דכאו-גרמניה
T TAL 55 היחיד New member 1/10/06 #10 דכאו-גרמניה אם מישהו מוכן להסביר לי מי האיש אשמח מאוד! שמו DEN TOTEN חיפשתי עליו מידע,אבל הכל באנגלית קשה מאוד(ואני יודע אנגלית ) תודה מראש, טל
דכאו-גרמניה אם מישהו מוכן להסביר לי מי האיש אשמח מאוד! שמו DEN TOTEN חיפשתי עליו מידע,אבל הכל באנגלית קשה מאוד(ואני יודע אנגלית ) תודה מראש, טל
T TAL 55 היחיד New member 1/10/06 #11 אלה כמה תמונות ממחנה הריכוז דכאו שבגרמניה. יש לי עוד המון תמונות..אבל אלה "מסכמות פחות או יותר את המחנה"
אלה כמה תמונות ממחנה הריכוז דכאו שבגרמניה. יש לי עוד המון תמונות..אבל אלה "מסכמות פחות או יותר את המחנה"
T trigotrigo New member 4/10/06 #17 זה רק מזכיר לי הייתי בקיץ בגרמניה.. ונסענו לבוכנוואלד.. אבל התנפחה לי הרגל ונשארתי באוטו. אם אבא שלי צילם תמונות אני אעלה אותן.
זה רק מזכיר לי הייתי בקיץ בגרמניה.. ונסענו לבוכנוואלד.. אבל התנפחה לי הרגל ונשארתי באוטו. אם אבא שלי צילם תמונות אני אעלה אותן.
I ixmix New member 1/10/06 #15 יותר מדויק: לפי השורות על המצבה: למתים להדרת כבוד לחיים לזיכרון. בפסל שפיסל אם איני טועה פריץ קאל מופיע אסיר במחנה.
יותר מדויק: לפי השורות על המצבה: למתים להדרת כבוד לחיים לזיכרון. בפסל שפיסל אם איני טועה פריץ קאל מופיע אסיר במחנה.