דכאון

kashke

New member
לצאת מהבית! ללכת!. על חוף הים,

בפארק, לא לשבת בבית. לצחוק הרבה. לראות סרטים מצויירים. ובעיקר - לעשות. לא להישאר בחוסר מעש.

smady a

New member
לגרש תחושת איכסה פיכסה כזו צריך

לפנק את עצמך. ולי יש אחלה מתכון. קל וטוב. אמבטיה אבל בלי עצלנות ,אמבטייה שווה עם מלחים ופינוקים קנייה של זר פרחים ארוחה טעימה טיול בחוף הים או ליד ירוק עצים,גינה ציור ויצירה שיחה עם חברה טובה על קפה סרט מצחיק.

ה מוזה

New member
פעילות גופנית

טובה לשחרר את הנפש ממתחים ומתחושת הדכאון משהו מתוק,קובית שוקולד פינוקים עצמיים שיחה מהלב עם חברה לבכות טוב טוב לאכול מזון בריא [ יש קשר בין גוף ונפש] להשתתף בחוג יצירה או לנפש [ יוגה,מדיטציה וכו'] פסיפלורה , תה מרגיע ואם צריך פונים לעזרה מקצועית

אמאמאמא

New member
ניסיתי שיאצו

15 טיפולים. הייתי גם אצל שלושה מדקרים שונים לסדרת טיפולים, אצל מטפלת בשיטת גרינברג, אצל מטפלת בשיטה סינית אחרת שאני לא זוכרת את שמה, בטיפולי קולוניקס אני אוכלת המון ירקות טריים ומבושלים, שותה 1.5-3 ליטר מיים ביום. מיצוי שזיפים כל בוקר ודייסת קווקר. אני מנסה תרגילי דמיון ועדיין לא נפטרתי לא מזה ולא מזה. אני מאמינה שזו דרכו של הגוף שלי לספר לי שמשהו לא מתנקה אצלי כמו שצריך (בעיות תקשורת, כנראה) אבל כבר די נואשתי מלמצא פתרונים

לפי ההודעה הקצרה שלך אני מבינה

שקבלת טיפולי שיאצו בקופ"ח (רק שם סופרים טיפולים). ואני מניחה שגם לא עשו לך ייעוץ תזונתי מתאים, כי אז היו מורידים לך פירות וירקות טריים למשך מספר שבועות כדי לשקם את מערכת העיכול. מערכת עיכול חלשה מתקשה בעיכול מאכלים טריים הדורש גם את חימומם. אני מסכימה שהגוף שלך מנסה לומר לך משהו, רק אין סיכוי שהוא מנסה לומר לך להתייאש. האמיני בו, ממנו יבוא הפתרון.

דיכאון

כפי שהציעו כאן רק ספורט והליכה ישפרו לך את המצב! קומי וצאי לא לוותר! לוקח קצת זמן אבל בסוף זה יעזור! הזהרי מתרופות אצל פסיכיאטר! רעל אמיתי! שיהיה לך בהצלחה ותהיי בריאה!

Golden Cherry

New member
אהמ....אני חושבת ש....

כשבנאדם מגיע למצב שהוא בדיכאון מתמשך- שום תזונה פעילו גופנית או סרטים מצחיקים יעזרו. צריך לפנות לפסיכיאטר, שירשום תרופה נוגדת דיכאון (כמו פרוזאק למשל)

אני פשוט

שומעת מוזיקה ומדברתתת מדברת עם חברות משפחההההה מה שיוצאאאאא וגם קובעת איתם ללכת לאנשהו! חחח לא להסתובב לבד רק עם מישו

diftong

New member
מצד שני התרופות גורמות ליותר דכאון.

כשהאושר שלך תלוי בתרופות, ההרגשה מדכאת. בחור שהיה מדריך שלי, התאבד עקב התלות הזו בתרופות. וכן, כמובן שכימיקלים לא מיטיבים עם הגוף לאורך זמן, אבל אם המצב לא חמור, וזה טיפול לטווח קצר, או טיפול נקודתי, אולי זה הפתרון.. מנסיון אישי.. לפעמים ייעוץ לאחרים מביא להבנה עצמית. אולי זה רעיון להשתבץ בקבוצת תמיכה מסויימת, לנסות לעזור בפורומים לאנשים, או להתנדב במרכזי תמיכה ויעוץ, כמו "הפוך על הפוך" לדוגמא. אני יודעת.. זה נשמע קצת בנאלי.. אבל לי זה עזר.

0 אור 0

New member
לפני הפסיכיאטר

אם נמצאים כבר במצב שהתעמלות, נוף וטבע, חברות טובות וחברה לא עוזרים , אפשר להיעזר בעזרה מקצועית מתחום הרפואה המשלימה. היתרון הגדול בשיטת טיפול זו היא הטיפול באדם והגעה לבריאות טובה יותר, בניגוד לפסיכיאטר שפותר את הדיכאון בעזרת תרופות, אבל גורם לבעיות אחרות עקב התרופות. בכל מקרה, כל מטפל אחראי יפנה אותך לפסיכיאטר במקרה שיראה שהטיפול שלו לא עוזר או מספיק.

למעלה