די!!!

r o n i1

New member
די!!!

את שתמיד התעלמת ממני עד שחברתך עזבה אותך את זאת שמנצלת אותי עד תום את שכה "אוהבת אותי" והולכת לרכל מאחורי הגב את זאת שפוגעת בי כל פעם מחדש את שבטוחה שאני פגעתי בך שליכלכתי עליך מאחורי הגב אצל זה שלא שם עליך ואת משגעת אותו...... תפסיקי אני מנסה להיות חברה טובה ואת יורדת מבזה פוגעת.... די נמאס לי! אז אני מתכתבת עם אהובך על דברים אישיים זה לא חייב להיות עליך יש עוד נושאים בעולם כמו כמה שהעולם הזה חרא כמה שהחיים קשים ושבא לי להתאבד כן את מאושרת את שמחה עכשיו?שמחה שגיליתי לך כמה כואב לי<?.יש דברים שאני מעדיפה לדבר עם אנשים שאני פוגשת פעם ב... מותר לי? מותר לי פרטיות? אז נכון יש פעמים שאנחנו החברות הכי טובות בעולם ויש פעמים שאנחנו מרכלות יחדיו יש פעמים שאת עוזרת לי עם לידור ויש פעמים שאני עוזרת לך עם אהובך...... אבל יש פעמים שפרטיות זה הדבר הכי חשוב וכשאת פורצת לפרטיות שלי זה פוגע אז בואי נשאר חברות אבל גם נשמור על פרטיות זה מותר זה אפשר אם מפריע לך השיחות על לידור תגידי די! ואני אפסיק לי שזה כבר מעצבןאז אני אומרת די! ואת נפגעת ואני לא רציתי לפגוע אני רציתי פרטיות.. ואם נפגעת סליחה....

גל ים..

New member
מצטערת מראש על התגובה...

יש כל מיני סוגים של חברות בעולם...כאחת שיודעת מהי חברות אמיתית ומהי חברות בזוייה יכולה לאמר לך רק דבר אחד...על תשפוט אדם עד שתעמוד במקומו...מי יודע מה חברתך עברה בחיים...מי יודע כמה היא נפגעה..שהיום היא לא סומכת על אף אחד או אף אחת.. ואם את חברה אמיתית נסי להבין אותה ולא לצעוק עלייה...נסי לא לכעוס ונסי להיות אדם אמיתי..וכנסי למחשבות האמיתיות שלך למה באמת את מכתבת עם אהובה...האם יש לך רגשות אליו ולכן זה כל כך חשוב לך ... ושוב מצטערת על התגובה ...אחת שראתה כמעט הכל בחיים... גל

r o n i1

New member
אז ככה

אני בכלל מאוהבת באאחר איתו זה קשרי ידידות שהוא עוזר לי במצוקה....... איתה קשה לי לדבר אני מעדיפה לדבר עם אנשים שאני בקושי מכירה.... ככה אני......... והיא צריכה להבין אותי ולר לחדור לפרטיותי

קשה לך וגם...

וגם לה! תראי זה בוודאי חשוד כשאת מדברת עם אהובה שיחות נפש ו...גם אני הייתי חושדת.ואולי היא סתם פראנואידית שנלחצת סתם. אולי היא צודקת בטענה שיש לך רגשות כלפיו.ואולי אתם באמת רק ידידים. תראי את צריכה את הפרטיות שלך כמו שהיא את שלה-(הרי היא לא תיכנס איתך לשירותים-נכון?)אבל חשבת על האפשרות שאם באמת הייתן החברות הכי טובות לא היית מפחדת לספר לה את כל הדברים שאת מספרת לאהובה אולי אם תנסי ותספרי לה את מה שבעומק לבך-היא תבין.... תראי איך תגיב לדברייך-אם תבין-מה טוב,אם לא שתלך לעז....סתם פשוט תדעי שהיא לא בנוייה לשיחות נפש אמיתיות! אני בטוחה שבטח פעם דיברתן על דבר כלשהוא והיא כן הבינה אותך-אם לא המצב חמור! בכל אופן תנסי לדבר אל הנפש שבה לכל אחד ואחת מאיתנו יש כזאת! אולי הנפש שלה תבין את הנפש שלך והן יתחברו ותראי שבכל זאת תוכלי לדבר איתה על כל נושא שבלבך... אוהבת-
ונשיקות ממני ומאבא
והרבה חיבוקים!
ילדה של אלוהים

למעלה