יש את הרשימה הזו,
יש כאן המון גופים ואירגונים שנותנים עזרה.
[URL]http://www.tapuz.co.il/general/sos.asp[/URL]
אני כותבת לך בנקבה כי אני חושבת שחשוב שתחשבי עם עצמך טוב לפני מעשה כזה.
לצאת בהכרזה שאבחת את עצמך כבעלת דיספוריה מגדרית זה דבר אחד, אבל שאר ההודעה שלך נשמעת מבולבלת ומדאיגה.
אם לא טוב לך כאישה את צריכה לחשוב כאישה טוב טוב למה לא טוב לך, לנסות לפרק את זה לחלקים קטנים ולחשוב עם עצמך או כאן איתנו מה הסיבות שגורמות לכך. בכל מקרה בשינוי מאישה לגבר הזמן לא פועל לרעתך כי הגוף הנשי נשאר יחסית באותו מצב, בזמן שהפוך בגיל ההתבגרות מתחיל לצמוח שיער על הפנים, והקול נהיה עבה יותר וכל הפנים הופכות גבריות, ובגיל המתקדם מתחילה הקרחת.
את צריכה להבין גם איך הצד השני רואה את מה שאת כותבת, ברור שאם תכתבי בזכר בשביל רוב אוכלוסית הלהט"ב זו תהיה הצהרה ברורה שאת מעוניינת להתחיל שינוי לגבר.
לי נשמע שאת קצת מבולבלת ולא בטוחה בעצמך ושינוי מין הוא החלטה אחת גורלית שתהפוך לך את החיים, לרוב מי שמחליט לעבור תהליך כלכך רדיקלי שכזה מגיע ממקום של כאב עצום לחיות בגוף שלא מתאים לו, ומתוך הבנה והכרה שהעולם הזה לא מושלם ובכל שינוי מין מוצלח ככל שיהיה את לעולם לא תגיעי לגוף של 100% גבר אלא מאוד קרוב לזה. את צריכה להבין את השאלות והמצוקות שיש לך ולנסות לחשוב האם שינוי הגוף או חלקים בגוף בצורה שלא תמיד תהיה מושלמת. האם זה יביא אותך למנוחה ולנחלה?
את תמיד צריכה לחשוב מהיא הנורמה של הצד השני, אם תדברי עם אדם מאוד ליברל יכול להיות שתקבלי עידוד לכיוון השינוי מין, אך אם תדברי עם אדם שמרן הדעות יכולות להיות הפוכות לגמרי, לכן שום אדם אחר, אפילו אם הוא איש מקצוע לא יכול להחליט בשבילך מה טוב לך.
כמו כן את חייבת להבין ולהכיר את הסיכונים, הסיבוכים וההשלכות של התהליך.
שינוי מין מאישה לגבר הוא בלתי הפיך לחלוטין, ויכולות להיות לו השלכות חמורות על מערכת הרביה הנשית, המחזור, מעבר לכך הדגדגן גדל, ומופיע שיעור על הפנים והקול הופך לנמוך, במידה ואת לא שלמה עם עצמך ב100 אחוז את עלולה לגרום לעצמך נזקים בלתי הפיכים.
כמו חוסר יכולת להביא ילדים לעולם, הפסקת מחזור, ציסטות, ולפעמים בעיות שמחייבות התערבות כירורגית כמו הוצאת הרחם או השחלות.
קיימת היום מודעות הולכת וגוברת לאנשים קווירים, או נזילים מבחינה מגדרית, אם לשים את היד על הלב, חלק מהאנשים שנמצאים במצב הזה הגיעו לשם כי הם באמת כאלו, אך יש גם לא מעט שנשאבים לשם מבריחה, חוסר החלטה ודיכאון, ומתעוררים בשלב מאוחר יותר בחיים ועושים שינוי, וזה מצב שאת צריכה לשים אליו לב.
אולי יש להודעה הזו טון קצת נוקשה ולא נעים, אך אני מרגישה שזו חובתי לתת לך את הבסיס האמיתי של מהות התהליך, ולחשוף בפנייך גם את הצדדים הלא הכי נעימים שלו.
אשמח לשמוע מה את חושבת.