די לנצל אותנו!!

VIP4

New member
די לנצל אותנו!!

אה ועוד משהו חשוב שאני מוכרח להתייחס אליו! למה צריכים לשלם על SMS כל כך הרבה כסף? אני לא חושב שזה נכון לנצל ילדים ולגבות מהם סכומי עתק רק בגלל שהם מעריצים של שמוליק! שיוזילו את ההודעות אם הם רוצים שימשיכו לשלוח!!

../images/Emo21.gifאני רוצה

לחזק את דבריו. כן! רגע כמה זה עולה עכשיו? 2 שקל לא? אלוהים בא ליייי בורגר עכשיו!

VIP4

New member
שמוליק אני דורש תשובה לעניין

הרי זה אבסורט שלקוחים מאיתנו סכונים כאלה.... האם יש מקום למחאה?

בהביבו

New member
רק רוצה להעיר....

אף אחד לא מחייב אותך להשתמש בכלי. אם אתה מצפה לשמוע האם אפשר לכלול שמשתמשים לא יישלמו כסף, זה כבר נושא אחר.

תגובתי לשאלה

אין לי כל קשר לקביעת עלויות שליחת sms, כל שאלה בהקשר יש להפנות לחברת רשת, ועל כן תגובתי אינה רשמית. ידוע לי כי מחוייבים רק smsים שמופיעים על המסך. עלות המערכת גבוהה מאד והיא מתוחזקת בנורבגיה, כל הודעה שעולה לשידור עוברת דרך המערכת בנורבגיה ומגיע לשידור בארץ, הטכנולוגיה היא חדשנית ויקרה, למען הסר כל ספק אין לי כל נגיעה בהכנסות ממשלוח sms. כולי תקווה שבעתיד יוזלו מחירי המשלוח.

VIP4

New member
"טיאר ברשת"-מזימה אחת גדולה?

גם אני מקווה.....מאוד. כולם בוכים בארץ שהמצב חרא אין עבודה,לאנשים אין מה לאכול... אבל מה-לחתום הסכם עם חברה ישראלית כדי לפתח לעצמנו את הכלכלה אנחנו הולכים ומשקיעים בחברה נורבגית(ואני מספק אם זה לא תירוץ לעלויות ה-SMS ואפילו שמוליק לא יודע בעניין). תגיבו-ותשפיעו!!!!

למעלה