די פאוור

yotyot65

New member
די פאוור

לפני כמה ימים הייתי עם חבר שלי בים עם הקייט שלו ונפתחו הקשרים או משהו בדי פאור (היה 2 חבלים שיצאו מהבר אחד לבן ואחד שחור והשחור איך שהוא ראינו והוא היה משוחרר) ועישנו איזה קומבינה וקשרנו את זה סתם ליד הלבן והרמנו את הקייט (כמו שני מפגרים) ופתאום החבלים השתחררו או משהו אין לנו מושג מה קרה והקייט התחיל להשתולל במזל לא קרה כלום.... אז אם יש למישהו איזה תמונה של הדי פאוור מחובר שרואים את הקשרים ואיך הכל הולך שם תעלו אותה לפרום (בבקשה
)

hagitoz

New member
תשובה לגבי ה- DEPOWER

הי, לגבי מה שאתה שואל נראה שאוי ואבוי!! זה מה שיש לי להגיד ובצורה רועמת! לא נראה לי שעשית קורס, לא נראה לי שאתה וחבר שלך יודעים מה אתם עושים ואני מציעה לכם טוב טוב להאט את הקצב לפני שיקרה לכם אסון ברגע שתהייה רוח כי לפחות אתם עושים נסיונות כשאין בימים אלו רוח, באופן כללי, הבר שהוא מוט ההיגוי מורכב מארבעה חוטים , החוטים האמצעיים הנם החוטים הקדמיים המהווים את ה- DEPOWER בעוד שהחוטים הצדדיים הנם החוטים האחוריים המהווים חוט היגוי. תפקיד החוטים הקדמיים - DEPOWER (הרצועה מאפשרת להוריד את טווח הרוחות במצנח ע"י משיכה של הרצועה) , משיכה בחוטים האחוריים מטה את המצנח לצד ימין או שמאל (תלוי במשיכה). קצת קשה להסביר ועדיף להראות ולהציג לך מקרוב, תגיד לי איפה אתה גולש ואני אשמח לעזור לך ואם אתה רחוק אז לפחות להפנות לך גולש מקצועי שמבין ויכול לסייע, אני לא מציעה לכם אם לא עברתם קורס להמשיך ..... תזכור מה שאמרתי לך!! חגית עוז

yotyot65

New member
תודה

חבר שלי עשה קורס ואני לא עשיתי אבל יצא לי כמה פעמים לגלוש... ודרך אגב זה היה לפני כמה שבועות היה צפונית 15 קשר אני גר בהרצליה

למעלה