די נמאס לי כבר

אiרין

New member
די נמאס לי כבר

הילדון לומד בכתת גן במסגרת חינוך מיוחד. בגן הוא מקבל את כל הטיפולים שלו. למרות זאת ,פניתי לפני כשבועיים לקופת החולים שלנו (מכבי) על מנת לקבל תיגבור לטיפולים פרארפואיים. רכיבה טיפולית קיבלנו - 13 טיפולים ולפני כמה ימים התקשרו והשאירו הודעה במשיבון שאישרו גם הידרותרפיה. יצרתי קשר עם הקופה על מנת לוודא שאכן יש אישור ,היות ומחרתיים יש לנו איבחון הידרוטרפי ונמסר שיש. אחרי כחצי שעה מתקשר הפיזיוטרפיסטית ממכון להתפתחות הילד לבשר שחלה טעות ואין אישור להידרותרפיה ,היא אומרת שאין אישור ממשרד הבריאות לאשר טיפולים אילו לילדים היפוטוניים. די ,כאן קיבלתי את הג'ננה. צרחתי עליה שלא מקובל . איך ייתכן שילד היפוטוני לא זכאי לטיפול ,מי אם הם לא זכאים לטיפול הזה???? לא מבינה את הקופות האלו. ידוע לי מחברה שלי שבמכונים להתפתחות הילד ובמיוחד בהוד השרון מקשים ומערימים קשיים בכל הנוגע לטיפולים שאינם במכון ובעצם גם בתוכו. נטען ,שהילד מקבל טיפולים מרביים במסגרת הגן והוא לא יכול לקבל תיגבור במכון עצמו. האם קרה לכם? מחר אני מתקשרת למשרד הבריאות לברר. סתם הוצאת קיטור באמצע הלילה.

אורין יקרה ואהובה בוקר טוב../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

כואב לי ועצוב לי שאת ככה. לא מתאים בכלל. לא ממש הבנתי מה הקשר בין הזכאות של הילד לטיפולים במסגרת הגן, ובין הזכאות שלו במסגרת קופות החולים? אלו לא שתי מסגרות שונות? בשביל מה משלמים בטוחים משלימים? אני מציעה לך לפנות במסר אישי למיכל של סיוון הנסיכה, היא גרה באזורך והיא האמאמא של האמהות ויודעת בדיוק מה מגיע ובאיזו מסגרת. היא תעזור לך ותעשה לך בהיר בראש. אל תהססי אני בטוחה שהיא תשמח. אין עליה. אורית בטח תכנס יותר מאוחר ותתן את מילת הזהב שלה בנושא, למרות שאין זה איזורה היא ודאי מכירה החוקים. לי נותר רק לשלוח לך טונות של אהבה וכוח, וברור שאינסוף אהבה לך ולנסיך. תשמרי על כוחותייך, יש הרבה עוד לפנייך.את יודעת על מה אני מדברת. אוהבת אותך מיליונים.

Michal NS

New member
הי אורין. הרבה זמן שלא שמענו על נפלאות אורי

מה שלומו? כולנו נלחמים בתחנות הרוח האלה. נשמע מוכר מאוד מי שנלחם יותר כותב מכתבים ומתעקש מול הבירוקרטיה לפעמים גם מצליח הרבה קריזה קיבלתי על האפשרות/נסיון לקבל החזרים לטיפולים בריפוי כזה או אחר והביטוחים המושלמים לא מכסים מי שהוא לא מושלם... הטמבלים לא מבינים שילד עם פיגור יכול להיות בריא כמו שור ואין קשר בין הדברים אבל למה לבוא לקראת עם אפשר להקשות
=אם זה לא היה עצוב היינו צוחקים

Ofra m

New member
מניסיון שלי עם קופת חולים

זו ברוקרטיה שצריך להפעיל לחץ וזה לא על ידי צעקות או חלילה מצב שבו תהיי מדופרסת, מה שאני מציעה לך זה קודם כל להרגע כי הילד מקבל בינתיים טיפולים מהגן וגם בעתיד רכיבה טיפולית כך שבסה"כ את יכולה להיות שקטה שהוא מטופל מה שכן את יכולה לעשות זה לכתוב מכתב למנהל קופת החולים ולצרף את כל מה שיש לך כנימוק מדוע הילד צריך וכו' כל מה יש לך כהמלצה מאיש טיפול זה יכול לעזור, מה שאני מנסה לומר לך תילחמי אך שזה לא ייקח ממך כוחות נפש כי אנחנו הורים לילדים כאלו זקוקים לעוד הרבה כוח בהמשך הדרך, אם את תלמדי להלחם על מה שמגיע לך בלי שזה ייקח ממך ומתוך שלווה הרווחת ואני אומרת לך מתוך ניסיון והלוואי שהיה מי שידריך אותי בזמנו, עם השנים למדתי ואני רוצה לחסוך לך זאת, שיהיה לך בהצלחה אני סומכת עלייך שכך יהיה, עופרה.

אiרין

New member
תודה על העידודים.

איזה מזל שיש מי שמבין אותי באמת. באמת לקחתי נשימה אחת ארוכה ונרגעתי. הרי אורי באמת מתקדם כל כך יפה. אתמול היינו אצל המטפל בשיטת אבי גרינברג שלו והוא נפעם כל פעם מחדש עם אוריקי. הילד מדבר ברצפים של 4-5 מילים למשפט ופתאום כל הג'יבריש מפנה עצמו למילים של ממש והוא כבר פחות מנפנף בידיים ויש תקשורת. העבודה הקשה באמת באמת משתלמת. פתאום כל משפט שיוצא לו מהפה כל כך לא מובן מאליו. אנחנו מקשיבים לכל הגה שיוצא לו מהפה הזה שלו שבא לאכול. הוא ערב אחד רצה לשבת על הספה והיא היתה מלאה בכביסה ,שהתעצלתי לקפל. הוא מושיט ידיים לצדדים ואומר :"אוף אמא ,אין ל מקום" המשפטים יוצאים בזמן הנכון ובצורה נכונה. או שכשאני מסיעה אותו לטיפולים או לטייל איתו , הוא מבקש "אמא ,שירים" כלומר שאכניס דיסק ואז פתאום דרך השירים הוא מדבר ושר נהדר את השירים. לעיתים בכמה רגעים אחרי המילים ,אך הוא שר. מתעלפת. היום יש לו איבחון אצל הפסיכולגית במכון -איבחון קליני. גאון שלי. אחר כך לביטוח הלאומי ,לבדוק מדוע עצרו את הגימלה ועוד ללא הודעה מוקדמת. שיואו כמה מלחמות ,כאילו שאין לנו מספיק גם ככה. יאללה היום קמתי עם אנרגיות חדשות ונראה מה קורה. אז יום נפלא ואעדכן בסוף היום. נשיקות

רובי א26

New member
טוב שקמת עים אנרגיות חדשות אורין../images/Emo13.gif

חסר לך שלא.מה אני יגיד לך שימרי על אופטימיות לא קל מחפשים את הטוב אבל כנראה שהכול בדרך הקשה לצערנו .טוב ילד יפה יש לך
אמן שרק יתקדם ויהיה מאושר רובי

אiרין

New member
איזה יום אמאל'ה

בבוקר היינו באיבחון אצל הפסיכולוגית ממכון להתפתחות הילד. היו קטעים ששיתף פעולה והיו שיצא מהחדר. האמת ...גם אני יוצאת. היא כזו משעממת. אמרתי לה שתכניס איתו יותר דרמה. רק ככה הוא מקשיב ועובד יפה. נסעתי למוסד לביטוח לאומי ,ראיתי כמה אנשים ,ברחתי משם ועוד הייתי עם אורי שהחל להשפריץ מים על אנשים לידנו, אז החלטתי שלא נשארת. אחר הצהריים דיברתי איתם ומסתבר שלא הודיעו שהפסיקו את הגימלה ועל מנת לקבלה, עלינו להגיש מכתב מהגן ומפסיכיאטר ,שיש לי כבר איבחון ממנו. מצאתי שהביטוח לאומי אמנם איטיים ,אך הם בסדר. נקווה שכך אחוש אחרי הסשן הזה. אם לא דיי, אז הלכנו לרופאת ילדים שלו, הוא משתעל המון והיא שלחה לצילום ריאות ,הכל יצא תקין. הוא משתעל בקצב רצחני ואז מחייך. וואלה איזה יום. אבל לפחות דיברתי עם הרופאה ,שלא כדאי לי להילחם למען ההידרותרפיה,חבל לי על העצבים. המים לא ישפרו אותו יותר מהסוסים. אז היא הנחיתה עלי מנת רוגע ואני באמת לקחתי נשימה להרגעה. בבוקר אורי נכנס למיטה שלי , התכרבל לידי והחל מלטף לי את הפנים ואומר: "אמא , קומי" תפסתי לו את הלחיים ונישקתי. אני משוגעת על החיוכים והאושר שלו. "אמא, אני אוהב אותך" אני נמסה וכלום ,אבל כלום כב רלא מעניין. שיהיה יום מדהים ומהנה ומקסים. שלי כבר החל.

יש פתרון

אורין שלום , גם לי היו העיות עם מתן של הידרוטרפיה בהתחלה קיבלתי גם וגם אך לאחר זמן מה נאמר כמו שלך שמכבי ממן 3 טיפולים שבועיים בלבד את יכולה להציע למנהלת להתפתחות הילד במקום פיזיוטרפיה לקבל הידרוטרפיה בכל מקרה על תוותרי תבקשי לדבר עם מנהלת הקופה המקומית ותדפקי לה על השולחן .!! ובאם לא תנסי להגיע למנהלת התפתחות הילד הארצית במכבי ויש גם את מנהל המחוזי בדרך אסור לוותר להם !!!!! כל החיים ינסו להתיש אותך באי מתן שירותים בגלל כסף !!!!!! שחר

אiרין

New member
שחר היי

אז זהו שלא אישרו לנו את ההידרותרפיה. רכיבה טיפולית כן. ביקשתי גם פיזיוטרפיסיטית מהמכון .בנתיים אין כלום. נאמר לנו שהיות והילד מטופל כבר בגן הטיפולי ,הוא אינו זכאי לטיפולים נוספים במכון להתפתחות הילד. פשוט לא יאמן איך מסבנים אותנו. בנתיים הוא מקבל יופי של טיפולים במעון בו הוא לומד והכי חשוב....רואים תוצאות. עכשיו אני חייבת להיות מרוכזת במתן גימלת הנכות מהביטוח לאומי ולהתפלל שנצליח להמשיך לקבל את הגימלה. אני אופטימית ומקווה שיהיה בסדר. בנתיים הדברים דיי בסדר והכי חושב....הוא מאושר ומתקדם.

למעלה