די לריב על כלום..

די לריב על כלום..

אתמול ראינו סרט אצלי בבית..נגמר בחצות. רצתה לנוח כמה דקות לפני שאני מחזיר אותה לביתה,,,בסדר ממוש, תנוחי אני פה, שאלה אם אפשר שעה, עניתי שיש מצב שאני ירדם ואז לא נקום. העניין התחיל בחיבוק ונשיקה והפך להתחרמנות קלה ולפתע עצרה ואמרה: לזה יש לך כח..עכשיו לא תירדם?..התעצבנה קמתי, לקחתי אותה הביתה,,בדרך שאלה מה אתה חושב שאני? עניתי חברה שלי יצאה מהרכב רותחת מכעס.. אז היה לי חשק ולא רציתי להשאר לבד כשהיא תרדם...הייתי נרדם עד הבוקר.. באמת היה פה מקום לכעס ועצבים? היא לא מדברת איתי,,כואב לי, אני אוהב אותה יותר מכל דבר אחר. מה עושים..

ebony

New member
../images/Emo4.gif

באמת שאין לי מושג זה מסובך מידי אני בעצמי לא מבינה את המין הנשי.. בנות לעזור לו ......
היא תרגע בסופו של דבר.....

Vdrums

New member
כמה זמן אתם יוצאים?

איזה דייט זה? תן יותר פרטים.

../images/Emo4.gif האם האופי של הבחורה

קפריזיונרי תמיד ?!? או שלמדת על בשרך רק לאחר המקרה הספציפי הזה??? לא מבינה למה היא נפלה עלייך ככה , הרי היא בעצמה שיתפה פעולה בנישוקים ובכל העסק , בזמן שהיא הייתה עייפה בידיוק כמוך...

נשים, נשים

יסלחו לי כל הנשים (גם אני סלחתי לעצמי) אבל יש לנו לפעמים מצבים שבהם אנחנו כועסות, לא ברור למה או איך אבל ברגע שכעסנו אין חזור. ותאמין לי שתמיד נצליח להסביר למה (אנחנו אפילו יכולות לתת לך טיעונים מצויינים שכרגע יש ירח בשמיים ולא שמש). אני לא מכירה אותה ואין לי מושג איך היא מגיבה בכעס, אני יכולה רק לענות מנק' מבט שלי, לא להציק, להיות נחמד, מקסימום להגיד סליחה וזה יעבור

אני לא יודעת אם אני דוגמא

יש לי נטיה לסלוח אחרי 5 דק' גם בריבים רציניים יותר. אני לא מסוגלת להשאיר מתח באוויר. אז אני ישר מדברת. אבל, אם אני באמת חושבת שהוא טעה והוא לא היה מתקשר, אז כן, זה היה פוגע בי. השאלה היא, איך היא מתנהגת במצבים כאלה, כל אדם הוא שונה. אתה זה שמכיר אותה..

היא חושבת שאני לא בסדר

מבחינתה להרדם לזמןמה הייתי עייף ולא הייתי מוכן לסקס כן הייתי מוכן היא כועסת ועצבנית כרגע עלי אם אני לא ייצור קשר מבחינתה לא אכפת לי כנראה

אם לא היה לה אכפת

היא לא היתה כועסת. כעס הוא רגש שמופנה כלפי אלו שאכפת לנו מהם... אם אתה חושב שהכעס שלה מוצדק, או אפילו אם אתה חושב שלא אבל היא מספיקה חשובה לך , תרים טלפון ותגיד סליחה

ילדת הכוכבים...

כעס לא תמיד מופנה כלפי אלו שאיכפת לנו מהם... לפעמים קורה, שאדם מנסה להתבטא ולא מצליח לו, ואז מתעורר כעס כלפי כל מי שנמצא באזור, ולא משנה, אם איכפת לנו ממנו או לא. בצורת הביטוי הכועס שלנו כלפי אחרים, בעצם אנחנו מגלים, באופן ניסתר, את אשר אנחנו מבקשים לבטא החוצה מתוכנו.

אולי

כמו שכבר שאמרתי אני יכולה לתת דוגמא רק מהחיים שלי ולא משום מקום אחר. בסיכומו של דבר הוא זה שמכיר אותה, והוא זה זצריך להחליט מה לעושת

נכון

זה הוא, שמכיר אותה והבחירה היא שלו. אני לא סותרת את מה שכתבת, אני רק מוסיפה אפשרויות נוספות, שגם יתכנו..!

מוותק

New member
לדעתי ...

זה באמת קצת מוזר אבל יכול להיות שיש משהו אחר שמפריע לה וזה רק הטריגר ? אולי היא כבר כעסה עליך על משהו אחר; נראה שהיא חושבת שבשביל סקס אתה מוכן שהיא תישאר אבל אם לא סקס אז שתלך יותר מוקדם - אולי זה עניין של חוסר ביטחון בקשר ?... אולי היא הייתה עצבנית על משהו אחר שקרה ביניכם ואולי היא בכלל הייתה עצבנית על משהו אחר. יכולות להיות המון אפשרויות, אני ממש לא חושבת שבמצב אחר, היא הייתה מגיבה ככה. בקיצור כל מה שצריך זה לדבר איתה ולבדוק למה זה היה, אתה לא צריך להתנצל כי אתה לא עשית כלום, אבל להיות רגיש ולבדוק מה באמת קרה שם ....

לדעתי...

לא היה מקום לכעס, היא הייתה צריכה לדעת להתחשב גם בך ובעייפות שלך ולא רק בעצמה. היא לא קיבלה את מה שהיא רצתה לקבל, אז היא חיפשה על מה לריב איתך. היא לא מדברת איתך, כי היא רוצה לקבל גם את מה שאין לך לתת. מה עושים? - דין וחשבון עם עצמך... רק קח בחשבון, שפה לא נגמרים החיים שלך.

ברור שעכשיו לא תרדם

ברור שאנחנו עסוקים בפעילות פיזית, בוא נקרא לה לצורך העיניין "סקס" אנחנו מתעוררים לחיים. חברה שלך אמורה לשמוח שגם כשאתה עייף מת אתה מתעורר לחיים בגללה. יכול להיות שהיא סתם רצתה לריב וחיפשה תירוץ, יכול להיות שזאת העייפות מה זה משנה. אם היא ממשיכה לעשות מזה עיניין גם יום אחרי יש לך מן סוג של "דראמה קווין" - היא אוהבת לריב בשביל שאתה תתנצל ואח"כ תעשו סקס - לא רע בכלל

למעלה