די לפאתטיות שלכם!!! פשוט די! נמאס!!!!!!

מאיה116

New member
די לפאתטיות שלכם!!! פשוט די! נמאס!!!!!! ../images/Emo123.gif

נו באמת, נראה לכם שמישהו סופר אתכם, אותי? די כבר עם כל החארטות - קונספירציה, הפקה מכורה, חרם, לא רואים יותר. יאללה, מספיק! זאת טלויזיה - סביר להניח שההפקה מתערבת פה ושם - עדיין זה הרבה יותר ריאלטי מהשרדות וזהו! אתם תמשיכו לראות, ולשלוח sms ולכתוב כמו ג'אנקים בפורומים, וגם אני - אז על מי אתם עובדים? עלי בטח שלא! ועוד משהו - שנדמה לי ששחכתם - זה כולה משחק, בשם אלוהים!!!!! מה זה כל השנאה, והקללות, והירידות האישיות. מה נדפק לכם השכל? לא משנה את מי אתם אוהבים ואת מי פחות, אתם עושים כאן ובשאר הפורומים - בדיוק את מה שאתם יוצאים נגדו. יאללה, תתבגרו. יוסי, שפרה, עינב, צבר, רנין, ליאון, איתי וגם החדשים - אף אחד לא בן אדם רע, אף אחד לא שום דבר מהדברים שאתם כותבים עליהם. הם שונים אחד מהשני נכון - וכל אחד מאיתנו מזדהה עם מי שהכי דומה לו - חוץ מזה הם גם נמצאים בתנאים לא נורמלים כבר חודשיים - אז יש פליטות פה, וכעסים וכל מיני יציאות לא במקום. אבל רבאק - בסך הכל בני אדם. קחו בפרופורציות - מקללים את יוסי, מקללים את שפרה, מדברים על המשפחות שלהם - מה נסגר אתכם?. אתם לא באמת מכירים אף אחד שם - רק חושבים שאתם מכירים. חשבתי שהפורום הזה יותר נורמלי מזה של קשת.

למעלה