיך להזכיר לנו כל שנה מי היה מאיר, כל המרבה הרי זה משובח. אם עד עכשיו הם לא ידעו מי זה מאיר אז עכשיו הם יודעים. רק טוב.

novemberain

New member
היי סוסייטי

גם זו סוג של תגובה, שהיא. לפחות המגיב מכיר את מאיר [או שלא כ"כ, לפי התגובה]. אני בד"כ מקבלת תשובה של "מי? מה?" "איך שוב אמרת, שקוראים לו? אריאל? אה! אריאל זילבר!" "זה משהו מהתנ"ך? למה לא למדנו את זה?" [בתגובה ל"עברנו את פרעה, נעבור גם את זה"]

Poogy In A Pita

New member
איזה שטויות מה שאתה כותב

לא כל אומן היה צריך להכיר את מאיר אריאל באופן אישי כדי להשתתף בערב לזכרו למשל אני בת כמעט 16 אנוכי והתחלתי לשמוע את מאיר אריאל רק בשנה שנתיים האחרונים -לצערי הרב אחרי שהוא נפטר זה אומר שאסור לי לבוא נגיד להופעה של ה5 שנים לזכרו? וחוץ מזה האומנים לאו דווקא באים בשביל הכסף מוקי והדג נחש הם מעריצי מאיר אריאל-בדיוק כמוך כמוני וכמו כל שאר חברי הפורום הזה שלא הכירו את מאיר אישית אבל הם האמנים שיש לנו היום שבאו לעשות כבוד- ואני בטוחה שהם מודעים לזה- לאחד היוצרים הכי מדהימים שהיו לנו בארץ אז אני מכבדת אותם על בואם ואני מקווה שגם הילדים שלי שיבואו יוכלו להנות מהמורשה של האדם והמוסיקאי המדהים הזה

Chocoholic

New member
אני בהחלט מזדהה עם הטענה

אבל עדיין לא הייתי משתמש במילה "מיסחור". היקף ההוקרה למאיר גדל לאחרונה אך אני עדיין רואה זאת במסגרת של "הכוונה הטובה", כלומר , המטרה היא להפיץ ולשתף ביצירה של מאיר אנשים שלא היו מודעים לזה קודם לכן. כמובן שאם הדבר יגיע לרמות של רמיקסים של שירים שלו שיתאימו לבארים, או כל מיני זוועות בסיגנון הזה, אז אפשר לקרוא לזה מיסחור, אך אני מאמין כי זה לא יגיע למצב הזה.

cha ching

New member
וואלה

טוב, אתה לא הראשון שמתעצבן על זה, מאמי... הפסטירבין היה עוד לפני......

צודק

כמעריץ גדול של מאיר, וכמי שחש בחסרון המשך יצירתו בארץ, אני נתקף בחילה מהמסחור. אבל לדעתי כדי להרים ערבים כאלו צריך גורם שהוא מקרובי משפחתו (אישתו? ילדיו להסכים ולהיות חלק מהפרוייקט. הלא כן?

למעלה