די שקט פה וכמעט שאין הודעות חדשות

רוייקו

New member
די שקט פה וכמעט שאין הודעות חדשות

ההרגשה עם זה לא משהו. בקרוב הפורום יראה אחרת ראשית, הכוונה שלי להקים אתר מקיף על כל סוגי הניתוחים השונים המוצעים נגד השמנה. בקרוב יעלו גם אתרים עבריים נוספים בתחום קיצורי הקיבה שבחלקם אהיה עסוק בזמן הקרוב. המטרה היא לפתח את המדיה הזו באינטרנט. מידע מקיף וקבוצות תמיכה אינטרנטיות. יהיה מעניין. כדאי לחכות. כמו כן, הפליירים ברחבי בית החולים יעשו את שלהם. בקרוב. :)

רוית**

New member
שלום פורום ושלום רוייקו

אתה יודע בא לי נורא להשתתף פה- אבל כמו שאמרתי לך הפורמט של ההודעות לא נוח, ואולי אני סתם רגילה לפורמט של אי.או.אל. על כל מקרה מנסיון בכל פורום יש ימים שקטים ויש ימים עם ים של הודעות, וחוצמיזה מוטב הודעות איכותיות במשורה ולא מחזור גדול של הודעות זבל. אז שבת שלום, אוהבת אותך ואתה על רכבת ההצלחה - לא לידוג.... ריקי.

רוייקו

New member
לריקי ולכל האחרים שרוצים את הפורמט

של יואל. למעלה, יש לכם אפשרות לבחור בכמה פורמטים שדומים ליואל ולאלה שאין עוד לאף אחד. אם ברצונכם לקבל את הפורמט של יואל, בחרו ב ``תצוגה ללא תוכן ההודעה`` הפורמט הזה יציג לכם את ההודעות שניצפו בצבעים של אפור דהוי ואת אלה שלא ניצפו בצבע שחור. החיסרון העיקרי שמבזבזים זמן על פתיחת הדף החדש לתוכן ההודעה. ריקיל`ה, גם אני מעדיף איכות על כמות, אבל אין ספק שהפורום עדיין לא המריא. אני מחכה לשאר הצוות והנוסעים ואז נמריא. אני אמנם טייס טוב, אבל בלי הצוות ובלי הנוסעים לא נוסעים לשום מקום :) לא ככה ? רוייקו

עדי.פ

New member
אל תתיאש- יהיה בסדר

אז מעט מדשדש בהתחלה אני כל יום כאן עדי

שירז29

New member
רוייקו,מורגש שלא ההיתי פה,אה?

אז הנה אני פה,חזרתי אליכם,ואני כבר אחרי הניתוח ב-3 ימים. באהבה שירז......

רוייקו

New member
כן, שמעתי מגלית1 שעברת כבר את

הניתוח.. נו, איך את מרגישה עכשיו ?

שירז29

New member
נכון רוייקו.אני כבר 4 ימים אחריי...

הניתוח להוצאת הטבעת,שאת הניתוח עברתי אצל פרופסור חרוזי,באסותא. אני עדיין חלשה,עם בחילות,וסיכות בבטן. הימים הראשונים לא עברו לי קל,הניתוח עצמו עבר לי קשה בהרבה,יותר מהניתוח הראשון. אבל העיקר שאני אחרי,ושמחה עם החלטתי בנידון. תודה לך על ההתעניינות. באהבה שירז.......

שלגיה**

New member
שירז,לא עשו לך את זה בלפרוסקופיה?

למה יש סיכות? ניתוח ההוצאה לא אמור להיות יותר קל ? תרגישי טוב שלגיה*

מירי,

New member
גם בלפרסקופיה יש סיכות...

אומנם אין פתיחה מלאה של הבטן אבל הרי עושים בה חורים .. חרוזי משתמש הסיכות לסגירת החורים האלה (אני היסתובבתי עם 15 סיכות על הבטן כ 10 ימים) , הבנתי שסובחי למשל משתמש בחוט נמס או משהוא כזה ... אבל פה אני לא יודעת , צריך לבדוק עם המנותחים של סובחי - אבל זה לא משנה , מהר מאוד אפילו הצלקות נעלמות... בהצלחה!!!

רוייקו

New member
מירינק`ה, התכוונתי לסיכות טיטניום

על הקיבה, כפי שמיושמים ב SRVG ומעל שורת הסיכות קשירת הלאפ-בנד. שורת הסיכות, כפי שמנתחים אחדים טוענים, מהווים מקדם בטחון בפני החלקת הטבעת בעתיד. לא התכוונתי לסגירת דופן הבטן על ידי סיכות או הדבקה.

עדי.פ

New member
דוקטור סובחי תופר בתפר פנימי

מחוט מתמוסס וסוגר את החלק העליון של החתך בדבק כרורגי (דומה לסופר גלו) וכך אין בעיה של סיכות והאיחוי מהיר ועם פחות תופעות לוואי

רוייקו

New member
הסגירה שלו להיט... הוא היחיד שמשתמש

בהדבקה כל השאר סוגרים את החתכים של הטרוקר עם סיכות.

שירז29

New member
שלגיה**.........

עשו לי את ניתוח הוצאת הטבעת,בשיטת הלפרוסקופיה. היו לי 5 חורים בבטן,אחרי הניתוח הראשון, אבל מה שפרופסור חרוזי עשה,הוא פשוט חזר על 3 צלקות,שבהם עשה את החורים על מנת להוציא את הטבעת,ובמקום החורים יש 12 סיכות,שאותם אני צריכה להוריד אחרי 10 ימים. את האמת לא הרגשתי שום הבדל בקושי הניתוח,הניתוח עצמו היה קצת קשה, אחרי הכל,זה ניתוח,ויש לו את התופעות לוואי שלו,שאחרי ההרדמה כמובן. לי אישית,את האמת,היה קשה יותר מאשר הניתוח הראשון. בכל מה שקשור לניתוחים,אין דבר קל,אפילו בניתוח לפרוסקופיה. ועכשו,אני לאט לאט,מתאוששת,ומחלימה. תודה לך מתוקה. אוהבת שירז.....

למעלה