דכאון והסוד

דכאון והסוד

אני קראתי את הסוד ומאמין בו בכל ליבי. כמובן שהסוד עזר לי. רק שעברתי כמה טראומות די קשות ויש לי חרדות ודברים בסגנון- ובאופן כללי בתחושה הכללית יש לי משקולת למצב הרחוב- תחושת כבדות, עצבות- וכדומה... פעם היתי עם מרחם על מה שאני, מתאמלל מתמסכן- שומע שירים עצובים כי מאד אהבתי להרגיש מלנוכלי. כרגע אני מנסה להרגיש טוב ואושר למרוב שקשה לי. לפרקים אני מסוגל. לפרקים אני נלחם לא להשתאב לדכאון. מה עושים"?"

kikona126

New member
שלום

קודם כל אני הייתי מתחילה עם שינוי גישה. לקיחת זמן קבוע פעם בשבוע כדי להיות עם עצמך, לעשות דברים שאף פעם לא עשית - ללכת לעשות טיול מסלול (דרך אגב מחקרים פסיכוביולוגיים מוכיחים כי בטבע רמת הסרטונים בדם יורדת, ובגלל זה ההרגשה יותר טובה שם, זה מעין השפעה של הקטיונים והאניונים) לעשות קניות לבד, למצוא זמן אומן לעצמך, לעשות בו מה שאתה רוצה! זה עוזר ולא לותר עליו. לאחר תקופה מסויימת להאמין בעצמך, לשנות קצת את השירים אותם אתה שומע, אם קשה לך להתחבר למילים, מוזיקה ללא מילים גם יכולה לעזור, רק כדי לנקות את הראש.

Galel

New member
אני סתם ניג'ס...

אני חושב שהתכוונת שרמת הסרוטונין עולה... כי כשרמת הסרטונים (כמו בטלויזיה) בדם יורדת...יכול להיות שלקחת איזה חומר שלא היית אמור לקחת, :) אבל אני סתם נודניק כי שאר העצה היא מצוינת...:) גלאל.

liranush39

New member
העיצה שלי...

היי, כמה דברים: דבר ראשון- תוציא את כל השירי דיכאון , יש עכשיו שירים כ"כ יפים שיצאו, לדוגמא: דני רובס- "משהו חדש מתחיל אצלי עכשיו", צרוב לך דיסקים עם שירים חיובים,ותשמע רק אותם- אין לך מושג כמה זה משפיע. דבר נוסף- תכתוב לעצמך כל יום איזה חיים נפלאים היית רוצה שיהיו לך(לא ברמת הפנטזיה), אבל מה היית רוצה שישתפר עכשיו. ודבר אחרון- תכתוב, תגיד לעצמך- כל יום תודה על מה שיש לך... מותק זה לא מובן מאליו- כל דבר שקורה לנו. אתה תראה שברגע שאתה אומר תודה אלוהים נותן לך עוד. מקווה שעזרתי. האושר שלך הוא בחירה. ותשים לב שברגע שאתה במצברוח טוב, הכל משתנה לטובתך... שיהיה בהצלחה

seagate

New member
השיר הזה,

זה ההוא עם החתלתולים שמתים??? ולא, שום שינוי אמיתי לא מתחיל בלהחליף את כל המוזיקה ואת כל עצמך ביום אחד. הרבה יותר נכון מה ש KIKONA אמרה: תתחיל לאט לאט, צעד צעד, את תדחוף את עצמך להיות שמח בכוח, פשוט תעשה מה שטוב לך וההרגשה הטובה תבוא בעצמה, ובכלל, מה שכתבת לא קשור כלל לסוד, הסוד לא יוציא אותך מדיכאון, ואני מקווה שזה לא ישמע רע, אבל בשביל דיכאון מתמשך תמיד מומלץ ללכת לטיפול, לא להסתבך עם עצמך לבד, יש אנשים שזה המקצוע שלהם לעזור לאחרים להרגיש יותר טוב, אז באמת כדאי לך לפחות לשקול...

liranush39

New member
אני בסה"כ..

טוב תראה... אז קודם כל- זה ממש לא השיר עם החתלתולים... זה שיר חדש של דני רובס, ולמיטב ידעתי, אין שם שוחתלתולים שמתים. דבר נוסף- אני בסה"כ רציתי לעזור לך להרגיש טוב. תודה לאל, טפו טפו טפו- כל יום, אני בורכתי בשמחת חיים- למרות שגם החיים שלי לא תמיד קלים. השמחה שלי היא זו שמוציאה אותי מכל מצב- ודרכה אני עוזרת לאנשים בכלים שאני מיישמת על עצמי, וגם באמצעות תהליך שאני עוברת עם מאמנת. הכוונה שלי הייתה לעזור. קיבלת טוב... לא קיבלת- שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה.

kikona126

New member
היא עולה, אני כתבתי יורדת?../images/Emo2.gif

דרך אגב, כשהיא יורדת זה עושה טוב.. יותר מאוחר אני אחפש לך את הקטע בספר ואעתיק את זה

למעלה