דליה איציק יו"ר הכנסת=אסון לכנסת!!

דליה איציק יו"ר הכנסת=אסון לכנסת!!

איך אפשר להעמיד אישה מגעילה כל כך כמו האיציק שפיציק הזאת בתפקיד ממלכתי וחשוב כמו זה.. ?!!! אתם יודעים בכלל מי זאת?! ראיתם אותה בכלל?! כמה כבר חוקים היא חוקקה?! מה היא עשתה?! רק לא ש"ס! תזכרו שיותר מ70 אחוז מהמצביעים שלכם הם על בטוח חילונים! על דדפקו אותם! נמאס לשלם מס לש"ס!!! שוס להיות דוס

trigotrigo

New member
גם רובי ריבלים לא היה כל כך טוב

בתור יו"ר הכנסת, שאמור לכהן בתפקידו מבלי להביע עמדה, אלא להיות אובייקטיבי, הוא לא כל כך הצליח.

טלמ

New member
דווקא מתאים לה

בתור מורה בעברה לקרוא לסדר את כל חברי הכנסת הצרחנים... זה יזכיר לה את הימים הטובים שלה

bhnadav

New member
סוגיית יו"ר הכנסת / סימה קדמון

סימה קדמון כתבה במוסף לשבת של "ידיעות אחרונות" את הדברים הבאים בנושא: דליה איציק נלחמת על תפקיד יו"ר הכנסת. אולמרט יצטרך להכריע בין זאב בוים לבינה. נפשית הוא בעד בוים, אבל הוא יודע שהיא מתאימה יותר: יש לה ניסיון פרלמנטרי, היא חזקה והיא תהיה כל-כך אסירת תודה, שהיא תדע איך להכיר לו טובה. וישנו המשקל שמנגד: מי מבין שניהם יעשה לו יותר צרות אם לא יקבל את התפקיד.

mean girl 16

New member
סימה קדמון

לא קרובה בכלל לאובייקטיביות. ברור שהיא תחזק באופן גלוי את מועמדת "המערך". אני באופן אישי חושבת(וזה לא שאני מכורה
) שזאב בוים עדיף באלפי מונים על דליה איציק לעמוד בראשות הכנסת. יו"ר הכנסת צריך להיות קצת ממלכתי(ול א וולגרי), לכן בוים מאוד מתאים למלא תפקיד זה.

bhnadav

New member
אני, כידוע לך, גם כן מעדיף את בוים,

אבל לכי תדעי אילו שיקולים יעלו ואיך תורכב הממשלה (שהרי יש קשר בין השניים, לדוגמא האפשרות שזאב בוים ימשיך להיות שר).

בתור פשרה אני מציע ששמעון פרס

יהיה יושב ראש הכנסת , אחרי הרבה כל כך שנים בכנסת משנת 1959

mean girl 16

New member
אבל זה לא מעניין אותו..

תפקיד פרלמנטרי לא קורץ יותר לפרס. בשלב זה הוא לא חפץ בעניין של חקיקה אלא של עשייה והוצאה לפועל.

טלמ

New member
הוא חפץ במשרד כדי לברוח מסוניה

ד"א יש לו מאהבת בפריז, ככה שמעתי

mean girl 16

New member
../images/Emo6.gif

יש גם שמועות על אולמרט, אני לפחות שמעתי מזמן חחח..

טשאפק

New member
היא לא מתאימה

ציטוט אחד מרבים: >>> ...כאשר עלה שטרית לדוכן, חמתו בערה בו, והוא קרא לעבר איציק: "את אחרונה שיכולה להטיף לי מוסר, ואם אף אחד לא יכול לסתום לך את הפה, אני אסתום לך את הפה". איציק השיבה: "תסתום את הפה, אתה אידיוט", ושטרית השיב: "אני אסתום לך את הפה. מה את חושבת לעצמך - את הפה הגדול שלך אני אסתום". שטרית לא היה בסדר, אבל התגובה של איציק (שהיא אופיינית לה) "תסתום את הפה, אידיוט" מעידה שהיא לא מתאימה לתפקיד שמחייב אופי ממלכתי.

דבר אחד בטוח ../images/Emo192.gif

מפלגת העבודה לא תתמוך במועמדותה. יש כבר לא מעט חברי כנסת של מפלגת העבודה שכבר הצהירו שיצביעו נגד מועמדותה. א. בגלל שהיא אינה ראויה לתפקיד. ב.בגלל שהיא אינה מתאימה לתפקיד. ג.בגלל שהיא אופורטוניסטית שהדבר היחיד שמעניין אותה זה שיהיה לה מכונית שרד ונהג צמוד, וכיו"ר הכנסת היא תקבל בין השאר גם את זה, ובגלל שאסור לתת לה את הדבר היחיד שמעניין אותה, אסור גם לאפשר לה להיות יו"ר הכנסת.

טלמ

New member
העבודה תתנגד למינויה של איציק כמו

שתקבלו את תיק האוצר

תתפלא אך גם תיק האוצר עדיין לא סגור

פרץ לא יוותר בקלות על תיק האוצר. ומפלגת העבודה המחודשת לא תוותר בקלות על האג'נדה החברתית שלה ושל מפלגות כמוה, שביחד מהוות יותר משליש מחברי הכנסת. ומלבד זאת שמעתי ששטרית המועמד היותר מועדף על אולמרט לתפקיד יו"ר הכנסת, בעיקר לנוכח העובדה שככל הנראה תיק האוצר לא יימסר בידיו.

trigotrigo

New member
"נרצה את האוצר, אך נתפשר על הבטחון"

זה לא מה שסיעה שרוצה בכל כוחה את תיק האוצר אומרת. אם היא מוכנה להתפשר על הביטחון, היא בסוף תקבל אותו!

bhnadav

New member
התיק לא יימסר ככל הנראה לשטרית,

לא כי הוא יימסר למפלגת העבודה - אלא כי הוא יימסר ככל הנראה לחבר אחר מסיעת השלטון, שהיא זו שצריכה לקבל את תיק האוצר יותר מכל תיק אחר שקיים בממשלה. ובאשר ליו"ר הכנסת - יש לי יסוד להניח שהוא לא יקבל בסופו של דבר את התפקיד המכובד של יו"ר הכנסת, אלא תפקיד שר.

למעלה