דכאון..

layla18

New member
if u dont have that amunt of money.

y can allways go for one year to a comunity college..that will help u with changing the visa and its not that expensive..after one year u will be alagable of getting any scoleship that u want from the country and u can take loans from the country as well.so that could be an option too.

nexuss13

New member
דכאון..

שלום לכולם!! אני חייבת לציין שלאחר רפרוף קטן בפורום נכנסתי לדכאון עמוק!! החלום האמריקאי נשמע כמו מינימום מסע ב7 מדורי גהנום.. וכמו שרבים שאלו כאן, גם אני הייתי רוצה לשאול שאלה לגבי ולקבל את עצת המומחים כאן בפורום
אני מתכוונת להיות בעלת תואר ראשון בכלכלה ותואר שני במנהל עסקים (בעוד מס' שנים), מה הסיכויים שלי למצוא בארהב עבודה, לקבל אישור עבודה וכו' וכו'??? האם יש לי סיכוי על סמך כישורי או שעדיף לי למצוא איזה בעל אמריקאי חתיך ושרמנטי???

doronf65

New member
מנהל
בעל חתיך שרמנטי אמריקאי

הוא האופציה המועדפת!! גם מהר יותר (מיידי), וגם בטוח ולא צריך לסמוך על עבודה שתמצאי או לא, וגם כמובן יותר כיף. לגבי סיכוייך למצוא עבודה שגם תדרוש אותך ותשקיע בזה וכו, כשעל פניו אין בעיה למצוא אמריקאי שיקח את התפקיד, הסיכויים קטנים לדעתי. נסי למצוא חתיך אמריקאי... :)) דורון

תיזהרי עם האופציה של בעל אמריקאי

אמריקאים אוהבים לעשות פופקורן עם חמאה במיקרוגל.

Michal7

New member
../images/Emo6.gif

דווקא האמריקני שלי לא אוהב... הוא מכין פופקורן מדוגם בסיר, מהסוג ששווה ערך ואולי אף יותר טוב מהפופקורן שקונים בקולנוע! מיכל פניקס, אריזונה

SupermanZW

Well-known member
אל תדאגי

החלום האמריקאי הוא חלום טוב, אך המציאות האמריקאית לא מתקרבת לשבעה מדורי גיהנום וגם לא לגן עדן, אלא כמו תמיד איפשהו באמצע. כל הגירה היא קשה ועל קשיים אלו מתלוננים המשתתפים, אך לאחר קבלת GK או אזרחות החיים בארה"ב משתפרים מאוד, ולאחר שמוצאים עבודה הדאגות מסתיימות פחות או יותר, כלומר ההתחלה קשה (התחלה=השנה/שנתיים הראשונות) והשאר חפיף. סיכוי למצוא עבודה תמיד יש, אך מציאת עבודה מקצועית ללא ניסיון היא כמעט בלתי אפשרית, לכן מומלץ קודם לצבור שנה/שנתיים ניסיון בישראל ורק אז להגיע לארה"ב, הדבר לא מבטיח מציאת עבודה במקצועך, אך ללא ניסיון הסיכוי יהיה הרבה יותר נמוך. קשה לקבל רשיון עבודה בארה"ב וצריך קשרים (קשרים של מקום עבודה בישראל עם מעסיק אמריקאי יכולים לעזור מאוד). עדיף שבד בבד עם ניסיונותיך למצוא עבודה טובה בארה"ב תחפשי לך בעל אמריקאי, נצלי כל מה שיכול לעזור לך ע"מ להגשים את מטרתך.

G o z a l

New member
היי nexuss../images/Emo39.gif

אני גרה בארצות הברית כבר שש שנים,עברתי לכאן בגיל 19 ומאז העברתי את כל המשפחה לכאן.בתור אחת שכן הייתה נשואה ולא למטרת ניירות את חייבת לדעת שלעולם אל תהיי תלויה במישהו למטרה כזו.יש לי המון דוגמאות של חברים,שהבעל או האשה האמריקאים פשוט החליטו באמצע שלא בא להם!!!והם לאו דווקא ישראלים רובם אנגלים וברזילאים.על חברה ישראלית מאוד טובה שלי הלשינו לאיי.אנ.אס או מחלקת ההגירה ובסוף היא נאלצה לעזוב.תמיד אפשר לטעון שהנישואים הם תוצר של אהבה, אבל אז הבעל האמריקאי היקר מתחיל לספק הררי אינפורמציה של החזרי מיסים והממשלה נוברת בתיק שלו ומן הסתם זה די ברור שאחר כך לא יתחשק לו להמשיך להיות תחת זכוכית מגדלת זה ההסבר שחברים אמריקאים תמיד נותנים אחרי סרבנות נישואים. יש המון דרכים אחרות לקבל אשרות כאן וכולן חוקיות. אם תרצי הסבר פני אליי בפרטי.

nexuss13

New member
אנשים תודה רבה

באמת לא צפיתי לתגובות.. אבל עזרתם קצת, יש תקווה!!!!
אני רק צריכה לסיים את הלימודים, למצוא עבודה שגם יכולה לעשות איזה רילוקיישן לשם ( או לפחות כמה פרוטקציות טובות), לצבור נסיון בעסק, לכל מקרה גם להשתתף בהגרלה ותוך כדי גם למצוא את בחיר ליבי האמריקני!!!! ( בשביל להיות בטוחים....)
וברצינות באמת נתתם לי נקודה למחשבה, אני הולכת לתכנן את תוכנית העל מעכשיו. ואם יש לכם טיפים קטנים ועצות אשמח לשמוע

dmdsl1

New member
עוד מס' שנים נשמע רחוק מאוד...

ומי יודע מה יהיה עד אז........ואולי בארץ יהיה טוב ולא תיהיה כלל בעיה למחפשי עבודה. ואין מה להכנס לדכאון.....אם תרצי אין זה אגדה.....מכירה? אם הרצון גדול להצליח בארה"ב אז יש יכולת,להיות סבלנים ולהתייעץ עם עורכי דין בנושא הגירה. בהצלחה

SupermanZW

Well-known member
העניין הוא

מה שבאמת משנה הוא הכיוון אליו הולכת ישראל, ואם תבחן את נתוני הצמיחה של התל"ג לנפש בישראל בין 1995 ל-2003 תוכל לראות שהפער בין ישראל למערב אירופה, צפון אמריקה, ואוסטרליה רק הולך וגדל, כך גם הפער באבטלה, ועל השינויים הדמוגרפים בישראל בכלל אין מה לדבר, אז נניח שב-2009 יהיה כאן טוב יותר אבל ב-2020 יהיה לנו ראש ממשלה ערבי (ואם לא אז חרדי), ואז זה יהיה הסוף, היא לא דואגת לעתיד שלה בלבד אלא גם לעתיד של הילדים שיהיו לה, ולכן היא צודקת. המצב הוא עכברים בורחים מהספינה הטובעת, ואלו שמחכים... טובעים.

למעלה