דכאון עמוד בעקבות מות חתול לאחר 16 שנים : מחפשים חתוכלב

myappchi

New member
דכאון עמוד בעקבות מות חתול לאחר 16 שנים : מחפשים חתוכלב

לאחר שישה עשר שנים החתול האהוב שלי נפטר, חתול פחיסטני פשוט ומהמם אבל טוב לב ועם אופי כלבי נפטר לפני כחודשיים ומאז אני לא חוזרת לעצמי, התקפי בכי והתקפי חרדה :( , החתול היה מאוד קשור אלי, ישן איתנו, היה הולך בעיקר אחרי לכל מקום מהמקלחת ועד הספה ועד המיטה, בגלל נכות אני רוב הזמן בבית אז כל היום היינו יחד.
אני מחפשת חתול חדש, עדיפות לגיל עד שישה חודשים אבל שכבר אופיו מעוצב, חתול-כלבי , אני מאוד מבקשת לא לנסות להמליץ על חתול שלא כזה רק בשביל שאקח, אני מכירה את המקרים האלה מחברות ובעלי לא יסכים לכך ופשוט יחזיר את החתול, בניגוד אלי הוא חסר סבלנות לחלוטין ל"משחקים" מסוג זה והיות ועשו זאת גם לאחותו הוא לא מוכן שניקח חתול שמנסים "למכור" לנו כבעל אופי ידידותי ולבסוף יתברר כמתבודד.
העדיפות שלי היא לשעירים, בריאים בלבד, לא חתולים עם מחלות אני לא מסוגלת לאבד עוד חתול בקרוב, חתול יחיד לא שניים (לא לנסות להסביר לי למה כדאי שניים) מחונך לצרכים, רגוע ומלא אהבה. האם ידוע לכם על חתול שכזה שמחפש בית אוהב ואמא פולניה? אבא פחות פולני אבל עדיין אוהב :)
תודה

infatuation

New member
יש חתול מקסים בפרדס חנה שמחפש בית

אבל את צריכה להבין שבגיל הזה הם עדיין מאוד שובבים ורוצים לשחק הרבה.
&nbsp

hungarfield

New member
קחי בחשבון שלא תמיד ניתן לדעת על ההתחלה

לאחר מותו של פליקס שלנו זצ"ל, חיפשנו חתול אחר, מתרפק.
אימצנו פרסי בן 5 שנים שתואר ע"י הבעלים כחמוד וחברותי במיוחד, אבל כשהגיע הביתה? יוק. כלום. התחבא בשירותים שבוע, אח"כ הסתובב בבית אבל בקושי ניגש אלינו.
חלפו כשישה חודשים עד שהתחיל לבוא להתלטף ממש, אבל כשהסכר נפרץ? וואו. חודשיים נוספים והחתול מתרפק, רץ לברך לשלום כשאני חוזר הביתה, ממש מכשכש בזנב, מתהפך על הגב ומתחכך באושר, יושב לידי בשירותים ובסלון ובא להתפנק במיטה.
לפעמים לוקח לחתולים זמן להפשיר, להבין איפה הם ומי האיש שלהם בבית, קחו את זה בחשבון כשמנסים "למכור" לכם אופי...

למעלה