די לשחק בקקי

די לשחק בקקי

דיי כבר נמאס שממשלת ישראל משחקת בקקי בזמן שאירגוני הטרור הפלסטינים מנסים לרצוח יהודים ופוצעים אותם יש רק פתרון אחד ונכון וצודק על כל קאסם צהל ירה ירי מסאיבי לתוך עזה במשך 10 דקות עם זה ירי טנקים תומתים ירי מהים והפגזות מהאוויר שהחמאס ידעו שצהל גמר לשחק ושהוא גמר להפצית בניינים רקים וחול ושכל מה שיקרה לעם הפלסטיני החמאס יהיה אחראי

מוחמד5

New member
צודק

מאז רבין לא קם פוליטקאי אחד אמיתי וראוי (היחידי שאני יכול להעריך זה בני בגן ),מאז ממשלת רבין לא קמה ממשלה אחת ראויה . ואם הימין תולה את תקוותיו בייבי אותו בייבי שנכשל וממשלתו לא החזיקה מעמד..אז שימשיך. חבל שלא שמעתם את הריאיון איתו הבוקר בגלי צה"ל , הם עשו ממנו קרקס. שוב פעם ועוד פעם ,בעיניי, הפתרון היחידי הוא הכנסת כוח בינלאומי עם סמכויות רחובות וכלים ביצועיים. הן בעזה והן בגדה.כל הפתרונות האחרים לא הוכיחו את עצמם.מלבד אשליה.

respecta1

New member
גם רבין לא היה מנהיג גדול

נוצר אתוס סביבו אבל בתכלס הוא לא היה מנהיג גדול.. האחרון שהיה זה אולי בגין

../images/Emo124.gifאפשר למשל להחזיר את המנדט הבריטי..

מה דעתך, אהרון? לפחות יהיה ליהודים ולערבים אוייב משותף שאפשר לחטוף לו סרג'נטים מדי פעם......

כל עוד החמאס חזק ושולט אין שום סיכוי

לכוח בינלאומי להשליט סדר, קודם צריך ליצור ווקאום, ווקאום שילטוני ולאחר מכן יש סיכוי לכוח הבינלאומי, מדינות העולם לא ינדבו את חייליהם ויסכנו את חייהם כדי להתקע בבוץ העזתי, הם יבואו רק אם הם יוכלו ליצור שם שינוי אמיתי. גם הכנסת כוח בינלאומי היא לא "פתרון", אם העזתים לא ירצו לבחור בסופו של דבר בגורם שיהיה חסר זיקה לטרור אז הם לא יבחרו והעולם לא יכול להכריח אותם.

ראינו איך הכוח הבין לאומי עומד במשימות שלו בל

ראינומ איך הכוח הבין לאומי עומד במשימות שלו בלבנון איך הוא מונע את הברחות הנשק איך הוא מנע את חטיפת 3 ההחיילים לפני 4 שנים להזכיר לך איך חיילים הודים ראו את המתרחש ולא מנעו את חטיפת חיילי צהל מתוך שטח ישראל? ורבין לא היה מנהיג דגול עובדה את מחיר הטעויות שלו אנחנו משלמים עד היום

כאשר אני אומר כוח בינ"ל אני מתכוון לנאט"ו,

כלומר לכוח גדול, חזק עם סמכויות נרחבות ויכולת אכיפה ולא כוח פיקוח שבוכה לאו"ם על כל הפרה. הכוח בלבנון זה למשל דוגמה רעה לסוג הכוח, עובדה, חיזבאללה כבר מילאו+ את מלאי הרקטות שלהם, חיזבאללה השתקם ואף אחד לא הפריע לו.

למעלה