די מבולבלת

די מבולבלת

למקום עבודתי הגיע מנהל חדש שנתגלה כבחור מקסים. יצא לי לדבר איתו מדי פעם ופשוט הרגשתי שאני מתאהבת בו. הוא נשוי +ילד ולי יש חבר כך שאני לא מתכוונת לפגוע או להרוס אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו ומחכה שיצא לי לדבר איתו קצת . זה עושה לי דכאונות כאלו שאני כבר לא יודעת מה קורה איתי. אני מדמיינת כל הזמן בראש שאני מדברת איתו וזה פשוט מטריף לי את המוח. מה עושים חבר´ה?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בלבולים

היי לא יודעת מה וברוך בואך לסהר. מה שאת מתארת נשמע מאד נורמלי, בעצם. הרי אין לנו מנגנון ביולוגי שנועל את המשיכה שלנו לאדם אחר ברגע שיש לנו (או לו) בן-זוג... הרי משיכה לאדם אחר היא עניין נפשי, קודם כל, ואם את נמשכת אליו יש לך איזשהו צורך (נפשי? פיזי?) בכך, לא? מישהו יכול למצוא-חן בעינינו גם אם יש לנו כבר בן-זוג, לא? כל זה לא אומר שאת חייבת לעשות עם זה משהו מעשי, או שיקרה משהו. זה עשוי להתפתח לקשר מסוג זה או אחר, או שלא, כמו שקורה להרבה מאד אנשים אחרים. זה באחריותך ובאחריותו להחליט כיצד לנהוג, כיצד והאם לממש את המשיכה (בהנחה שהיא הדדית), או כיצד להתגבר על ההתאהבות שבעצם את לא רוצה בה... נראה לנו שאת במקום של לקיחת אחריות וקבלת החלטות... את זה אף אחד לא יכול לעשות בשבילך... וכל מי שייעץ לך לנהוג כך או אחרת -- ידבר מתוך מה שמתאים לו, לא בהכרח לך... מה את אומרת?

יש צדק בדברכם

אבל אני ממש לא רוצה לפגוע בו בשום צורה. אני בסך הכל רוצה להתידד איתו ולהכיר אותו מקרוב , לדעת עליו יותר ואני לא יודעת אם זה אפשרי מכיוון שהוא מנהל ואני סה"כ "חפש"ית" ובפעמים שיוצא לי לדבר איתו אני ממש מתאפקת לא לצעוק לו -"אני פשוט אוהבת אותך". אני כל הזמן מגלגלת בראש שיחות שהיו לי איתו ושיחות דמיוניות שהייתי רוצה שיהיו לי איתו. אני די אובדת עצות

eransh

New member
דווקא כן יודע מה

שלום ללא יודעת מה, את מתארת מצב סבוך וקשה מבחינה נפשית, אבל קל מאד לפתרון מבחינה מעשית. הלב אומר לדבר איתו, להכיר אותו לעומק, איזה טיפוס מקסים הוא, ועוד ועוד ועוד ..... לעומת זו המוח (השכל הישר = ההגיון) אומר שאת נכנסת לצרות !!! לא רק שהוא הבוס שלך (יחסים רומנטיים יפגעו בטוח או בעבודתו או בעבודתך) אלא הוא גם נשוי, ועוד עם ילדים. תחשבי על זה שאם ילך לך איתו ז"א שהוא בוגד באישתו, ואז לא מן הנמנע שבעתיד הוא יבגוד בך. חוץ מזה יש לך חבר, והייתי ממליץ לך לחשוב טוב טוב מדוע את נמשכת לבוס שלך כשיש לך חבר (האם באמת את אוהבת אותו??), בקיצור ולענין : תעזבי את הבוס ותתמקדי בחבר !!! בתקווה שעזרתי לך, ערן.

תודה לך על תגובתך- אבל

אבל העניין הוא שמכיוון שאני יודעת שהוא שייך למישהי אחרת ולא לי זה גורם לי עוד יותר לרצות אותו. אני חשבתי עם עצמי הרבה והבנתישאני באמת לא רוצה לפגוע בו אלא רק בקירבתו כלומר לדבר איתו ולהתקרב אליו. אני פשוט מרגישה מן שלווה וביטחון כאשר אני יודעת שהוא נמצא בסביבתי וכאשר הוא הולך הביתה אני פשוט מרגישה שחלק ממני חסר,מת ואני לא יודעת מה לחשוב יותר ומה לעשות. אני באמת לא רוצה לפגוע באף אחד אלא פשוט שהבחור הזה מהווה מעין שקט נפשי עבורי ואני רק מחכה כל יום ליום המחרת שאני יודעת שאני אראה אותו

למעלה