דלוג על 2 הנקות בגלל יציאה

ariela123

New member
דלוג על 2 הנקות בגלל יציאה

הי להדר ולכולן,

מניקה את בנות ה-3 חודשים שלי מלא.
בחודש הבא אאלץ להעדר מהבית משעה 18:00 בערך עד אחרי 23:00.
זה אומר שאני מדלגת על הארוחה של 18-19:00 בערך וגם על זו שלפני השינה.
לא יכולה לקחת אותן איתי.
הן יקבלו שאוב, עם זה אין בעיה. השאלה מה איתי?
אין לי משאבה ידנית. מלבד השאלה אם אסבול מגודש נוראי, בעיקר לקראת 22:00, שאלתי האם הדבר לא ישפיע על הנקה בהמשך?
נכון זה חד פעמי, אבל דילוג של שתי האכלות.
ברור שאשאב כשאחזור..

תודה!!

ונוס 26

New member
לא מאמינה שזה יפגע בהנקה, זה כמו שלפעמים

בלילה התינוק פתאום מרביץ 6 או 8 שעות שינה רצופות (כאילו שיש סיכוי ששני התאומים בו זמנית ירביצו שינה של לילה...) זה קורה פעם באלף שנה והתעוררתי עם מלאות רצינית ואף גודש, אבל לא משהו שלא נפתר בהנקה כשהתינוק התעורר. אין לזה שום השפעה על ההנקה בהמשך ושום פגיעה במשק החלב כי זה חד פעמי, הגוף שלנו מסוגל להבין את זה מסתבר...
לגבי הגודש אצלך - מה שאני עשיתי במקרה דומה זה סחיטה ידנית בשירותים, אם מתאפשר לך להסתגר לעשר דקות, אפילו 7 יכולות להספיק לריקון חלקי. את יכולה לשאוב לכיור או לבקבוק.
ועוד דבר - יש לי משאבה ידנית של מדלה להשאיל לך לתקופה בלתי מוגבלת (יש לי שתי ידניות), היא לא יעילה אם את רוצה להשיג כמות גדולה אבל מצוינת לצורך התרוקנות.
צרי אתי קשר אם את רוצה...

טל ומטר1

New member

גם לי יצא להעדר חד פעמית בשעות הללו אבל זה היה בגיל חודש כשעוד לא ינקו אצלי מלא. זוכרת שלא היה גודש משמעותי ופשוט שאבתי אחרי . ולא היה לזה השפעה על המשך ההנקה.

דילוג על הנקה או שתיים

הי אריאלה

איזה יופי שאת מניקה מלא שלושה חודשים !! כל הכבוד. כולנו פה יודעות עד כמה זה לא מובן מאליו...

לא בטוחה שהבנתי - ההיעדרות היא חד פעמית ?
אם כן - אז אני מניחה כמו שהבנות כתבו שלא תהייה שום בעייה. הגוף שלנו משוכלל מאוד ויודע לווסת את היצע החלב בארועים כאלה.
תניקי אותן לפני שתצאי, וכשלא תהיי בבית - כשתרגישי מלאות - תרוקני קצת בשירותים - לכיור או לבקבוק, כמו שכתבו הבנות. (ותודה לונוס המתוקה שהציעה לך משאבה ידנית - זה יכול להיות פתרון מעולה).
יכול להיות שתצטרכי לרוקן מעט גם לקראת הסוף .
בכל מקרה - תניקי גם כשתחזרי הביתה.
וזהו, לא נראה לי שתהיה איזה בעיה מיוחדת.

תעדכני אותנו איך היה..
בהצלחה

ariela123

New member
תודה, אכן מדובר

אכן מדובר על יציאה ארוכה באופן חד פעמי.
מניחה שאסתדר עם קצת סחיטות בשרותים..
תודה רבה עזרתן!!

למעלה