די

תלתלית

New member
די

לא יכולה איתך יותר כמה עצב אתה עושה בי כמה זכרונות אתה מביא איתך לך... לך ממני. תביא ימים אחרים של קרן שמש שאהבתי לא יכולה לשמוע את הצלילים שלך חודרים אל חדרי אל נשמתי זה מזכיר לי אותי של פעם ואני כבר אינני לך כבר. תבוא אולי שוב כשארצה לך כבר גשם די עם כל טיפה באות הדמעות שלי. לך כבר תחזור לעננים, נסה לבוא שוב מחר, אולי אהיה פחות עצובה לקראתך, טוב?

חן (*_*)

New member
מחר ../images/Emo24.gif

מחר שוב יכה הגשם בתריסים מחר..... העצב של היום יהפוך לחיוכים מחר....... דמעות האתמול יתאדו בחום מחר....... הכל יראה שונה וטוב באור-יום מחר..... הלילה ידמה כאילו היה חלום מחר...... או מחרתיים, שבוע/חודש/שנה מחר....... תמצאי אהבה אמיתית וכנה

כ-ו-ל-ה קצת גשם,וכמה בכי..../images/Emo8.gif

יש יותר טוב מ.. גוף לגוף-מתחככים מתחת לפוך,נוגעים בחוץ משתוללים הברקים ובינינו מתרוצצים היצרים.. מה רע,תלתולה,מה רע ?

Mוניk

New member
תלתלית מאמיייי../images/Emo25.gifלא לקחת ללב

שלמה ארצי העולם החולה בעוד עשר שנים, יקפא בוודאי, אמרה כותרת עיתונים, לתוך הסלט, נפל השלט, הגשם ירד, הלכתי לאט. לא לקחתי ללב ראיתי עץ שנשבר, בתוך שדה עפתי אחרייך כמו הפרפר, היינו רחוקים היינו קרובים, לא לקחתי ללב ימים ארוכים. לא לקחתי ללב, את זה וההוא, בבוקר קשה התחלתי לרוץ, לא לקחתי ללב, כשכולם נשברו, נהייתי חשוד, לא לקחתי ללב, לא נשברתי נפשית, מתוך הסיבוך, עשיתי היפוך, הדלקתי ת´אור הקטן הפנימי, שמאז ותמיד זה האור החשוב. אל תיקחי לך ללב, את כל מי שמאשים, זה שאמר לך אוהב, ואחר כך הכחיש, אל תקחי לך ללב את היום המעונן, הדמעות לפעמים זולגות מעצמן. ואת תלתלית תהיה מחר שמחה יותר כי מחר יום חדש ויש למה לצפות ותמיד לקוות לטוב,,, לא לשכוח תלתלונת את עדיין ילדונת תלתלית
מוניק

למעלה