די נשבר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coffe to go1

New member
די נשבר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חוסר שינה מוחלט כבר 4 ימים , הבן שלי מאד חולה ואני הרוגה הרוגה הרוגה, אין עזרה מאף אחד , ברגעים כאלה אני הכי מרגישה את הלבד, את הבדידות. הלוואי והיה מישהו שבא ומטפל בי קצת, דואג לי קצת, אני מרגישה מרוסקת, כמו סמרטוט. אני עצבנית בטירוף מהחוסר שינה ומתפקדת כמו רובוט עושה מה שצריך כי אם אני לא יעשה אף אחד אחר לא יעשה , לפעמים אני חושבת לעצמי מה עשיתי שזה מגיע לי? אולי זה רק הרחמים העצמיים שמדברים עכשיו אבל ככה אני מרגישה , בלילה שהחזקתי את הבן שלי שהוא לא מצליח לנשום זה היה באיזה 4 בבוקר חשבתי לעצמי יש אנשים שיש להם הכל והם לא מעריכים את זה, יש לי לקוחות שמספרות לי שיש להן מנקה, ומטפלת ובעל שתומך ועוזר ומעורב, וסבתות שקופצות אם הן צריכות עזרה ומשפחה גדולה שתמיד שם.. והן עדיין מתלוננות , אני יושבת וחושבת על מה לעזאזל הן בוכות הלוואי עליי חצי מהתמיכה הזו ומהעזרה הזו.. פעם אמרתי את זה לאח שלי אז הוא ענה לי את בחרת להתגרש, זה נכון כי אני לא חושבת שצריך לחיות עם מישהו שסובלים ואם אין אהבה.. אז נכון החלטתי להתגרש ואני מגדלת את הבנים שלי לבד מאז שהם תינוקות אבל עדיין למה זה צריך להיות כל כך קשה? למה אין לי אמא שרואה אותי מרוסקת מעייפות ואומרת לי בואי תני לי את הילדים לשעתיים ותלכי לישון. אתם מכירים את זה שלא ישנים אז בשעות הקטנות של הלילה באות כל המחשבות... מצטערת אם חפרתי למישהו הרגשתי צורך לפרוק.. ותסלחו לי אם זה לא מובן אני בקושי רואה בעיניים..

iba90

New member
אני מקווה שיהיה לך קל יותר

אני מנחש שכשאת רואה את הילד שלך מחייך ושמח...זה שווה פי כמה מונים מהרגעים הקשים האלה

מה שנותר

לי לאחל לך שבנך ירגיש טוב יותר ושגם את תשני טוב יותר.
אגב יש לך עזרה מבעלך לשעבר?נכון אתם לא באותו בית ובוודאי שהוא לא ישן שם,הילד הרי גם שלו,השאלה אם לדעתך יש בכלל משהו שהוא יכול לעשות?

פריאל12

New member
קפה יקירה

מקווה שתקומי מחר לבוקר קל יותר - שבנך ינשום טוב יותר ויחייך אלייך חיוך רחב...נראה לי שזה מסוגל להקל.
נכון הדבר שיש כאלו שלא יודעים להעריך את מה שיש להם, אבל יודעת מה? יש גם כאלו שהיו נותנים המון כדי להיות במצבך (העצוב והקשה כפי שהוא) - ברור שזה לא מנחם, אבל נותן נקודת מבט שונה על הדברים.
אזרי כוח, יקירה. את העוגן ועמוד התווך של משפחתך.
חיבוק גדול

פריאל12

New member
יקירתי, שאלת פרופורציות...

עבורך למחשבה (אין צורך להגיב):
דמייני לעצמך תמונה - אם בעלך לשעבר היה מבקש (מתחנן!) לחזור אלייך ומכה על חטא.
סביר להניח שהמצב הכלכלי ישתפר, ולא תהיי לבד - במצב הזה, שהיה פותר חלק מהבעיות. האם היית מסכימה לשוב אליו?

tomerel9

New member
באמת נשמע קשה מאוד

נשמע שאת טובעת בתוך השגרה הלא פשוטה של החיים. ואולי גם יש כאן התמודדות עם תוצאות של החלטות שלקחת בעבר. גם אם את שלמה איתם, לא בהכרח את מקבלת את המחיר שלהם. אני חושב שאת צריכה לעשות קצת סדר בחיים שלך. לראות מי כן יכול לעזור לך, את מי את כן יכולה לשתף ואולי אפילו טיפול - קצת להשקיע בעצמך.

coffe to go1

New member
אני מאד מקבלת את המחיר של החלטותיי

זה לא משהו שקרה אתמול .. כל החיים הייתי לבד גם שהייתי נשואה לא היה שיתוף ויחד, גידלתי את הילדים לבד מהיום שהם נולדו וזה בסדר אני לא מתלוננת על הקושי שבלגדל ילדים לבד, אני גם רואה את היתרונות פשוט במצבים קשים כמו עכשיו שהילד חולה ואני לא מצליחה לנוח הגוף חלש , המח בקושי מתפקד, אני צריכה לטפל בעוד ילדון קטן שזקוק לי , וכל מטלות הבית אז כן זה מאד קשה שהכל נופל עליי ללא עזרה, ללא תמיכה , ללא הקשבה(חוץ מכאן), ברגעים שבן אדם נמצא למטה אז נמדדים הכוחות שלו למזלי אני בן אדם חזק , כמה פעמים נפלתי תמיד אני קמה אבל שנמצאים בתחתית פתאום עולים כל התחושות ואחת מהן היא הבדידות הנוראית שפתאום מבינים כמה אנחנו לבד בעולם הזה..

coffe to go1

New member
תודה

אין אף אחד, כבר קיבלתי את זה ולמדתי לחיות עם זה . זה פשוט קשה ומציף כל פעם ברגעים שאתה הכי למטה....

chompit 81

New member
מחזקת את ידייך

קפה יקרה,
ממש לא חפרת... לזה נועד הפורום. באמת זה נראה שאת עוברת ימים לא פשוטים...
לגבי הדברים שאמר לך אחיך, אני באמת מסכימה איתך. אם לא טוב עם מישהו ואם אין אהבה, באמת לא כדאי להשאר יחד (אני די זהירה במה שאני אומרת, כי אינני מכירה את הסיפור).
הבנתי שאת גרה באיזור הצפון... אם הייתי בקרבתך, מייד הייתי מגיעה לעזור לך! באמת!
מאחלת לך שבוע טוב ומאושר עם המון דברים מתוקים

coffe

ראיתי היום בתוכנית "אנשים" בערוץ 2 את דנה רון. ראית במיקרה?
כל מה שתארת כאן היא סיפרה שעבר עליה בדיוק
וראי לאן היא הגיעה עד הלום...
נכון שקשה עם 2 קטנים ועוד יותר קשה הלבד הזה...
אבל יבואו ימים טובים ומוארים את תיראי..
כל יום ה שמש זורחת מחדש

גמני לעיתים מרגישה את הלבד המדכא הזה למרות היותי נשואה
והאמיני לי שלעיתים הייתי מתה להיות לבד וכל הכבוד לך על האומץ
להיתגרש עם 2 קטנים ולנסות להיתמודד לבד.
ראי בזה הישג אישי שלך וחוזק נפשי עצום.
בכל שלילי יש חיובי

למעלה