דליונת, מקסימה לפורום החדש ממני, שהפכה להיות "סמויה" בתקופה האחרונה... בהצלחה!!!
ל ל א מוותרת New member 5/3/05 #1 דליונת, מקסימה ../images/Emo49.gif לפורום החדש ממני, שהפכה להיות "סמויה" בתקופה האחרונה... בהצלחה!!!
ד דליה גולן New member 5/3/05 #2 יאאאאאאאאאא, לא מוותרת ../images/Emo24.gif עשית לי את היום. למה למה סמויה???? (<===שימי לב לדמעות) תישארי!!! התגעגעתייייי יקרה. איזה כיף לראותך (את יודעתת כמה שאני שמחה) מה שירגיש לך דברי, יש ים של סבלנות אליך ..מהלב (גם את זה את יודעת)
יאאאאאאאאאא, לא מוותרת ../images/Emo24.gif עשית לי את היום. למה למה סמויה???? (<===שימי לב לדמעות) תישארי!!! התגעגעתייייי יקרה. איזה כיף לראותך (את יודעתת כמה שאני שמחה) מה שירגיש לך דברי, יש ים של סבלנות אליך ..מהלב (גם את זה את יודעת)
כ כולה אושר New member 5/3/05 #3 העיקר שאת לא מוותרת!!!! ואת יודעת יפה מאוד למה אני מתכוונת!!! כל כך שמחה שאת גולשת, אפילו אם זה קצת, אפילו אם את סמויה!!! פשוט נפלא כל כך לראות אותך שוב שיהיה לך רק נהדר, ל"מי יקרה
העיקר שאת לא מוותרת!!!! ואת יודעת יפה מאוד למה אני מתכוונת!!! כל כך שמחה שאת גולשת, אפילו אם זה קצת, אפילו אם את סמויה!!! פשוט נפלא כל כך לראות אותך שוב שיהיה לך רק נהדר, ל"מי יקרה