די! שייגמר כבר ...

hope_29

New member
די! שייגמר כבר ...

החג הזה...החודש הזה... החודש הזה זה כנראה מן עיוות ובדיחה לא מצחיקה.... כל כך הרבה חגים וסופי שבוע...למה הם מרוכזים יחדיו? בקושי שרדתי את ראש השנה...מה יהיה הלאה? יש לי עוד חודש שלם לשרוד!!

morrr

New member
זה כבר נגמר ../images/Emo39.gif

עוד מעט החג נגמר וגם אני אומרת נו שיגמר אבל למען האמת השנה זה היה יותר קל כי ידעתי למה לצפות.....

hope_29

New member
אצלי...

זה רק הולך ונהיה קשה יותר ויותר (משנה לשנה...) בין אם אני יודעת ויש לי למה לצפות ובין אם לאו. בכול אופן....אם לא ישתנה כלום במצבי (ממספר בחינות) בשנה הקרובה אז כנראה שבאמת חבל לי על הזמן...
עברתי מהמורות כל כך קשות בשנתיים האחרונות שמכאן אפשר כנראה רק לעלות...(אחרת, זה יהיה רק לצלול לתהום אחת ולתמיד...). מקווה שהשינויים המצופים יחלו בהקדם לפני שאצא מדעתי (או היא תצא ממני..)

hope יקרה!

אני מקווה בשבילך שבכל זאת תחזיקי מעמד. גם לי לא קל, כפי שאת בטח כבר יודעת, בתקופה הזאת של החגים. מצטערת שלא הייתי כאן הרבה היום. שוב הפחד הכניע אותי וכבר התביישתי לחזור ולכתוב על זה כאן. לכן לא ארחיב עוד בנושא...

hope_29

New member
נטע...

גם אני חוזרת שוב ושוב על אותם הדברים...אבל מדובר בתחושות, ובתחושות שלי ולכן אין לי שום בעיה לחזור עליהם שוב ושוב כל עוד זה קצת מקל על מצוקתי.. ואני חושבת שכדאי גם לך לאמץ גישה זו כי לדעתי זו בעצם מטרתו של הפורום, לתמוך, לחזק להוות מעין מקום לפורקן. אגב, ראית את ההודעה של רחל נשמה? נדמה לי שהיא ניסתה להשיג אותך על מנת להזמינך למפגש ספונטני שנערך היום בביתה... אולי זה יכול להפיג במקצת את בדידותך או להקל עלייך... עבורי זה לא כל כך רלוונטי. שיהיה לך המשך ערב טוב...אני כבר בתוך הבועה האפילה שלי (שוב...). פשוט כבד... hope

טוב, אני אתפוס אומץ ואגיד את זה...

לגבי הבושה שלי לכתוב כאן את מה שרציתי: לא התכוונתי לחזור על אותם דברים והבושה לא היתה בחזרה. בהמשך ההודעה שלך הזכרת את ההודעה של רחל-נשמה. ובכן - על זה בדיוק אני מדברת אמנם אחרי שראיתי את ההודעה התקשרתי לרחל כי אמרתי: אם לא עכשיו, אימתי. אבל אז היה לי תירוץ נהדר להתחמק: אין לי רכב!!! סתם תירוץ מצוץ.הרי אם באמתהייתי רוצה להגיע, הייתי משלמת גם 100 ש"ח על מונית אם היה צריך, והייתי מגיעה. אבל שוב הפחד הכניע אותי.
ולא אכפת לי מה אומרים הפסיכולוגים: אני מפחדת מאנשים והפחד הזה בא לידי ביטוי היום. אבל למה לעזאזל, זה תמיד קורה? שוב הפחד משתלט ומכאיב כל כך? אז זה הדבר שהתביישתי לכתוב מקודם, אבל הייתי חייבת. ורחל, אם את קוראת את ההודעה הזאת עכשיו אני מרשה לך לאכול אותי בלי
ובלי מלח. (למלח לא מצאתי אייקון)...

נטע-יקרה

אני מגלה לך סוד-אני האמנתי לתירוץ שנתת לי בטלפון, שאגב הוא בהחלט מאוד לגטימי, כסף לפעמים זה שיקול לא לצאת לבילוי, היה זה דווקא סטון יקירי , שהציע להחזיר אותך עם שני, וחשב שהבעיה היא חשש ולא כסף. נטע אני בכלל לא כועסת עליך, ואני בטוחה בדבר אחד שיגיע מפגש שאת תרגישי מספיק נוח ותצטרפי, גם סטון יעיד על עצמו שהוא חשש והזהיר אותי מראש שיהיה שקט במפגש, אבל מה....היה כל כך טבעי ונחמד שלבד הוא הרגיש בנוח לדבר, ובכלל יש אצלי בבית חלוקת תפקידים כשבאים, אני כל כך נהנית לשלוח את ה"אורחים" למטבח, למקרר, בתירוץ של צורך לעזרה...לפעמים זה ממש תירוץ...וזה גורם להרבה אנשים להרגיש כזה בבית...והטלויזיה ברקע , ומוזיקה ברקע...אין זמן למבוכה כזה שצריך לדבר ואין מה ...זה פשוט קורה...שני במפגש הראשון...שעות היתה איתי בבית..ולא דיברה מילה אחת בכלל לא ידעתי איך הקול שלה נשמע......זה בסדר גמור.....במפגש הבא לבד דיברה קצת יותר....והיום יותר....זה לוקח זמן להיפתח......לאט לאט נשמה...תעשי את הצעד קודם לבוא למפגש..אפילו אם תשתקי לגמרי...אני כזו ברברנית..לא סוגרת את הפה.....אי אפשר להיות נבוכים לידי...יש לי סיפורים שלא נגמרים....את לבד תבואי פעם אחת..ותראי כמה האנשים מסהר שהיו במפגש זורמים ומקסימים....ובכלל למשל ל Mאיה התחשק הלכה לשבת במחשב...לכתוב כאן הודעות....לאחר בא לנגן באורגן...זה בסדר....זה לא מפגש לשבת לדבר כל הזמן...או על רגשות...זה תהליך להכיר אחד את השני להרגיש בנוח להתחיל לדבר על כאב במפגש ריאלי...כרגע זה מפגשי כיף , צחוק ובין השורות זורקים דברים...... נטע תפגשי אותי פעם אחת...תביני שלידי יאבד לך כל החשש לפגוש אנשים... ובכלל עלה לי רעיון שאולי תיצרי קשר עם שני...היא מקסימה..תוכלו להיות חברות טובות אתן מאותה עיר...ואז כשתבואי למפגש הבא עם חברה אחת מוכרת...יהיה לך פחות מפחיד.....יש לך מישהי שאת מרגישה נוח לקשקש איתה..... אני אישית משאירה לך את ההחלטה אם תסכימי לתת לי מספר טלפון שלך, ומציעה לך להתקשר מתי שספונטני משעמם לך ובא לך סתם לדבר לספר משהו...לאט לאט הכל יהיה בסדר...... ואם היום פחדת לא נורא יש עוד הזדמנויות..... שבוע קסום רחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נטע

כמו שאני מכירה את רחל, היא לא תוותר לך ולא תהיה לך ברירה, בסוף תבואי אליה לביקור הראשון ואחריו - זה כבר יהפוך למנהג קבוע.

סהרה אגב......רחל נכשלה ...למרות ..

שניסתה הרבה פעמים.....לגרום לעדן.....להגיע לביתי....כנראה מה שהיה חסר זה החמסה שלך....אז אולי שימי כמה חמסה ליד עדן..וזה יקרה גם?:))) רחל-נשמה

עדן .....תראי מה אני עושה לך..

בעקבות ההודעה שלי בפורום הגבת לי באיסיקיו..... עדן: חחחחחחחחחחח לא הצלחת להביא ואתי? בסוף עוד אגיע תיזהרי רחל-נשמה: את לא מאיימת בכלל כי את דברנית ולא יותר....נראה אותך ספונטני באה למפגש....המפגש הקודם היה הכי ספונטני בעולם...כל החברות שלי בהתחלה ובסוף באו ספונטני...יום ארוך של מלא אורחים עדן: עדידי: חכי חכי בסוכות אני אצלך זהו החלטתי!!!!!!!!!!!!! אני דברנית אני אראה לך מה זה בסוכות אני באה!!!!!!!!!! רחל-נשמה: חחחחחחחח, תראי קטע זהו עכשיו עדן מחסלת אותי, ולשם כך היא חייבת לבוא לביתי.
רחל-נשמה שלא מאמינה לעדן-כולה דיבורים

עדןe

New member
חחחחחחחחחחח

רחל חבל עליך עכשיו חחחחחחחח סוכות אני אצלך זהו יש התחייבות חחחחחחחחחחח חכי חכי סוכות קרוב

נטע-יקרה

תתכונני....בסוכות...עדן הדברנית שבטח שרק באינטרנט מקלידה הבטחות כבר חודשים...."מאיימת"....שתבוא בסוכות...כשנעשה מפגש.....אגב יש סוכה שכונתית..אולי נאייש אותה באמת למרתון ששבש ורמי...נראה לי נחמד דווקא חג סוכות.....זה החג שעברתי לגור כאן בשכונה........ יאלה באמת חג סוכות...שאין לי מושג מתי הוא ...אויר בד"כ נעים....ככה יכול להיות רעיון טוב...ובטח דויד גם יחזור מחוץ לארץ....ויצטרף גם. רחל-נשמה

../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

אז מה, אני, נטע ה-
אצטרך להיות עם שתי דברניות? זה מפחיד אותי יותר!!!
מצד שני אני עוד לא רוצה להגיד לא.

נטע-יקרה

לא הבנת אותי, כי את לא מכירה את סגנון הדיבור שלי המיוחד עם עדן "דברנית"-התכוונתי פלספנית.....היא מבטיחה לי ביקור כבר כמה חודשים, ותמיד ממציאה לי תירוצים חדשים (רחל-פוחדת מעדן
), אז גם עכשיו היא רק פלספנית......הממ.....לגבי דיבור ממש.....היא בקושי,
, אחד כזה קטן
. עדן כזו ביישנית, בטלפון אני מדברת והיא רק מקשיבה...וכמו בתפילה אומרת מידי פעם כן (תחליף לאמן).
אז מהבחינה הזאת אין לך מה לדאוג-עדן ממש תגרום לך להרגיש בנוח, אבל ממילא היא רק מבטיחה, כי היא יודעת שביום כיפור אצטרך לסלוח לה על כל הבטחות השווא, אחרי כיפור...היא כבר תתחיל לעשות איתי משא ומתן...לסלוח לה על סוכות....על חשבון כיפור הבא
כמה כיף להזמין את עדן, ולא לפחד מאיומים
, שממילא מתגשמים כמו שעכשיו יורדים בחוץ מטרים. רחל-נשמה
מחפשת מסתור מעדן
מזל שהאיסיקו שוב שבק..וגם האתר שלהם נראה נפל.(גם מה שיורם הביא לא עובד).

עדןe

New member
אתם עוד תראו

אני עוד אגיע בסוכות לביתה של רחל נשמה ואשגע אותה כמו שרק אני יודעת לשגע בסוף תתחרט שהגעתי
רחל תכיני את הסוכה אני בדרררררררררררררררררררררררררךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

עדן את כנראה לא מבינה עדיין?...

מה זה תכיני את הסוכה? בשנה ראשונה שבאתי לשכונה, היתה סוכה שכונתית גדולה....בערב החג...כל משפחה אכלה ערב בבית...חוץ מהשכנים הדתיים עשו ארוחה בסוכה, וקראו לי ולאמא להצטרף....כשהם גמרו, ניקו הכל, ואז...אח"כ ירדו כל המשפחות.....עם מערכת סטריאו, טלויזיה קטנה, משקאות, פירות, אוכל, כל מיני מאכלים.....וישבו ככה לשיר..ומוזיקה עד שלוש בוקר ,ככה כל ערב, לפני שנתיים-או שלוש לא זוכרת כבר? ראש העיריה....ישב איתנו ככה שעה אני חושבת...התימנים התחילו לרקוד ולעשות שמח.....אבל משנה לשנה הכל יורד....ושנה שעברה כבר בקושי ישבו בסוכה.....והיססו אם בכלל לבנות....אני מקווה שהשנה עם כל המצב רוח יבנו וישבו......ואם לא אז נשב בדשא בלי סוכה..... דבר שני-ממתי אני מכינה משהו בבית כשבאים אורחים? מה חשבת את באה לשבת על הפלאז´ה? מותק ישר סינר-למטבח....תתחילי לעבוד...איפו יהיה לך זמן להתקרב אלי בכלל
, תעשי הכרות עם המקרר, והכלים.....ותעזרי!!!!
וחוץ מזה, אני כבר אמצא מי שישמור עלי
, וליתר ביטחון אחביא ליד את ה-
של השניצלים, ואשים לי
על הראש. וכדי להבטיח את שלומי אתן לך לשתות קצת
, ואשים לך בפנים מלא מלא
-ככה יעשה ל"מאימים"-עכשיו תבקשי
, כי תדעי לך במקרה זה, גם סהרה לא תעזור לך...
רחל-נשמה שבטח הסתבכה עם השטויות שכתבה.

עדןe

New member
חחחח יא קרועה

אני אבקש סליחה? על מה? מי? ולמה? אני עדיין מאיימת וזה דווקא נחמד לי אז למה לא בעצם? טוב נו סוכות אני אבוא ואולי תיהיה סוכה אבל לא נורא אסלח לך רק להפעם חחח {{{{{{{{{{{{{{{אוהבת}}}}}}}}}

עדןe

New member
ואם כבר ששבש

הזכרתי שאני אלופת המזרח התיכון והסביבה בששבש? אז רחלוש תתאמני טוב טוב כי את הולכת להפסיד סוכות זה עוד שבועיים אז יש לך זמן להתאמן

למעלה