דכאון חג

• פותח הנושא LsMs
  • פורסם בתאריך

LsMs

New member
דכאון חג

שוקלת ברצינות לחזור לעשן...די נמאס לי באמת...נמאס מהקקי הזה

אין לי כוח למשפחה שלי שלא קל לחיות בה נמאס מהחבר המעפאן שבכלל מאוהב באקסית שלו העפתי אותו ל60 עזעזל אמרתי לו שהצבתי עובדה הצבתי תאריך שימחק את התמונות שלה אחרי חודשיים שרדפתי אחריו מסרב? אין בעיה גם אני מסרבת להמשיך...זה נקודה קריטית...תם ונשלם עונשו זה

אין לי חברים שממש ידברו איתי אלא פשוט יגידי לי מה הבעיה תראי סרט צאי מהבאסה..

במקום זה אני פאקינג יושבת בבית אחרי שלקחתי את המנה היומית של 60 מ"ג ציפרמיל עם כאב ראש מאסיבי ובחילות והתקף דכאון מטורף אבל כמו זומבי לא אבכה..סתם אבהה בחלל ואחכה לתחושה של היי שתציף אותי...שוקלת לקחת מנה או שתיים של קלונקס וללכת להשתזף באמבטיה ולצוף במחשבות ריקות ולדאות באוויר...העיקר..להפסיק לחשוב עליו ועל המצב הקקי בבית (סבא נפטר החבר לא טרח להופיע אפילו לשבעה...לא התחשב בי בכלל אמא שלי מתחרפנת מזה אבא שלי גם אחותי גם...ועליי רק צועקים...למה?? כי אני זומבי שלוקח סמים פסיכיאטרים במרשם כלומר חוקי ואני לא מגיבה לאף אחד...מתהלכת במצב זומבי )

דכאון חג...

היי LsMs...

נשמע שכל הדברים נפלו עלייך ביחד בתזמון גרוע. כולם מציפים אותך ומעיקים עלייך עם הדרישות, העצבים והחוסר רגישות שלהם, ובגלל החג והחופש אין מסגרת, נמצאים הרבה עם המשפחה וככה חג שאמור להיות משפחתי הופך לבלתי נסבל ומציק. את לא צריכה לספר לי על זה, אני מכירה טוב מאוד את אווירת ה"משפחתיות", בייחוד שמתחילים לריב עקב זמן ארוך מדי ביחד.

תראי לגבי חבר שלך אם החלטת להיפרד כנראה יש סיבה טובה, תהיה לך תקופה קשה אבל בסופו של דבר זה עובר. לגבי המשפחה, כשאת מתחילה להרגיש שהם צועקים עלייך תגידי להם, תגידי להם שאת לא בן-אדם בריא, ושאת רגישה מאוד ומספיק קשה לך גם בלי הצעקות שלהם. תעשי לך מקלחת, תתנתקי, תשמעי מוזיקה, תעצמי עיניים ותירגעי. תיכף הטירוף הזה ייגמר ונחזור לשגרה.

ואת יכולה כמובן לבלות את החג איתנו.

LsMs

New member
נראה לי שאני אצטרך

להעביר לא מעט שעות ליד המחשב העיקר לשכוח מהאקס המפגר הזה ומכולם ולקחת כמה שיותר קלונקס ולישון לישון לישון...

ככה מתמודדים עם פרידה

תכתבי מדי פעם, אני מבטיחה שאני אעשה הכל לעזור לך לשכוח מהאקס. ובינתיים תנסי להיזכר בכל הסיבות שגרמו לך לרצות להיפרד ממנו. תיזכרי בכל החסרונות שלו. אני יודעת שאחרי שנפרדים עושים אידיאליזציה לאקס ושוכחים את כל הדברים הרעים.

תיזכרי ותביני שיותר טוב לך בלעדיו. ואל תגזימי עם הקלונקס.

למעלה