די נמאס לי

די נמאס לי../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif../images/Emo93.gif

כמו שאתם יודעים מכאן אני מטפלת בשני הורים חולי סרטן ששניהם גרים אצלי אבא עם סרטן ריאות שלב 4 כרגע בטיפולים ןאמא 5 שנים אחרי כריתה של שד מלאה על תרופות אבל כרגע עם מרקרים גבוהים שמנסים לבדוק איפה זה עכשיו בקיצור מילאתי את הטפסים של הביטוח הלאומי לאבי לעזרה סיעודית ופסקו לי 10 שעות אבי מרותק למיטה לא יכול ללכת אני התפטרתי ממקום עבודה כי כרגע הולכת כל שבוע לקבל טיפול +בשבוע מנוחה הוא מקבל ארדיה כי יש לו גרורות בעצמות תגידו לי אתם מה זה 10 שעות זה כלום אני חייבת לחזור למעגל העבודה וחשבתי שלפחות יהיה מישהו איתו הוא לא קם לשירותים כי הוא נופל ואימי בקושי הולכת .וכמעט שכחתי את התפקיד הכי חשוב שלי אני אמא לילד מקסים בין שנתיים וארבע איך מסתדרים זה מכעיס אותי כל כך הרי שילמנו לביטוח לאומי כל חיינו איפה הם כשבאמת צריכים אותם

נמלולה

New member
תמשיכי להלחם!

לא יכול להיות כזה מצב, זה לא פייר ולא מגיע לך! תנסי לפנות לאגודה למלחמה בסרטן, אולי להם תהיה יותר השפעה!

לאמא של תומר ../images/Emo91.gif

לפי מה שאת כותבת, לדעתי אבא שלך סיעודי והאמא במצב קשה. אני עונה לך מנסיוני האישי עם הורי ז"ל. א. תגישי לביטוח לאומי תביעה "להחמרת מצב" לשניהם. כשתגיע אחות הביטוח הלאומי אין לי ספק שהיא תקבע את מלוא השעות ולאמך אולי פחות. ב. בכרגע שמאשרים את החמרת המצב תתחילי בתהליך להביא פיליפיני/ת. כשיש מספיק שעות לזוג ההורים היא מקבלת משכורת כמעט מלאה מהחברה ממנה הזמנת את הפיליפינית. אבי היה חולה סרטן ואמי חולת לב קשה, עשיתי את הצעד הזה ולא מצטערת כלל. אם תחליטי שאת רוצה להביא עובד/ת זרה תכתבי לי יש חברה בראשון שהבעלים מקסימים ומלווים אותך בכל התהליך, כרגע איני זוכרת את שמה אבל אני יכולה לברר לך. אגב, החברה הזו הוקמה ע"י 2 אחים אשר אמם הייתה חולה קשה ועברו תקופה קשה מאוד, לאחר שאמם נפטרה הם החליטו שהפרוייקט שלהם בחיים לעזור לאנשים במצבכם. תתחזקי, תאזרי הרבה כוחות, מניסיון אני יודעת שזו משימה לא קלה לטפל בהורים חולים. מאחלת לך הרבה כוח ותשמרי על נפש בריאה.

עזרה בהישג ידך יקרה ../images/Emo24.gif

קודם כל קחי
אוהב והני כמה עצות עבורך : *תפני לעיריה תזמיני עובדת סוצאלית היא יכולה ללחוץ על ביטוח לאומי *תבדקי אם להורים יש ביטוח סיעודי משם תןכלי לקבל מימון לעזרה ולהביא עובדת יומית , או לבקש עזרה או מתנדב מעזר לציון שיבוא לעזור לך . * האם שקלת להכניס פיליפינית /עובדת זרה עבור ההורים .ולצאת לעבוד למספר שעות ביום ?

yiska11

New member
תפני שוב שוב ושוב עד שיימאס להם

ממך והם יאלצו להיכנע! את חיה במצב לא הגיוני ולא נורמלי ואין ספק שאת חייבת לקבל עוד עזרה. בהצלחה
מותק

תפני לכל העולם ואחותו

פתחי את האינטרנט ותתחילי להפיץ מייים לכל משרד שיש לו קשר לנושא כמו משרד הרווחה לשלוח לכל המנכלים בקיצור לכל בעלי התפקידים לכל השרים, כלומר תירי לכל הכיוונים בסופו של דבר מישהו מרים את הכפפה. למדתי זאת לאחר שניתקלתי בבעיות בירוקרטיות קשות בכל מיני משרדים. אומנם צריך להקדיש כמה וכמה שעות ולחזור שוב ושוב אבל אני יכולה לומר לך כי התגובות מגיעות ולפעמים הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים.אם את צריכה עזרה שלחי מסר

למעלה