די.סי.אר טופ50 שנתי.בלעדי למוזיקה בדרכים

D C R

New member
די.סי.אר טופ50 שנתי.בלעדי למוזיקה בדרכים

סיכום מצעדי קצר על השנה שהייתה. האמת היא שעד עכשיו אני לא יודע מה יהיה שיר השנה מה ששונה משנה שעברה שידעתי מה שיר השנה אבל כל השאר לא. תזכורת טופ 5 שנים שעברו 2005 1 kanye west ft. jamie foxx – golddigger זמר השנה 2 James Blunt-Goodbye My Lover הפריצה 3 Westlife - you raise me up 4 James Blunt - You're Beautiful 5 Coldplay - Talk להקת השנה 2006 1.Justin Timberlake feat. T.I. - Let Me Talk to You prelude - My Love זמר השנה 2.Rascal Flatts - What Hurts The Most להקת הקאנטרי 3.Nickelback - Far Away שיר הרוק להקת הרוק 4.Avenged Sevenfold - Seize The Day 5.My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade 2007-- יש אמנם הרבה שירים טובים שלא נכנסו למצעד משום מה: Incubus - Love Hurts ראיתי שזה מקום 2 אצל העכביש.בהחלט שיר מעולה אבל הסינגל האחר שלהם מאוד האפיל עליו(אצלי כמובן)כן,זה קורה לי KanYe west - Cant tell me nothing ו champion ו Homecoming וכל שאר האלבום של קניה חרשתי עליו חודש וחצי אחרי שיצא אבל אח"כ פשוט הפסקתי.אבל את סטרונגר החלטתי כן להשאיר למרות שהוא נמאס לי כי סוף סוף המצעד הזה הוא על השירים שעשו לי את השנה,למרות שרובם נמאסו Umbrella-Biffy Clyro קאברים ושאר שירים לא רשמיים לא הכנסתי למרות שאהבתי אותם מאוד Just Jack - Starz In Their Eyes Muse - Knights Of Cydonia לשניהם הזמן עשה את שלו The Shines - Phantom Limb שיר מדהים,ובהחלט ראוי לטופ50.אבל לא אצלי,יש לי משהו עם הקול של הסולן.. יאללה

D C R

New member
31-50

50.T2 ft Jodie - Heartbroken בכ"ז היה ראשון אצלי לפני שבועיים,סתם שיר שנדבק לי בראש..נדבק ללואיז בבריטניה למשך 3 שבועות 49.Fifty Cent ft. Justin Timberlake & Timbaland - Ayo Technology 48.Plies and T-Pain - Shawty 47. Sugababes - about you now שהה 4 שבועות בראש בבריטניה,קצב טוב 46.Akon - Sorry Blame אהבתי הרבה שירים של אקון השנה,לכן הייתי חייב להכניס לפחות שיר אחד אצלו.כי מגיע לו 45.james_blunt-carry_you_home טוב.מתחילה הספירה-1.ג'יימס בלאנט באמת עשה ליאת השנה. 44.Mika - Grace Kelly שיר האוברייטד של השנה,אבל בהחלט להיט.הא הנה תואר ראשון! 43.Sean Kingston - Beautiful Girls היה בראש הבילבורד 4 שבועות.סמפול של סטיי ביי מי האמת לא להאמין מה שעשה לשיר הזה משום מה באזור האוסטרלי אהבו אותו מאוד ששהה שם 5 שבועות ובניו זילנד 6 אבל הכושי עשה את שלו והיה צריך ללכת אבל שון העדיף להתקע קצת.. 42.Maroon 5 - Makes Me Wonder מארון סוףסוף כבשו את ארה"ב,מאוחר מדי,נפילה מהאלבום הקודם אבל עדיין הניב כמה להיטים וזה בראש,אהבתי בעיקר תגרסה האקוסטית,טוב היהודון הזה 41.Travis - My Eyes כמו הרבה שירים אני צריך שיופיעו בתוכנית מסוימת כדי שאתחבר אליהם הופיע בפרק של סמולוויל(אמנם באחד הגרועים העונה אבל בסצנת הפתיחה המדהימה שקלארק ולאנה עושים תחרות רכיבה)השיר כבש אותי אבל אח"כ קצת נמאס עלי ולכן רק בעשיריה ה5 40.The Killers - Read My Mind 39. Duke Special – Freewheel תודה לעכביש 38.Dashboard Confessional - Stolen כמו move along שנה שעברה, לא הגיע גבוה במצעדים אבל נשאר להרבה זמן, ולכן נכנס כ"כ גבוה אולי באמת לא מגיע לו 37.Forever young - Youth group 36.Skye.– feel good inc קאבר לאחד השירים הטובים העשור 35.Tokio Hotel - Monsoon 34.James Blunt - I Really Want You ספירה-2 33.Mika - Relax, Take It Easy בי הפפי! 32.(R.Kelly, T-Pain & T.I.- Imma Flirt (Remix אחד מהשירים הרדודים של השנה.אבל נכנס.. 31.Athlete - Tokyo אחד מהאלבומים הטובים של השנה,אבל אני לא יכול לשמוע יותר משיר אחד ברצף, אני מפחד שארדם..

TheRasmus

New member
אהבתי מכאן העיקר את

47. Sugababes - about you now 44.Mika - Grace Kelly 42.Maroon 5 - Makes Me Wonder 40.The Killers - Read My Mind 37.Forever young - Youth group 36.Skye.– feel good inc קאבר לאחד השירים הטובים העשור 33.Mika - Relax, Take It Easy את טוקיו הוטל חיבבתי הרבה לפני שהגיע לארץ. מאז הוא סתם נהיה מאוס ומעצבן.

TheRasmus

New member
ואת הקאבר ל"צעיר לנצח"

אפשר יותר להגדיר כ"לא שנאתי". בכל זאת הוא ביזיון למקור.

D C R

New member
30-21

30..Duran Duran - Falling Down האמת שלא אהבתי אותם עד השנה,פופ מאוד נחמד.יש להם סולן טוב והפעם עם נגיעת הקסם של סקסיבק(אהבתי גם את נייט ראנר) 29.Lloyd - Get It Shawty לויד באמת הפתיע אותי השנה עם 2 יציאות מעולות,הנה 1 מהם 28.Timbaland - The way i are feat keri hilson מסכים עם העכביש בקשר לשיר הזה 27.Klaxons - Golden Skans אמרו על השיר הזה מספיק השנה,בהחלט אחד היציאות המעניינות של השנה 26.Bloc Party - Flux 25 The Killers - Tranquilize feat lou reed 24.Mark Ronson Feat. Daniel Merriweather - Stop Me 23.Snow Patrol – open your eyes 22.Justin Timberlake - LoveStoned I Think She Knows Interlude זמר השנה שעברה שלי עם אחד השירים הטובים שלו,אבל קצת נמאס אצלי 21.Kelis Feat. Cee-Lo - Lil' Star בהחלט שיר מעולה

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

30..Duran Duran - Falling Down - יפה שהכנסת אותו 28.Timbaland - The way i are feat keri hilson - מאוד אהבתי בזמנו. קצת נמאס. 27.Klaxons - Golden Skans - מעולה 25 The Killers - Tranquilize feat lou reed - חביב 24.Mark Ronson Feat. Daniel Merriweather - Stop Me - הכי טוב שלו השנה. 21.Kelis Feat. Cee-Lo - Lil' Star - נחמד

D C R

New member
11-20

20.Evans blue- Q 19.M.I.A. -Paper Planes סמפול של הקלאש ישר לגיהנום בגלל שהוא חדש אצלי נכנס רק ל19 18.Rihanna - Umbrella (feat. jay-z אני פשוט שונא אותה ומצד שני מעריץ את ג'יי זי השיר להיט ענק.ואם ביפי היה המקורי הוא היה בטופ5 17.Justice - D.A.N.C.E יש לו 2 תארים: קליפ השנה! קטע הדאנס של השנה! אולי מגיע לו הרבה יותר.. 16.James Blunt - 1973 ספירה-3 התחלה אחת מהאהובות עליי 15.Alicia Keys - No One 14.James Blunt - Ill take everything ספירה-4 13.Alicia Keys - No One 12.Linkin Park - What I've Done בזמנו חרשתי עליו הרבה,אולי הלהקה האהובה עליי, אבל לא להקת השנה אהבתי גם את רצועת הבונוס 11.Lloyd feat Lil Wayne - I Want You שיר שעד עכשיו לא נמאס עליי אבל יסתפק ב11

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

19.M.I.A. -Paper Planes - יציאה טובה שלה. 18.Rihanna - Umbrella (feat. jay-z - הלהיט הכי גדול בעולם השנה. למרות שלא בחרתי בו כשיר השנה שלי. 17.Justice - D.A.N.C.E - מרענן. 16.James Blunt - 1973 - אתה מת על ג'יימס בלאנט הא? זה ללא ספק הכי טוב שהוציא השנה, אבל עדיין די בינוני. 15.Alicia Keys - No One - הכי טוב שלה מאז Fallin' 13.Alicia Keys - No One - למה היא מופיעה פעמיים?
12.Linkin Park - What I've Done - שיר חלש שלא יודע מה מוצאים בו.

D C R

New member
טופ10 2007

מקומות ראשונים השנה 2007: 18/1 Breaking Benjamin - Breath 26/1 Keane - A bad dream 1/2 Breaking Benjamin – Breath 9/2 Incubus - dig 16/2 Incubus - dig 23/2 Snow Patrol – open your eyes 30/2 Snow Patrol – open your eyes 16/3 Skye – feel good inc. 23/3 Skye – feel good inc. 6/4 Forever young - Youth group 13/4 Linkin Park - What I've Done 19/4 R.Kelly, T-Pain & T.I.- Imma Flirt (Remix) 11/5 Snow Patrol – Signal fire 18/5 My Chemical Romance - I dont love you 25/5 T-Pain and Yung Joc - Buy U A Drank 1/6 KanYe west - Can't tell me nothing 8/6 Kanye West - Stronger 22/6 Justin Timberlake – LoveStoned/ I Think She Knows 27/8 Plain White T's - Hey There Delilah 3/8 Plain White T's - Hey There Delilah 10/8 Plain White T's - Hey There Delilah 17/8 James blunt - 1973 24/8 James blunt – 1973 31/8 Sean Kingston - Beautiful Girls 7/9 Hurricane Chris - Ay Bay Bay Kanye West – champion 14/9 21/9 Fall Out Boy - The take over, the breaks over 28/9 Fall Out Boy - The take over, the breaks over 5/10 The way I are - Timbaland ft. Keri Hilson 12/10 James Blunt - Same mistake 19/10 James Blunt - Same mistake Chris Brown ft. T-Pain - Kiss Kiss 2/11 15/11 Travis - My Eyes 23/11 (The Killers - Tranquilize (feat lou reed 30/11 Alicia Keys - No One 14/12 T2 ft Jodie - Heartbroken 21/12 James Blunt - Tears And Rain מהאלבום הקודם 28/12 M.I.A - Paper Planes המשך קודם כל תיקון טעות 14-15 15.Alicia Keys - No One 14.James Blunt - Ill take everything 13.Linkin Park - What I've Done 12.Lloyd feat Lil Wayne - I Want You 11.Plain White T's - Hey There Delilah כבש הרבה מצעדים ואצלי שהה השנה הכי הרבה בראש(3 שבועות באוגוסט) טופ10 D C R 10.Fall Out Boy - The take over, the breaks over כל הקאמבק שלהם שווה רק בגלל הפנינה הזאת,טחנתי אותו כ"כ עד שנמאס לי ממנו 9.T-Pain and Yung Joc - Buy U A Drank (shawty Snappin אין מה לעשות אני חולה על טי-פיין תראו גם את הקליפ המוזר שעשו לזה http://acharts.us/song/12161 8.Kanye West - Stronger מגיע לו את הכבוד.כבר משמיעה ראשונה בתחילת יוני הכנסתי אותו לראש ומאז קצת נעלם אצלי אולי אתחרט על זה שנכנס,אבל היה לו חלק משמעותי השנה 7.(Chris Brown - Kiss Kiss (Feat.T-Pain היפ הופ השנה!,T-Pain פעם 3 בטופ50 6.Timbaland Feat. OneRepublic - Apologize 5.Bloc Party - The Prayer חולה על השיר הזה 4.Incubus - Dig 3..Breaking Benjamin - Breath 2.James Blunt - Same Mistake ספירה-5 וכמובן התארים: זמר השנה! אלבום השנה! אני ממש מתלבט לגבי שיר השנה האם ללכת על זמר השנה או על להקת השנה,והחלטתי 1.Keane - a bad dream נכנס למקום הראשון בתחילת ינואר! ובכ"ז זה לא השיר הכי טוב שלהם (טוב,גם של בלאנט לא)

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

10.Fall Out Boy - The take over, the breaks over - מה לך ולאימואים האלה?
8.Kanye West - Stronger - בהתחלה היה חביב. אח"כ יצא מכל החורים. 6.Timbaland Feat. OneRepublic - Apologize - השיר הזה הוא אשכרה פספוס. נפתח עם פסנתר מרהיב, ממשיך עם בית ראשון מרגש ונהרס עם פזמון של שורה ממוחזרת. 5.Bloc Party - The Prayer - נחמד, אך גבוה מדי. 4.Incubus - Dig - מעדיף את Love Hurts אבל גם זה לא רע. 3..Breaking Benjamin - Breath - וואי כמעט שכחתי מהם
זה אחד הטובים באלבום, אך לא מתקרב אל "היומן של ג'יין" 2.James Blunt - Same Mistake
1.Keane - a bad dream - איכזבת
מה שכן, לפחות יש לך שיר שנה מקורי. מאחל לך שנת 2008 מוצלחת יותר

אייללוש

New member
כן

אני ממש אוהב את בלאנט וגם על קין בתחילת השנה כבר הכרזתי על Breath כשיר השנה הבאה שלי.. כבר הדגשתי שזה מצעד השירים שעשו לי את השנה ולכן הכנסתי את סטרונגר,גם לי הוא יצא מכל החורים ולגבי אמו-השיר עצמו מעולה,ולא אכפת לי מי שר אותו,לגעתי אלו ששומעים לבריטני יותר גרוע ובאמת אני מצטער שדווקא הם הוציאו את השיר הזה,ואיזה קליפ דפוק הם הוציאו,לא אוהב אותם

D C R

New member
זה כמובן אני

אחות שלי גולשת מהמחשב שלי ושכחתי לשנות את הכינוי

TheRasmus

New member
עזוב אותך מBiffy Clyro

הקאבר הכי טוב שנעשה לUmbrella הוא זה שאגב יצא כסינגל בשבדיה! חבל שאינקיובס וג'אסט ג'ק לא נכנסו..

D C R

New member
לא אהבתי

אני לא אוהב את הסגנון הזה(משום מה כולם אצלנו בצבא שומעים אותו) אינקובוס נכנסו ג'אסט ג'ק,עבר הרבה זמן...ומתחילת השנה לא שמעתי אותו לכן החלטתי להשאיר אותו בחוץ

למעלה