סירה אמריקאית היא סידרה אמריקאית היא...
הסיכום שלי.... אמנם הרב היה צפוי, מה עוד שבאתרים שונים דיי ספיילרו את הרב, צפוי היה שהאמריקאיות ינצחו את הסיניות, אם כי לאלה שלא מבינים בהתעמלות, די היה במשפט של לורן לפני המפגש כדי לסכם את עניין האימונים של הסיניות (אין להן חיים בלה בלה בלה...). גם ההתמודדות של פייסון עם המקבילים היה נחמד וצפוי (הזוי מעט לטעמי, אבל היי, סידרה אמריקאית או לא...). כמו שכתבה תמי, זויות הצילום היו מהממות עם דגש על החוויה יותר מעל האלמנט, מרענן ומקסים. אהבתי והתרגשתי עם חזרתו של אביה של קיילי לתמונה, הדברים שהוא אמר לה יכולים לשמש מאמנים לעידוד כמעט בכל מצב (הנה, למדתי משהו חדש). בנוסף מבחינת העלילה עצמה, הופתעתי מאד עם בחירתו של קרטר בלורן על קיילי (כאילו WTF), אבל היו כמה דברים בפרק שהצביעו על כך שזה עומד לקרות. מבחינת המתעמלת האהובה עלי, זו אמילי, האנדרדוג של הסידרה, היא מיוחדת והדמות שלה מעולה. פינת השנקל שלי: ברור לכולנו (עם דגש על "כולנו", כמבינות דבר או שניים על חיי מתעמלות), שאלו לא החיים של המתעמלות באשר הן (אולי פה בארץ...). החוקים אמיתיים (אין לעבוד, אין לצאת עם בנים וכך הלאה), אבל רמת הביצוע בסידרה הוא הזוי. הסידרה אולי מתארת חיים של מתעמלות בNCAA, אבל ממש לא במסלול האולימפי כמו שמציגים לנו. הסידרה יפה, אני בעדה ומחכה מדי שבוע לפרק חדש, אני מאוד אוהבת את ההתעמלות ואת העלילה, במיוחד שזו סידרה ראשונה שעוסקת בענף הספיציפי. וזהו בינתיים....