די, נו...פרק 20

אמא לה3

New member
די, נו...פרק 20

ואחרון לעונה MOBI... תמה העונה הראשונה והמוצלחת, לרשמים...כאן זה המקום!

Tammie

New member
wow wow wow - זהירות ספויילרים!!!

איך בכלל אפשר להתחיל לסכם פרק כזה? היה פרק פשוט מעולה. רוב הפרק חשבתי שהכל צפוי וידוע מראש- לא היה לי ספק שקיילי תגיע לתחרות, הם לא היו עושים דבר כזה.... וגם זה היה ברור שהבנות ינצחו את הנבחרת של ארה"ב. אבל הקטעים בסוף די הדהימו אותי אני בטוחה שזה לא הסוף של דיימון ואמילי- בעונה הבאה (אם תהייה, ואני ממש מקווה שתהייה) הם בטח יפגשו שוב. או שאולי יהיה לה בכלל קטע עם ליאו או רייזור?! גם המשולש הנצחי קיילי-קרטר-לורן הפתיע אותי במידה מסויימת, חשבתי שקיילי תסלח לקרטר, אבל לא חשבתי בחיים שקרטר יבחר בלורן. בנוגע לפייסון- האמת היא שדי ראיתי את זה בא. היה לי ברור שמסיבה כלשהי היא תצטרך להתחרות על המקבילים והיא תעשה את זה ותצליח ותהייה מאושרת, ובכך תתגבר על בעיית הפחד שלה. ועכשיו לכמה תהיות: מה לדעתכן יהיה הנושא של העונה הבאה? בחלק הראשון של העונה הראשונה הן התכוננו לאליפות ארה"ב, בחלק השני, לתחרות מול סין. מה עכשיו? אליפות עולם? עוד אליפות ארה"ב? יש להם עוד שנתיים להעביר עד האולימפידה- במה הן יתמקדו עכשיו? עוד תהייה שעברה לי בראש כמה פעמים, ואני יודעת שזה לא קשור לכלום- למה הם בחרו בקיילי וקלי כשני שמות? הם כל כך דומים! הם לא יכלו לגוון קצת? טוב נסלח להם כי הסדרה כל כך מוצלחת.... ושאלה אחרונה- מי מהבנות היא המתעמלת המועדפת עליכן? אני אתחיל ראשונה- אני הכי אוהבת את פייסון. מהרגע הראשון שראיתי אותה אהבתי אותה. יש בא משהו מיוחד, מבחינת מראה ואופי. נזכרתי עכשיו במשהו- בשיחה הראשונה שרואים את הבנות בה, בפרק הראשון, קיילי אומרת שהיא לא תצליח לעשות טריפל בורג. לדעתכן הכותבים חשבו על זה שהיא תעשה בדיוק את זה או שהם לא מספיק מתוחכמים? ועכשיו הארה אחרומה באמת ואז אני אסיים לחפור- אני מתה על הזוויות צילום שלהם! הצילום "מתוך" האלמנט, ומנקודת המבט של המתעמלת תוך כדי הביצוע הוא פשוט מקסים! הייתי שמחה לראות עוד צילומים כאלו! רשמית נגמרה החפירה, פשוט קשה לי להתאפק כשמדובר ב Make it or Break it!

אמא לה3

New member
סירה אמריקאית היא סידרה אמריקאית היא...

הסיכום שלי.... אמנם הרב היה צפוי, מה עוד שבאתרים שונים דיי ספיילרו את הרב, צפוי היה שהאמריקאיות ינצחו את הסיניות, אם כי לאלה שלא מבינים בהתעמלות, די היה במשפט של לורן לפני המפגש כדי לסכם את עניין האימונים של הסיניות (אין להן חיים בלה בלה בלה...). גם ההתמודדות של פייסון עם המקבילים היה נחמד וצפוי (הזוי מעט לטעמי, אבל היי, סידרה אמריקאית או לא...). כמו שכתבה תמי, זויות הצילום היו מהממות עם דגש על החוויה יותר מעל האלמנט, מרענן ומקסים. אהבתי והתרגשתי עם חזרתו של אביה של קיילי לתמונה, הדברים שהוא אמר לה יכולים לשמש מאמנים לעידוד כמעט בכל מצב (הנה, למדתי משהו חדש). בנוסף מבחינת העלילה עצמה, הופתעתי מאד עם בחירתו של קרטר בלורן על קיילי (כאילו WTF), אבל היו כמה דברים בפרק שהצביעו על כך שזה עומד לקרות. מבחינת המתעמלת האהובה עלי, זו אמילי, האנדרדוג של הסידרה, היא מיוחדת והדמות שלה מעולה. פינת השנקל שלי: ברור לכולנו (עם דגש על "כולנו", כמבינות דבר או שניים על חיי מתעמלות), שאלו לא החיים של המתעמלות באשר הן (אולי פה בארץ...). החוקים אמיתיים (אין לעבוד, אין לצאת עם בנים וכך הלאה), אבל רמת הביצוע בסידרה הוא הזוי. הסידרה אולי מתארת חיים של מתעמלות בNCAA, אבל ממש לא במסלול האולימפי כמו שמציגים לנו. הסידרה יפה, אני בעדה ומחכה מדי שבוע לפרק חדש, אני מאוד אוהבת את ההתעמלות ואת העלילה, במיוחד שזו סידרה ראשונה שעוסקת בענף הספיציפי. וזהו בינתיים....

Tammie

New member
מסקימה איתך בנוגע לרמה

אין ספק שאלו לא החיים של מתעמלות במסלול אולימפי. מעניין אותי לדעת מה מתעמלות אמריקאיות אמיתיות כמו נסטיה ליוקין, ברידג'יט ג'ונס, רבקה ברוס וכו', חושבות על הסדרה, מה הן היו אומרות? אבל כמו שאמה לה3 אמרה- זו סדרה טוב בכל מקרה, וכיף לראות אותה, אבל אני לא חושבת שהיא הייתה מעניית אותי אם לא הייתה עוסקת בהתעמלות :)

אמא לה3

New member
אני חושבת שאפשר

לראות ביוטיוב כל מיני ראיונות עם מתעמלות עילית אמיתיות על הסידרה, אני אחפש, אני רק ראיתי ראיון עם קיילי ופייסון (לא זוכרת את השמות האמיתיים, אני חושבת איילה וצ'לסי), שסיפרו שנסטיה לויקין הגיעה לסט וההתרגשות שלהן היתה עצומה.

Tammie

New member
וזה צריך להיות כמובן...

אין לי שום עסק עם כמון... מה עובר עלי ביומיים האחרונים? אני יותר דיסלקטית מבדרך כלל :)

orelushg

New member
wow wow wow אין לי מילים אחרות ../images/Emo13.gif

זה היה מדהים לראות את פייסון פתאום עושה ת'תרגיל על המקבילים, אין זה םשוט ריגש אותי ממש אפילו שיחסית לשאר התרגילים הוא היה די רמה אפש כזאתי... חחח... אחלה טריפל
מהממם!!!!!! וזהו אני חייבת ללכת לישון... חחח... אני אמשיך לכתוב מחר בע"ה ויש לי הרבה מה לכתוב... אבל כרמית ביקשה ממני להגיב מייד שאני גומרת לראות ת'פרק... אז לילה טוב לכולם
ומחר נמשיך לחפור... חחח....

נעממהה

New member
למישהו נראה שהסדרה תבוא לישראל?

בעצם, למה לא?? אני המלצתי לחברה שלי שלא קשורה להתעמלות בכלל על הסדרה והיא התלהבה עליה בדיוק כמוני... זה אומר שלא חייבים להיות חובבי התעמלות כדי לצפות בסדרה! מה אתם אומרות? יש סיכוי? יש משהו שאפשר לעשות עם זה?

אמא לה3

New member
העונה החדשה

צפוייה לעלות בסביבות יוני הקרוב! איזה כייף!!!!!! http://www.facebook.com/makeitorbreakit?ref=nf&v=wall

למעלה