די לפרסומות!!! בפליקסססס

MasterCool

New member
די לפרסומות!!! בפליקסססס

כמה פרסומות אפשר לעשות לפני כל סרטון, יצא לי 10 פעמים רצוף פרסומות לבית ספר פרס הזה, חלאס כבר!! הוצאתם את החשק לראות פה סרטונים!! כל סרטון קטן אני צריך לראות קודם פרסומת של 15 שניות ויותר מעצבנות, חוץ מזה שאני עושה רענן ואז הפרסומת לא מופיע אחרי זה, אבל בסרטון הבא שאני צופה, שוב אותו עניין! זה מאוד מציק! וזה ממש לא תורם לפרסומת עצמה שהיא נדחפת לכל מקום. תחשבו על זה!

dbshachar

New member
אתה יודע מה זה פיירוואל?

אתם יעני לא מורידים תוכנות נגד הפרסומות הסתומות שעולות לפעמים באינטרנט? אצלי זה חסום ובגלל זה אין לי פרסומות וכשאני נכנס לסרטונים בפליקס עולה לי רק הלוגו הזה של פליקס בלי שום פרסומת לפני..

dbshachar

New member
פיירוואל..

זאת התוכנה שחוסמת פריצות. אני מניח שאת מכירה את זה ואת לא צריכה קישור להורדה XD אני לא מומחה בזה, זה אח שלי שסידר את התוכנות על המחשב. אולי החסימה מהפרסומות היא באנטי וירוס. או באנטי וירוס או בפיירוואל. וגם אם זה באחד התוכנות, אני חושב שצריך לשנות כמה הגדרות או להוסיף בשביל שהמחשב יחסום פרסומות.

dbshachar

New member
לא, זה המוס הזה של יופלה ששמים במקפיא

וכשמוציאים זה גלידה

dbshachar

New member
פיירוואל..

זאת התוכנה שחוסמת פריצות. אני מניח שאת מכירה את זה ואת לא צריכה קישור להורדה XD אני לא מומחה בזה, זה אח שלי שסידר את התוכנות על המחשב. אולי החסימה מהפרסומות היא באנטי וירוס. או באנטי וירוס או בפיירוואל. וגם אם זה באחד התוכנות, אני חושב שצריך לשנות כמה הגדרות או להוסיף בשביל שהמחשב יחסום פרסומות.

dbshachar

New member
מה לא קשור? התוכנות שכתבתי?

אני אשאל את אח שלי. לדעתי זה כן קשור. לדעתי הפרסומות חסומות בגלל הפיירוואל.

שימו NGX של checkpoint בכניסה לחדר

תשלמו אלפי דולרים בלי כלום לא תגלשו בנט מרוב שלא תדעו להגדיר את זה וככה לא תראו פרסומות

הMפצח

New member
אהבתי את ההשוואה....

אבל לא, זאת תוכנה (יש לינק בקישורים שבעולם שלי)

למעלה