די מטריד

The Mad Hatter

New member
די מטריד

שלא נפתחה פה כבר שנים הודעה חדשה, אז אני אסתכן ואפתח שוב טופיק מהסוג החביב עלי שפתחתי לפני הרבההה זמן, והוא-קאסטינג קול. אז לקראת הסרט של בשורות טובות שמתקדם אלינו בצעדי צב אפוי שכרתו לו את הרגליים, כל אחד מוזמן לכתוב את הצעותיו לקאסטינג. ומי שחושב שזה טופיק מטומטם ושטחי שלא ראוי לתגובה, רשאי לפתוח כל טופיק אחר. רק מהר, בבקשה...! אני לא רוצה שיסגרו את הפורום...!

Mnementh

New member
באמת יש כזה סרט???

מגניב... הייתי רוצה לראות את מייקל ג´י פוקס שם אבל...כן.
. אולי בראד פיט בתוך אחד המלאכים. הילד זה הכי בעיה.

Fingertip

New member
ניוטון תמיד הזכיר לי טיפה את

השחקן של ג´ונתן קריק... לא יודע למה, הם אפילו לא דומים... אהד.

פרולוג

יש לי רעיון כל כך נפלא לפרולוג... אבל , טוב , נו שווה לנסות.. 1814 , אחו ירוק.. נוף ציורי.. צריך קטן על גבעה, לצידו מתנדנדת זקנה בלה, עטופה במעי שחור.. פתאום מאי שם מופיע אספסוף זועם בהנהגתו של סבא רבא של ניוטון לא תנאף פוליספר ודורש ממנה לבוא למוקד.. "איחדרתם בחמש דקות" היא עונה בשלווה והסוף כבר ידוע.. פיצוץ ענקי, ואז מופיע שם הסרט בגדול GOODN OMENS אחח... אני טוב.. מאגנה , אחח , בע"מ

The Mad Hatter

New member
חחח...../images/Emo45.gif

הקאסטינג שלי? לצערי אין לי יותר מידי, כי רוב הדמויות הן...אני לא מכירה אף אחד שיכול לשחק אותן ממבחר השחקנים המצומצם שאני מכירה, בכל מקרה. אולי פשוט צריך להביא אנונימים. יכול להיות יותר נחמד, דווקא. אולי. יש סיכוי...:/ אבל את שדוול צריך לשחק אנתוני הופקינס. זה כן...*_* אהבתי את הפרולוג! @_@

למעלה