דלוק על החברה של החברה שלי

jafar

New member
דלוק על החברה של החברה שלי

אני עבוד עצות לא יודע מה לעשות נדלקתי על החברה הכי טובה של החברה שלי אבל... איך אני יתחיל איתה אני יודע שהיא גם די מחבבת אותי אבל ממש אבל ממש אני לא רוצה לסיים את הקשר עם החברה שלי אני מאוהב בשתיים מה לעשות???

NICOLE MOORE

New member
well ur describing a hard

situation which has a very easy solution i think that u should have a little talk with urself and try to understand whats the meaning of being in love with someone whats more important to u to keeo ur girlfriend besides u or to break up with her and go out with her friend which will might cause a very unwanted situation between ur girlfriend and her friend and most of all u should think maybe ur in love with girls for the wrong reasons? hope i helped have a great day nicole

genak

New member
בחירה קשה ../images/Emo35.gif

שמע מצד אחד אתה צריך להחשיב את עצמך כבר מזל כי שתי בנות שאתה אוהב אותן גם אוהבות אותך, אני גם דלוק על מישהי (אבל רק על מישהי אחת) אבל אני לא יודע מה היא מרגישה כלפיי ! בקיצור אני לא חושב שיהיה נכון לסיים את הקשר הנוכחי ולהתחיל קשר עם החברה של החברה שלך, וזאת משום שאם תעשה כך לא רק שהקשר עם חברה שלך עלול להתנתק לגמרי אלא גם אתה תפגע בקשר בין החברה שלך לבין החברה שלה, אז בקיצור אתה במצב די קשה אבל לדעתי בסופו של דבר תצטרך להחליט ולבחור רק אחת !

@no_name

New member
לדעתי...

כפי שאני יודעת , בנים נמשכים לחברות של חברות שלהן.. אז אולי זה מה שקורה לך...

אתה צריך לבחור.

אבל העיקר שלא תפגע במי שהיא חברה שלך עכשיו. זה לא יעזור לך בכלום.

עופרה..

New member
ג´אפר.. תיכנס.. מהר מהר מהר...

קודם כל, תן קצת פרטים: כמה זמן אתהוחברה שלך מכירים? איך הקשר ביניכם? עד כמה את מכיר את החברה של חברה שלך?
ז"א.. כמה אתה מכיר את האופי שלה? או שזה רק לפי מראה חיצוני? איך ומאיפה אתה יודע שהיא מחבבת אותך? מקווה לקבל תשובות בקרוב.. ואני בטוחה שתעשה טעות אם תחשוב אפילו להיפרד מחברה שלך לטובת החברה שלה. אם אתה באמת אוהב אותה, אין שום סיבה לעשות דבר כזה! אתה לא יכול לרקוד על שתי חתונות... מתכון בטוח לצרות! ועוד דבר- גם אם תבחר להיפרד מחברה שלך ולהגיד לחברה שלה שאתה מאוהב בה, לא יצא לך כלום מזה.. כי טיבן של חברות טובות הוא להישאר נאמנות אחת לשניה.. ולא "לגנוב" אחת לשניה את החברים (אפיו אם זה לא נראה ככה) בכל מקרה בהצלחה, אי מחכה לתשובות... עופרה..

)-=UrSuLa=-(

New member
עופרה טעות בידייך...

"כי טיבן של חברות טובות הוא להישאר נאמנות אחת לשניה.. ולא "לגנוב" אחת לשניה את החברים" מנסיון אישי...חברות יכולות להיות האויב הגדול ביותר. אבל השאר, אני תומכת בך!

עופרה..

New member
לפעמים..

נכון, חברות הם אויב גדול, כשהן לא אמיתיות,כשאיכפת להן רק מעצמם, כשהן חיות בתוך בועה, כשהן לוקחות את החברות שלהן כמובן מאליו... וגם זה מנסיון..
במקרים כאלה פשוט זורקים את החברות האלה לעזאזל (שוב- נסיון!) ונגמר הסיפור. וזה מה שאנחנו לא רוצים שיקרה לחברתו של ג´אפר והחברה שלה..

למעלה