די קשה לי איני יכול יותר

די קשה לי איני יכול יותר

מכה אחרי מכה. רק יצאתי מהמחלה. עכשיו אשתי מחכה לתוצאות בדיקות. מקום העבודה שלי לפני סגירה. דיי קשה לי השם בבקשה

"רק לצעוק אל ה', רק לצעוק אל ה'"....

מצטערת לשמוע, באמת מאוד כואב.... שולחת המון המון חיזוקים. ותפילות לבריאות, לפרנסה, לכוחות, לשמחה. יש משהו שאנחנו יכולים לעזור?

שרונס21

New member
הודעה מכאיבה וקשה!

שולחת חזוקים. מתפללת בשבילכם להצלחה מכל הבחינות. שתרגישו במהרה את האור מתוך האופל הזה.

ישועת ה' כהרף עין!!!!!!!!!!!

אל תפסיק להאמין שיהיה טוב!!! זה נסיון של העולם הזה אבל הכל יכול להשתנות לטובה ברגע אחד!!!! "ברגע קטן עזבתיך וברחמים גדולים אקבצך: בשצף קצף הסתרתי פני רגע ממך ובחסד עולם ריחמתיך אמר גואלך ה'"- זה הפסוק/השיר שעלה לי בראש ואני מרגישה שיש בו בשורה ועדוד רב ואני מקווה שגם אתה תיקח כח ותעצומות ממילותיו!!!! (ישעיהו נ"ד)

נעמה92

New member
שראתי את ההודעה שלך

קרתי אותה פעמיים, וניסתי לחפש מילים שיעדדו, משהו כמו- ה' אוהב אותך, או אתה בחור צדיק, ולא מצאתי, מה מתאים, כי בעצם מה אומרים לאדם, שצרותיו גדלות כ"כ, נכון קשה לך עכשו, ויש לך תא כל הזכות להתלונן, אבל אז זכרתי שיש לך בת שהיא עוד מעט בת 12, וב"V אתה אתה תזכה להיות בבת- המצווה שלה, ובע"ה גם אשתך. מקום העבודה שלך לפני סגיר,ה אתה תראה שזה רק ע"מ לקדם אותך למקום יותר טוב, ובזמן שתחפש עבודה חדשה תוכל גם להשקיע יותר בלימוד תורה, ולהתקרב לה' אולי זה מה שהוא רוצה? תדבר עם ה' הוא שומע, גם אם לפעמים נראה לנו שהוא לא מקשיב, וכמו שבחוצי כתבה- "ברגע קטן עזבתיך, וברחמים גדולים אקבצך" תפילה, צדקה ותשובה מעברין את רע הגזרה

פשוט כואב!

המתסכל הוא שאתה הושטת לי יד לעזרה ואכן עזרת ואילו לי אין איך לעזור לך! אני רק מקווה שהמצוות האלו שיש לך בזכות החסד שעשית ושאתה עושה יעמדו לך ויגנו עליך.

חברים/ות יקרים/ות

ישועת ה` כהרף עין. ב``ה הבדיקות יצאו בסדר. הודעתי אתמול נכתבה ברגע של נפילה קטנה כשמיד אח``כ החלה עליה גדולה. טוב שיש פורום כשלנו שבו אפשר לפרוק הכל מה שא``א לעשות בבית שם אתה חייב להיות חזק ואופטימי.. תודה רבה לכולכם על התמיכה והדאגה.. יום טוב ונעים שיהיה לנו..

בדיוק כך...

באמת נפלא שאפשר לומר ולדבר פה מה שא``א בשום מקום אחר. דע לך שממש שמחתי כשקראתי שהבדיקות בסדר, אני מקווה שגם בקשר לעבודה תזכה לסייעתא דשמיא מהירה אכי``ר.

למעלה