די

לי שני

New member
די

נמאס לי מכל הסבל הזה והפחד משתק לצאת מהארון אני אפילו לא מצליחה להיות נשית ולהשתחרר גם כשאני לבד . אני מגעילה את עצמי ואני לא רואה שום פתרון בתקופה הקרובה. אני לא מצליחה למצוא לעצמי את האדם או המקום הנוח שבו אני יוכל להשתחרר ולהרגיש בטוחה ואינטימי. מזל שאני לפחות כותבת פה .בתור אטאיסטית גמורה אולי אני יאמין כבר בנסים . שמחר בבוקר אני יתעורר כגבר רגיל כמו כל החברים שלי.

DarlingAdam

New member
אם את כבר מקווה לניסים,

לא עדיף לקוות שתתעוררי אישה רגילה? עצוב שאת מרגישה כל כך רע, אבל לפחות את במצב שבו את יכולה לראות שזה רק - "בתקופה הקרובה". והתקופה הקרובה תעבור בקרוב, אני מקווה.. אולי נארגן איזה מפגשון פורום כדי שאת ועוד כמה פה ימצאו מקום להיות הן עצמן בנוח, במקופ בטוח, במקום עם אנשים כמותן פחות או יותר? מה דעתך על זה? כמו לכתוב בפורום, רק עם פנים.

mohini

New member
שני

תחזיקי מעמד כולנו איתך ולא נעזוב אותך,יש לך את התמיכה שלנו אין צורך להתייאש אני בטוחה שיש עוד הרבה טרנסיות שהיו במצב שלנו והיום הם נשים מצליחות ויפיפיות אל תדאגי נעבור זאת יחדיו,לסוף המנהרה אני יודעת שיש אור אנו פשוט נוסעות לצד השני,וכשכל זה יסתיים תוכלי להסתכל על עצמך במראה בסיפוק ולדעת שהיה שווה לחכות;)

אני מצטרפת לרעיון של אדם

(ומעוניינת להשתתף, אם יצא לפועל מפגש כזה). יש גם את האפשרות של קבוצת התמיכה של אילנה ברגר. האתגר הכי גדול שלנו הוא קבלה עצמית. תני לעצמך קרדיט, אל תשפטי בחומרה. יש לך תהליך מאוד גדול לעבור, אל תנסי לעבור אותו ביום אחד (במחשבה הכוונה), קחי על עצמך רק מה שאת יכולה באותו זמן, גם אם זה ממש כלום. תחזיקי מעמד

ביציק

New member
האם כל טרנסקסואל מדבר בגוף נקבה?

אתם, רובכם, אתם מרגישים אישה מאז זוכרים את עצמכם? האם אתם יכולים להדחיק את הנשיות הזו?

אבא גאה

New member
לא, רק אלו מבינהם שהם נשים

אלו שהם גברים מדברים בלשון זכר ויש גם כל מיני באמצע, אבל אני לא אגלה לך באיזה לשון הם מדברותים

ביציק

New member
שאלה..טרנסג'נדר, כידוע, היא אישה

כלואה בגוף של גבר או ההפך, האם בחלומות שלכם (של טרנסג'נדרס בכלל) אתם רואים את עצמכם כפי שאתם רוצים לראות? לדוגמה, נפש של אישה בגוף של גבר, רואה את עצמה בתור אישה בחלומות?

לי שני

New member
אולי

אני מאוד רוצה להיפגש אבל רק מול בן אדם אחד קשה לי מאוד לראות אותי נפתחת מול יותר כי אני במצב של הדחקה גדולה מאוד כלפי חוץ . אבל אני ישמח לפגוש אחת מחברות הפרום שנמצאת בשלב יותר מתקדם

כפיר 17

New member
תגובית

גם אני טרנס... וגם אני נמצא במצב של הדחקה אני מבין בדיוק מה עובר על אנשים כמוני... וגם על מה שעובר עליך... גם אני מקווה לקום בוקר אחד כמו כל החברים הגברים שלי ללכת אל המראה ולהעביר את היד על הבטן החלקה שלי... אני מת ללכת יום אחד לים ולהוריד את החולצה... ללכת למסיבות של גייז ולהיות גבר לכל דבר... אך כל מה שכתבתי הם דברים שאני רוצה ויש הבדל בין הרצוי למצוי.. והמצוי הוא שאני וגם את/ה אני לא יודע איך לדבר אליך.. תכתוב/י לי איך לדבר אליך.. צריכים לעבור תקופה ארוכה ומאוד מאוד קשה.. הכי חשוב זה לדעת שתמיד יש מה לעשות.. ואם את/ה רוצה את זה שום דבר לא יעמוד בדרכך.. אני מבין אותך באמת באמת... אני מבין שאת במצב שאת לא יודעת מה את או מי את הכל מבולבל ולא ברור ואת/ה כל כך רוצה דברים ברורים וידועים.. שלא יהיו לך הפתעות... בקשר למה שכתבת שזה קשה לך להיפתח לאנשים.. אני ממש ממש מבין אותך כי כשאת עם אנשים אף אחד לא מבין מה עובר עליך באמת.. ואת/ה מרגיש/ה מיותר/ת... או משהוא דומה.. אני יכול להבטיח לך גם אם זה נשמע נדוש תתני/תתן לזה לעשות את שלו.. אולי עכשיו את/ה לא צריך/ה אנשים מסביב.. את/ה צריך/ה שקט כדי לחשוב לראות מה קורה איתך.. אל תמהר/י להחליט קח/י את הזמן כי בסך הכל אלו החיים שלך.. ואל תתני/תתן לשום נורמה או שום מילה לשנות את הרגשות שלך.. "קח/י פיסה של שקט בתוך עולם רועש.. קח/י את הזמן לחשוב להתגבש.. אל תפחד/י לנסות לגעת.. כי רק לך מותר לדעת..." בהצלחה...

לי שני

New member
הי כפיר

קודם . תודה על התגובית. דבר שני אתה יכול לכתוב לי בלשון נקבה כי זה המקום היחיד שבו אני יכולה לדבר בלשון נקבה. דבר שלישי אני מאוד מבינה ומתחברת למה שכתבתה ,זה ממש עצוב ששנינו מרגישים ככה משני צדדים שונים אני ההיתי נותנת הכל כדי לקבל את הגופ שלך ואתה בטח ההיתה שמח לקבל את שלי. זה מדהים איך כל הרצונות שלך הם גם שלי בהפוך למשל אני מתה ללכת לים עם בקיני וראות במראה גוף

כפיר 17

New member
לי שני זה בשבילך

אני בדיק באותו מצב כמוך אני מכיר מישהיא שאמרה לי שאני יכול לבחור את המשפחה שלי כי המשפחה האמיתית שלי לא תומכת בי הייתי ממליץ לאמצץ לך משפחה שתיהיה מורכבת אך ורק מאנשים שמוכנים לקבל אותך כמו שאת שיאהבו אותך ויתמכו בך אולי זה נראה שאף אחד לא אוהב תתפלאי לדעת כמה אנשים מוכנים לעזור ולהקשיב וגם אני אחד מהם לבנתים אל תתיאשי ותיהי חזקה ואני תמיד כאן בשבילך בהצלחה נשיקות

לי שני

New member
תודה

אני מקווה שמי יתן ואתה תוכל להגשים את עצמך כגבר ואני כאישה

כפיר 17

New member
אל תדאגי

בסוף עוד יהיה לנו טוב.. ואם תירצי את תצליחי ואם תצתרכי לדבר אני פה

boi2man

New member
לי שני יקרה

את אישה. ואת האישה המדהימה והמיוחדת ביותר שיש. תחשבי על זה. בסך הכל אנשים פשוטים, בכלל לא מודעים למגדר שלהם. הם לא באים בתלונות לאף אחד. הם מה שהם וזהו. את קיבלת את היכולת המדהימה, את התפיסה היפה להבין שאת רוצה לשנות. בך יש סוג של "גאונות טרם זמנה". כי איש לא יכול להבין אותך. אבל אולי בעוד מאות שנים או אפילו רק עשרות, יגלו בעצם עד כמה דברים אינם חד משמעיים. את כבר אישה. ואת בטוח כל כך יפה...וכל כך מוכשרת. ובוודאי שתוכלי להגשים את עצמך כאישה. זה תלוי רק בך ובמה שיש לך בין האוזניים...(תתפלאי, לא בין הרגלים...!) תמיד כאן... ומבין, נעם.

לי שני

New member
תודה חמוד

שמעתי על הסיפור שלך מחברה שלך ורציתי להגיד לך מזל טוב גם על הניתוח וגם על חברה מיוחדת. אני שמחה שאתה כבר מתחיל להגשים את עצמך כגבר.

למעלה