דלאי למה

ginger9

New member
דלאי למה

שלום. ובבקשה תתיחסו לשאלה הזאת ברצינות - איך אני יכול לכתוב מכתב לדלאי למה? ברצינות מישהו יודע איך? יש למישהו דרך להשיג את הכתובת?

יוגי בר

New member
היחס לשאלות ועל..הדלאי.

ברוך בואך. ולהבהרה חשובה: 1.אני מתייחס לכל שאלה,ללא יוצא מן הכלל, בכבוד, ברצינות ובאהבה.למה? כי זה מגיע לכל אחד וגם לך. 2. בטוח שיש דרך לכתוב מכתב אל הדלאי לאמה. ואני בטוח שהוא מתעניין במכתבים של כותבים מישראל. 3.אני אנסה בזמן הקרוב ביותר לאתר לך כתובת דרך חבר שאולי יודע. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
לדלות פרטות אודות הדלאי..

היי לך. כתובת ישירה אין לי עדיין, אבל הנה קצה חוט. ישנו גוף-הוצאה לאור בארה"ב שמוציא את פרסומי טנזין גיאצו הוא הדלאי לאמה ה-14 . והנה מתוך פרסום אחד שלו שתורגם לעברית דליתי את כתובתו. פרסומי ויסדום (המפיץ הגדול ביותר בעולם לספרות בודהיסטית) Newbury Street 361 Boston Massachusetts 02115, USA נסה גם במשרדי הועדה לדו שיח יהודי -בודהיסטי (יש להם כנראה כתובת בארץ שאיני יודע) אני נותן לך את הכתובת בארה"ב (שוב מהחוברת) Devorah Davi PO Box 20615 Park West Station New York,NY,10025-1515 USA נסה לאתר את ויסדום באינטרנט כתוב אליהם והם בבטחה ישגרו אליך כתובת ופרטים נוספים. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה