דליה,בסופ"ש זה מתפרסמת כתבה על מלכי ועלי

ETTY12

New member
דליה,בסופ"ש זה מתפרסמת כתבה על מלכי ועלי

בעיתון ידיעות אחרונות בנספח כל אחד לפי עירו,נדמה לי שבי-ם זה נקרא ידיעות ירושלים, כתבה מופשטת על כל מה שעברנו, על אישיותה המדהימה של מלכי, על הרצון העז שלה לחיות ,כי התמודדה עם מחלת הסרטן הארורה במשך 8 שנים. ובכתבה גם תוכלי לראות תמונות שלה כמה מקסימה היא היתה. בנוסף ,יהיה כתוב על הקמת קבוצות תמיכה להורים שכולים ממחלת הסרטן ,שאני מקימה, בעקבות חוזק מסויים שקבלתי במשך השנים, עם הרבה לימודים בנושא,וכך הגעתי לתובנות גורליות ששינו לי את הפרסקטיבה על האבדן ועל החיים בכלל. אני בכללותי אישה מאוד חזקה שרוצה לחזק ולהעביר להורים בסטטוס שלי - "ללמוד איך לחיות עם הכאב--ולא למות איתו", כי יש הורים שלא חיים, אני יודעת על הרבה הורים שפשוט חיים בבתי הקברות,וזה לא ייתכן.כי אלו לא חיים. ולכן, כולי תקווה שאצליח להרים את ראשם של הורים אלו או לפחות חלקם. גם במשך הזמן אפתח אתר ע"ש מלכי, לכתוב לך דליה על מלכי אני צריכה לפחות ספר. אולם עצם פנייתך עשתה טוב על הנשמה.תודה. אתי

דליה ח

New member
יופי של רעיון, קבוצת התמיכה...

הקבוצה שלנו קיימת כבר חצי שנה, ואני אשמח לתת לך טיפים, עצות, רעיונות. אצלנו זה כמו בפורום, יש הורים שכולים מכל הסיבות האפשריות. אבל המכנה המשותף הוא האובדן של הילדים. נשמע שאת יכולה להעניק בטחון וכח להורים, מהניסיון שלך, ובעיקר מהאישיות שלך. יישר כח! אני בוודאי אקרא את הכתבה בעיתון, ואשמור אותה. ..................דליה

אפרת37

New member
אפשר יותר פרטים

אחותי נפטרה מסרטן לפני שנתיים ושבעה חודשים, אני חושבת שכדאי שאמא שלי תצטרף, אם זה יתאים לה, כמובן. תודה

ETTY12

New member
אפרת היי,

ראשית כמובן שהצטערתי מאוד שיש עוד נוסעת בסירה שלנו, מדובר בקבוצת תמיכה להורים שכולים ,במפגשים חד שבועיים אצלי בראשל"צ, מי שלא יכול להגיע אני מגיעה אליו, עד שתיפתחנה קבוצות בעוד אזורים ברחבי הארץ,זאת שאיפתי. איפה אתם גרים???? וכמובן שתשאלי את אמא אם היא רוצה להגיע ולהתחזק. "ללמוד איך לחיות עם הכאב - ולא למות איתו" זה המוטו שלי.

אפרת37

New member
אתי היי,

אני לא ראיתי את ההודעה שלך, אני מצטערת. אני אדבר עם אמא שלי ואשאל אותה. אולי היא כן תרצה לבוא לראשון. (הם גרים ברעננה) הקבוצה נפגשת בשעות הערב? אני אשמח ליותר פרטים כדי לספר לה. תודה אפרת

למעלה