די עם האקסים האלו!!!או ש..

liati11

New member
די עם האקסים האלו!!!או ש..

אז ככה, אני בטוחה שסיפורי יימצא לכם די נפוץ:נפרדתי מהאקס שלי לפני כ-3 חודשים על התואנה שהוא פשוט לא התייחס אליי מספיק,היחס שהרגשתי ממנו היה מועט מידי, רציתי ממנו יותר ואפילו את כל כולו, אך לא.. הוא השקיע את זמנו ללימודים לעבודה, לחברים, למשפחה,לזמן הפנאי שלו-הוא אמן . וכמובן לבילויים-סמים למינהם.זה היה לי נורא קשה להשתלב באמצע או אפילו בצד ,במיוחד מאחר ואני רגילה לקשר טוטאלי,אבל עדיין ,יכולתי להבין את זה שיש לו חיים,עד גבול מסויים שפשוט הסבל לא היה שווה את הישארותי במערכת היחסים הזו: הסבל של ההשתוקקות ליחס,אהבה,חום,איכפתיות,קירבה פיזית.השתוקקות ואי קבלה. במרוצת הזמן הנ"ל הבנתי ,שהבנאדם שהייתי איתו ,למרות העובדה שהוא לא פינה לי מספיק זמן בחייו,אהב אותי,והכי חשוב:היה בנאדם מדהים ויקר,שלמדתי והשכלתי ממנו רבות מה שהביא אותי למסקנה בימים האחרונים ,שאולי עצם העובדה שאני אהיה איתו תספיק לי ,לאושר שלי, להיות עם בנאדם שבעייני מדהים ואותו אני אוהבת בכל מחיר. ואמרתי לו את זה.. אבל מבחור כזה אפשר לצפות מתקופה של 3 חודשים לנצל זאת לתועלתו, ולאנרגיות חיוביות,ואכן זה מה שהוא עשה,הוא אכן חווה הגשמה אישית..וספק אם הוא רוצה אותי כרגע בחייו ,גם אם זה למועט. או שהאהבה..{אם יש דבר כזה ביננו עדיין.והיא גם לא חלפה לה עם הזמן.)תגרום לבחור לבחור אחרת. השאלה היא :מה קורה אם הבחור לא מאמין באהבה?

ד נ י ת3

New member
דפדפי אותי

מוטב מוקדם מאשר מאוחר. הוא לא נשמע לי אדם מעניק ואוהב. חבל על הזמן שלך וחבל על הלב שלך.

bulb

New member
להשתין כשמכסה האסלה מורד זו טעות

לשכוח להאכיל את החתול לפני הטיול זו טעות להיכנס למיטה של האחות של חברתך זו טעות במקרה שלך ,מדובר ב...

עכשיו אני מבין איפה טעיתי כל השנים.

באמת היה לי מוזר הרטיבות הזאת מסביב לשרותים - וגם הריח של החתול לא היה מי יודע כמה... הוא גם לא זז... נו טוב...

ד נ י ת3

New member
את יודעת כמה גברים

שנראים טוב יש? עזבי אותך, יש מלא גברים בעולם, גם כאלה שנראים טוב. מעבר לכך.. שרק מראה... יקירתי.. יש הרבה הרבה מעבר לזה... צריך גם תוכן. את באמת רוצה לחיות עם איש כזה? תחשבי במרחק זמן של 10 שנים, 20 שנה, ככה את רואה את החיים שלך?

liati11

New member
בכנות

לא.לחזור להיות איתו-במידה והוא יהיה בכלל מעוניין, זה אכן סוג של פשרה.של ציפייה שיהיה אחרת עכשיו ברגע שאני אהיה מוכנה יותר לקבל את היחס שלו.השלמה עם העובדה שאני הייתי אשמה בקשר הקודם,ועכשיו כשתפיסתי השתנתה אוכל לחיות איתו באידיליה,אם הייתי פועלת אחרת אולי הייתה לי עכשיו אהבה?-השאלה המהדהדת הנצחית-האם אני טעיתי?.או שפשוט אפשר לקרוא לכל מה שקורה פה: פחד מבדידות,ומחיי רווקות מושבעים..צורך מוגבר באהבה.כן, לא מגיע לי יחס כזה.

ד נ י ת3

New member
במשפט אחד:

"יותר טוב כלום מכמעט". למה להכנס לקשר שהוא לא מספיק טוב? לא נותן? לא מחזיר? מציעה לך לברוח משם - מהר ככל האפשר. זה נשמע לי קשר רע רע רע.

shaniza

New member
את לא אשמה

פשוט יש אנשים שאוהבים את החופש שלהם שלא אוהבים יותר מדי 'דבק' והאקס שלך מסתמן כאחד כזה. יש אנשים שזקוקים ליותר קרבה, יותר יחס, יותר ביחד את מסתמנת ככזו. שניכם צריכים להתפשר קצת... הוא- להראות יותר יחס, ואת- לתת לו קצת יותר מרחב נשימה במידה ואחד הצדדים לא מראה את המוכנות שלו להתפשר... אז עדיף לפרק את החבילה. לא חושבת שמספיקה התפשרות של צד אחד.

דנית - ממתי את הפכת להיות

ורדה רזיאל ז'קונט ?

ד נ י ת3

New member
אני חושבת

שהחיים פשוטים, אנחנו מסבכים אותם. עם פחדים, עם חרדות. או כמו שמישהוא חכם אמר לי פעם: "טוב לך, תשארי. לא טוב לך, תחתכי". ככה פשוט.

למעלה