דליה יקרה

ETTY12

New member
דליה יקרה../images/Emo23.gif

את בוודאי מותשת, אולם בכל זאת איך עבר היום, בוודאי בהתרגשות עצומה -- אז ספרי........ שולחת לך הרבה אור ואהבה.........אתי

דליה ח

New member
אתי, תודה על הדאגה...

אני אכן מותשת מאוד. פיזית ונפשית, אבל יחד עם זאת ...זה היה הפיקניק הכי מוצלח בארבע השנים האחרונות. ואני כל כך מרוצה ומרוגשת, שהעייפות היא פרט שולי. בדיוק כך אודליה היתה רוצה שנציין את היום הזה. עם ילדים שמשחקים ומשתוללים, עם אוירה מאוד נעימה ונינוחה, עם בני המשפחה והחברות הקרובות, ובעיקר עם הרבה אוכל. היא כל כך אהבה אוכל, וידעה ליהנות ממנו, ולשמור על גוף מעורר קינאה. כולם ידעו שזה היום של אודליה, הזכרנו אותה בינינו בכל מיני מעשי קונדס שלה, וכל מי שהזכיר את שמה העלה חיוך. אי אפשר להגיד שלא היה שם עצב, אבל לא כזה שיקלקל את האוירה. ילדים מביאים איתם, צחוק ושמחה , ואודליה כל כך אהבה ילדים, כך שזו מתנה נפלאה בשבילה היום בנסיבות הקיימות. תודה לך אתי על ההתעניינות והדאגה, אני אשמח לשמוע מה דעתך על הספר {אם כבר קיבלת בדואר}.

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif דליה לרגע לא שכחתי אותך אתמול

ואני שמחה שהרגשת סיפוק שהכל היה מוצלח ושמח. חיבוק בינתיים, בטח נדבר. אילנה אמא של רונן

ETTY12

New member
כל היום חשבתי עלייך

ותארתי לעצמי שהיום עובר בתחושות מעורבות. אולם את אחרי, כמובן שוב אמביוולנטי. לא קבלתי עדיין אפילו רשום כדי לקבל את הספר, מחכה בכליון עיניים. אדווח לך............אוהבת אתי

דליה ח

New member
מאוד מוזר...

שלחתי את הספר לפני שבוע. ..... ואני חשבתי שדואר ישראל מהיר כצבי. נו, מה זה שונה מכל המערכות הפועלות בארץ ???? אתי יקירתי, התחושות כמו שתיארת מעורבות לחלוטין. אבל בגדול....אני בהיי מאתמול, כל כך בהיי שאני לא רוצה להתעורר ממנו.

ETTY12

New member
כן ,כן, אני מכירה את ההרגשה הזו-דליה

כמו שאני מתחברת למלכי שלי במדיטציה, זה מכניס לאיזה שהוא היי בלתי מוסבר, אבל בעצם לי יש הסבר, אני שם רואה אותה בריאה, שלמה, צוחקת וחלק מחיי כמו שהיה קודם בזמנים נורמליים רגילים. כן, כן, ,מי שלא חווה את זה לא מבין את זה. אם את זוכרת בכתבה שהיתה על מלכי ועליי בעיתון, הטייטל היה : "מי שלא היה שם לא מבין" שיהיו הלוואי בהמשך רק ימים שמחים. לכולם אמן

eaz1514

New member
../images/Emo190.gif הצעתי לך את שרותי ההובלות שלנו ../images/Emo219.gif

דליה ח

New member
אילנה, חשבתי שאת צוחקת....

בעניין שרות החבילות שלכם. לא הבנתי למה התכוונת. אשמח אם תפרטי יותר.

eaz1514

New member
../images/Emo73.gif חשבתי שאת יודעת !

לבעלי יש מונית, עיקר עיסוקו עבודה עם מוסדות ובתי דפוס חלוקת חבילות לרב בגוש דן. שרות אמין ומהיר ביותר (והנחות מיוחדות לחברים
) זו לא היתה בדיחה, רק הצעה ריאלית. יום טוב

למעלה